HMG Benelux GmbH- Logo - Beoordelingen

HMG Benelux GmbH
Beoordelingen:

251 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.066 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2013
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
HMG Benelux GmbH voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het materiaal was goed verpakt en is onbeschadigd afgeleverd. De maatvoering van de platen was /is perfect en het dak ligt er fantastisch mooi bij. De bijgeleverde documentatie over hoe de platen opgeslagen en verwerkt moeten worden was volledig en begrijpelijk.
MD
Maarten d.
Huijbergen

de meest kritische beoordeling

25 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij mij zouden 8 zware dakplaten op donderdag worden bezorgd. Dus gezorgd dat ik vrij was van mijn werk en dat ik een helpende hand had om te sjouwen. Maar niets die hele donderdag. De dag erna direct gebeld en toen bleek dat de chauffeur op deze dag zou komen. Door de grootte van de oplegger kon hij de straat bij mij niet. Vreemd, want bij andere leveringen was dit wel gelukt. Maar goed, dan maar op de hoek van de straat. Omdat het een dag later was had ik niemand om mij op dat moment te helpen en aangezien ik redelijk snel weg moest in verband met een belangrijke afspraak zat er niets anders op dan maar zelf sjouwen. Twintig meter je een breuk tillen. Pfffff, pittig hoor. Niet handig en erg irritant. Planning van levering kan dus duidelijk beter. Verder prima dakplaten!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor HMG Benelux GmbH

Filter
 Sorteren  
Relevantie
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
stalen veel te klein om goede beoordeling te kunnen maken
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux GmbH
23 nov. 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback achter te laten. We waarderen het en het spijt ons dat de maat van het product niet aan je verwachtingen voldeed. Bij HMG Benelux streven we ernaar om kwaliteitsproducten te leveren die voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten. We zullen je feedback in gedachten houden voor de toekomst. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten!
23 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Klacht

eerst mail dat bestelling do zou komen,daarna mail dat het vrijdag zou komen. Staan ze ineens donderdag op de stoep. Aangegeven dat we half uur vantevoren graag telefoontje zouden ontvangen maar helaas niks,gelukkig was klant thuis. Dan levertijd van 3 weken terwijl op site staat 5 tot 7 dagen. Gelijk laatste keer hier iets besteld
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux GmbH
24 apr. 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je feedback te geven. Het spijt ons voor het ongemak veroorzaakt door de onverwachte levering en we verontschuldigen ons voor het feit dat we je niet van tevoren hebben ingelicht. We streven ernaar onze klanten betrouwbare en tijdige diensten te leveren, en we zullen hier rekening mee houden als we ons leveringsproces blijven verbeteren. We waarderen je opmerkingen en nemen ze in overweging. Nogmaals bedankt voor je feedback.
4 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb 4 dakplaten besteld incl. bevestigingsmaterialen ( 100 stuks schroeven en 100 kakoletten). Uw advies was 100 schroeven en 200 kakoletten. Ik weet niet waarom deze advies. Heb nu een hele pak kakoletten over.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux GmbH
5 okt. 2023
Bedankt voor je feedback! We stellen het zeer op prijs. Bij HMG Benelux streven we er altijd naar om onze klanten het best mogelijke advies en de best mogelijke service te bieden. We begrijpen dat dit soms kan betekenen dat ons advies niet aansluit bij jouw specifieke behoeften, maar we zijn blij dat je hebt besloten om ons te vertrouwen en het eens te proberen!
18 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerder leveren en bij een levering alles leveren en niet de bevestigingsschroeven in de vrachtwagen laten staan
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux GmbH
22 jun. 2023
Bedankt voor je beoordeling. We waarderen je feedback omdat het ons helpt de best mogelijke producten en diensten aan onze klanten te leveren. In ons bedrijf streven we naar tijdige en volledige leveringen. In de toekomst zullen we ervoor blijven zorgen dat alle benodigde onderdelen bij onze leveringen zitten om een uitstekende klantervaring te kunnen bieden. Onz excuses dat er een pakketje is vergeteen af te laden. Dit is zeker niet ons streven, maar kan helaas onder ons mensen gebeuren. Nogmaals bedankt voor je beoordeling.
11 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering laat op zich wachten
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux GmbH
22 jun. 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen je feedback en nemen alle klantbeoordelingen serieus. Ons doel is om onze klanten een uitzonderlijke service te bieden en we verontschuldigen ons dat we daar in dit geval niet aan hebben voldaan. We streven ernaar om alle bestellingen snel te leveren en zijn dankbaar voor je geduld terwijl we aan dit doel blijven werken. Nogmaals bedankt voor je beoordeling.