Roofsale.nl- Logo - Reviews

35 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden55 reviews in totaal

Roofsale.nl- Logo - Reviews

Roofsale.nl

35 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden55 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Roofsale.nl. Klanten waarderen de vriendelijke en behulpzame service, en ook de overzichtelijke en eenvoudige bestelervaring op de website wordt positief genoemd. Daarnaast wordt het op prijs gesteld wanneer problemen snel en goed worden opgelost, en zijn er positieve ervaringen met de snelheid, stiptheid en communicatie rond de levering. Aan de andere kant ervaren sommige klanten incidentele problemen met de website en bestelervaring. Er zijn klachten over herhaalde, storende e-mails met verzoeken voor reviews. Ook de responsiviteit van de service en de opvolging na problemen worden soms als onvoldoende ervaren, en de ervaringen met de levering zijn wisselend.

Reviews voor roofsale.nl

BV
Bert V.
Eenvoudige bestelling lijkt lastig, maar uiteindelijk goed opgelost. Bij mijn online bestelling stelde ik een vraag. Helaas bleef een antwoord uit. Toen ik 2 dagen probeerde te bellen, kon ik een terugbelverzoek achterlaten. Ook hierop volgde geen actie richting mij als klant. Afgelopen vrijdag kreeg ik dan toch een medewerker aan de telefoon. Hij begreep mijn vraag om een 'snelle' levering en bood op mijn verzoek aan om de 3 gevelpannen bij hun magazijn op te halen. Daar aangekomen lagen de pannen al klaar!
Super past perfect bezorging snel, alleen volgende keer niet zomaar voor de deur zetten ‘s nachts
Prettig, een vraag stellen, en antwoord krijgen over de leverdatum, ook dat is heden ten dage fijn. Want, in de bouw, heb je met diverse partners te maken. Daarom kon ik ook de planning aanpassen. dus ik zeg: ga zo door.
Mooi optijd en alles netjes verpakt
Duidelijk vriendelijk contact en snelle service. En goede voorraad, dus je grijpt hier bijna nooit mis.
Konden het gevraagde niet meer leveren. Stortten meteen het betaalde bedrag terug en kwamen met alternatief.
Correct en vriendelijk
makkelijk bestellen en mooie prijs
Goed te bereiken, meedenkend en snelle levering
Ze blijven je helemaal vol spammen, met mails om een review te plaatsen. Zeer irritant