mypalmshop.nl- Logo - Beoordelingen

mypalmshop.nl
Beoordelingen:

250 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.287 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 mrt. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
mypalmshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben 2 boompjes besteld voor een speciaal doel. De bomen waren gelukkig goed verpakt door MyPalmShop maar PostNL nam de stickers op de dozen niet zo nauw. Hierdoor hadden de boompjes flink wat bladeren verloren en waren beschadigd. Na contact met MyPalmShop werd dit keurig opgelost en konden we toch verder met ons doel. MyPalmshop heeft gewoon netjes geleverd en is probleemoplossend goed bezig geweest waarvoor dank
HV
Hans v.
Eindhoven

de meest kritische beoordeling

17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 2 planten bij Mypalmshop besteld en ontvangen, beide in zeer slechte conditie . De musa basjoo heeft waarschijnlijk met het verpakken en verzenden veel te lang in een veel te warme ruimte gestaan en de rijstpapierplant had op alle bladeren bruine vlekken en op 2 stelen een soort schimmel , daar leek het op. Ik had contact opgenomen met Mypalmshop per email en foto's van beide planten bijgevoegd en kreeg een heel vaag verhaal terug , over de bruine vlekken kwam geen antwoord en met de musa bashoo moest ik het dan een maand aankijken terwijl duidelijk te zien was hoe slecht de conditie van beide planten was . De musa is ook een week later na ontvangst doodgegaan . Wat kan er beter ..... alles eigenlijk ! Te beginnen met gezonde planten te sturen én een betere service , misschien een ander vervoersbedrijf als het daar eventueel mis was gegaan met de musa , een verklaring geven over die bruine vlekken omdat ik zelf niet wist wat het was en daarom die plant ook weggegooid omdat ik bang was dat het mijn andere planten zou aantasten . Het antwoord dat ik het een maand moet aankijken maakt dan dat het termijn van mijn herroepingsrecht verstrijkt. Ook had er een aanbod kunnen komen om beide planten om te ruilen voor gezonde planten en dat is ook niet gebeurd ook al had ik dat zelf wel voorgesteld in mijn email naar deze winkel. Beide planten zijn inmiddels in de container gegooid, ik ben mijn geld kwijt en zal ook nooit meer bij deze winkel bestellen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mypalmshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(37)
(9)
Resetten
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pas d'information sur le jour de livraison.
Beoordeling melden
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie palm. Snel en goed geleverd. Vraag is wel of je dit door een pakketdienst moet laten bezorgen. De bezorger heeft zich zowat een breuk getild.
Beoordeling melden
20 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Het heeft totaal niets gedaan!!

Het heeft totaal niets gedaan, de prijs daarvoor is erg duur!!! Groetjes Jenny de Boer
Beoordeling melden
HV
Hans v.
Eindhoven
16 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Boompjes voor speciaal doel

We hebben 2 boompjes besteld voor een speciaal doel. De bomen waren gelukkig goed verpakt door MyPalmShop maar PostNL nam de stickers op de dozen niet zo nauw. Hierdoor hadden de boompjes flink wat bladeren verloren en waren beschadigd. Na contact met MyPalmShop werd dit keurig opgelost en konden we toch verder met ons doel. MyPalmshop heeft gewoon netjes geleverd en is probleemoplossend goed bezig geweest waarvoor dank
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit is goed, goede klantenservice als er een probleem is. Wel fors duurder geworden en portokosten ook, alles ongeveer verdubbeld. Plus wat niet normaal is dat er al bij de iets grotere Washingtonia “Palllet” bijstaat waardoor je nog eens extra 99€ port moet betalen en dat was vroeger niet het geval. Daaroor koop je veel minder als voorzien en dat is jammer.
Beoordeling melden
24 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden.

Plus: De planten zagen er zeer sterk, vers en gezond uit. De maat was perfect. Goede verpakking. Snelle levering. Min: De levering kostte 55€ wat niet weinig is. De 4 planten werden 2 aan 2 geleverd met 1 dag tussentijd. Dus 2 leveringen voor 4 planten. Dit is niet ecologisch. Had liever 1 levering gehad aan de helft van de prijs.
Beoordeling melden
25 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De planten die ik besteld had waren helaas voor een 70 % allemaal de takken afgebroken dat is wel jammer maar ze zijn ook zwak misschien een plastic hoes er om heen ik denk dat dat een hoop scheeld maar voor het genen wat nog heel was zijn ze mooi ben er toch wel blij mee groetjes koos en een fijne dag
Beoordeling melden
16 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
het duurde meer dan 10 dagen dat ik de plant kreeg. op 2 juni besteld en gister 15 juni aangekomen. heeft dus lang in de doos gezeten, plant zag er ook wat 'verlept"uit, ik hoop dat ie het redt. als hij/zij het nier redt , kan ik dan reclameren? en krijg ik dan een nieuwe? met warme groeten. w.kruijsen
Beoordeling melden
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik ben zeer tevreden over de prijs / kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit van de producten. Ze vragen wel vrij veel verzendingskosten en vergeten dan te verzenden.., heb na 6 dagen opnieuw contact opgenomen met de vraag wanneer ze verzenden. Maar verder perfecte producten. De planten zijn super mooi en gezond! Een aanrader!!!
Beoordeling melden
31 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service maar gebeurd wel regelmatig dat er iets niets meer voorraadig wat je gekocht hebt, wel altijd zeer vriendelijke en snelle service indien dit gebeurd. In de verschillende jaren ik er koop nog maar 1 palm gehad die anders was dan de bestelde dus valt vrij goed mee.
Beoordeling melden
JV
Jan v.
WERKENDAM
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop. Deskundig. Snelle levering. Wat ik wel erg jammer vond is dat mypalmshop.com de Gunnera x cryptica tegelijkertijd op Marktplaats voor ongeveer de helft van de prijs aanbood. Voortaan toch eerst maar even op Marktplaats kijken.
Beoordeling melden
24 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit planten, verpakking en verzending. Bijzondere planten met goede kennis hierover. Nog wel afwachten of deze goed aanslaan. Dat is nog even afwachten, omdat levend materiaal, maar heb goede vertrouwen, dat het goed komt.
Beoordeling melden
27 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze soorten palmbomen en vooral de kleinere varianten zijn goed betaalbaar maar de grote zijn vaak veel te duur ! Op sommige andere plekken zijn de grote palmbomen veel goedkoper !
Beoordeling melden
23 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
het was goed gedaan en zag er nog goed uit . ze waren nog wat nies de botgroend en da is goed. da ze niet uitgedroogt tekwamen en mooi op tijd oke. en goed verpakt. doe zoe verder grtz
Beoordeling melden
22 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice en mooie collectie

De kwaliteit van 1 type palm viel tegen. Foto’s gedeeld met klantenservice en tot passende oplossing gekomen. Andere palm was wel erg mooi. En ze hebben mooie producten op de site.
Beoordeling melden
10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De planten zijn van goede kwaliteit en worden stevig ingepakt zodat er niets kan gebeuren tijdens het transport.
Beoordeling melden
14 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was zeer goed verpakt, 1 niet woekerende bamboe was niet zo fijn en hoop dat die het red. De andere waren mooi.
Beoordeling melden
8 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie palmen.

Mooie palmen,erg blij mee. Keurig verpakt en snel geleverd. Kom vast nog een keer terug.
Beoordeling melden
25 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie planten

Deze keer een snelle levering. Goed verpakt. Voldoet aan de omschrijving.
Beoordeling melden
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle en goed verpakte levering , mooie plant , wat beloofd is gekregen
Beoordeling melden