mypalmshop.nl- Logo - Beoordelingen

mypalmshop.nl
Beoordelingen:

250 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.287 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 mrt. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
mypalmshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben 2 boompjes besteld voor een speciaal doel. De bomen waren gelukkig goed verpakt door MyPalmShop maar PostNL nam de stickers op de dozen niet zo nauw. Hierdoor hadden de boompjes flink wat bladeren verloren en waren beschadigd. Na contact met MyPalmShop werd dit keurig opgelost en konden we toch verder met ons doel. MyPalmshop heeft gewoon netjes geleverd en is probleemoplossend goed bezig geweest waarvoor dank
HV
Hans v.
Eindhoven

de meest kritische beoordeling

17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 2 planten bij Mypalmshop besteld en ontvangen, beide in zeer slechte conditie . De musa basjoo heeft waarschijnlijk met het verpakken en verzenden veel te lang in een veel te warme ruimte gestaan en de rijstpapierplant had op alle bladeren bruine vlekken en op 2 stelen een soort schimmel , daar leek het op. Ik had contact opgenomen met Mypalmshop per email en foto's van beide planten bijgevoegd en kreeg een heel vaag verhaal terug , over de bruine vlekken kwam geen antwoord en met de musa bashoo moest ik het dan een maand aankijken terwijl duidelijk te zien was hoe slecht de conditie van beide planten was . De musa is ook een week later na ontvangst doodgegaan . Wat kan er beter ..... alles eigenlijk ! Te beginnen met gezonde planten te sturen én een betere service , misschien een ander vervoersbedrijf als het daar eventueel mis was gegaan met de musa , een verklaring geven over die bruine vlekken omdat ik zelf niet wist wat het was en daarom die plant ook weggegooid omdat ik bang was dat het mijn andere planten zou aantasten . Het antwoord dat ik het een maand moet aankijken maakt dan dat het termijn van mijn herroepingsrecht verstrijkt. Ook had er een aanbod kunnen komen om beide planten om te ruilen voor gezonde planten en dat is ook niet gebeurd ook al had ik dat zelf wel voorgesteld in mijn email naar deze winkel. Beide planten zijn inmiddels in de container gegooid, ik ben mijn geld kwijt en zal ook nooit meer bij deze winkel bestellen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mypalmshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(194)
(37)
Resetten
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooiste palmboom!

Het hele proces ging heel makkelijk en snel, en de palmboom was in het echt nog heel veel mooier dan op de foto - nog nooit zo'n mooie binnenpalm gezien
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was perfect op mijn wens verzonden en afgeleverd. Ik was op reis en vroeg om later te leveren, wat uitstekend is verwerkt
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top boom.

Snelle levering, top Dicksonia ontvangen. Zeer degelijk verpakt en verzonden. Absolute aanrader.
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
geweldig hoe mijn boomvaren werd geleverd zonder beschadigingen. Top
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pas d'information sur le jour de livraison.
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Topstullen en snel geleverd
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
👍⚽️
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie palm. Snel en goed geleverd. Vraag is wel of je dit door een pakketdienst moet laten bezorgen. De bezorger heeft zich zowat een breuk getild.
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede verpakking, snelle levering
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Korte wachttijd, uitstekend verzorgde behandeling van de plant, alles tiptop in orde. Zoals je het verwacht maar zoals het niet altijd gebeurt helaas.
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden!

Mooie gezonde planten voor een goede prijs. Ook de verzending gaat heel netjes. Ik heb nog nooit schade gehad bij een zending.
Beoordeling melden
MV
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

goede prijs, goede kwaliteit, goede service

Mooie planten, dikwijls voor een zeer goede prijs. Zeer zorgvuldig verpakt voor verzending. Niets op aan te merken.
Beoordeling melden
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Iedere keer weer top. Planten goed verpakt en goede kwaliteit, voor een goede prijs.
Beoordeling melden
ES
Esther S.
Woudrichem
1 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie struiken en goed verpakt voor transport

Mooie struiken, heel goed verpakt voor transport
Beoordeling melden
12 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en professioneel
Beoordeling melden