evaneos.nl

280 reviews in totaal   65 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over het persoonlijke contact en de betrokkenheid van de medewerkers bij het samenstellen van hun reis. Ook wordt de snelle reactie en vlotte service van het supportteam gewaardeerd. De communicatie wordt als duidelijk, prettig en professioneel ervaren, wat zorgt voor vertrouwen. Daarnaast zijn klanten blij met het maatwerk en de flexibiliteit waarmee hun wensen vertaald worden naar een reisvoorstel. De deskundigheid en kennis van de medewerkers wordt vaak genoemd als waardevol en geruststellend. Tot slot wordt het goede en actieve advies bij het plannen van de reis, evenals de professionele en punctuele organisatie en opvolging van de reis en activiteiten, erg op prijs gesteld.

Reviewsevaneos.nl

Fijn persoonlijk contact, dus vakantie op maat gemaakt.

Onze vakantie moet nog beginnen, maar hoe dit vooraf geregeld is, is ontzettend fijn. Persoonlijk contact met iemand die alle kennis van de omgeving heeft en op die manier een mooie vakantie samen heeft kunnen stellen die aan onze wensen voldoet.
Lys heeft onze reis samen met ons gepland. Geen vraag of aanpassing was te veel. Lys zorgde voor een reis volledig op onze maat en stond ons voor en tijdens de reis bij. We konden steeds bij haar terecht. Onze reis naar Tanzania was dan ook onwaarschijnlijk mooi en fantastisch. Dit was de mooiste reis die we al gemaakt hebben! Heel erg bedankt hiervoor.
Goede info over de geplande reis in de rainy season. Redelijk snelle reacties op gestelde vragen. Jammer dat jullie de reis niet inclusief de vluchten aanbieden.

Voorbereiding reis.

Dit betreft de voorbereidingen op de reis. Deze moet zelf nog plaatsvinden. Ik ben zeer tevreden over de informatie/communicatie en flexibiliteit van Jonathan. Plezierig om zo de reis voor te bereiden.
De stipte organisatie van de activiteiten en verplaatsingen ter plaatse.
Het contact met Jorik is goed bevallen. Heeft altijd snel gereageerd.
Direct contact en actieve adviserende taakopvatting. Beter kan: De kosten specificeren; dat is nu een black box

Reis in de toekomst

Ik kan nog geen beoordeling geven over het verloop van de reis. Die is pas in april. Maar over de opvolging-planning-voorstellen ben ik zeer tevreden.

Iedere boeking weer fantastisch!

Zeer professioneel en klant- en oplossingsgericht.
Duidelijke communicatie. Dir via onze contactpersoon. Ook as het voor ontziet duidelijk is volgt er weer een uitleg.
Zeer behulpzaam en deskundig.
De correspondentie. Afspraken worden nagekomen en het persoonlijke contact is professioneel.

Zeer goede en betrokken communicatie.

Zeer goed contact met het reisbureau dat de reis ter plekke organiseert. Het programma wordt door Prateek in Nepal geheel naar mijn wensen uitgevoerd. Ook de meetings via beeldverbinding was uitgebreid en stond ook niet onder tijdsdruk. Nog nooit zo iets mee gemaakt.