Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

757 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.588 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prenatal heeft een groot assortiment en zeer behulpzame medewerkers. Een verbeterpunt zou zijn wanneer je iets online besteld dit indien nodig dit kosteloos kan worden teruggestuurd. Tevens zou het prettig zijn om zelf contact op te kunnen nemen met de winkel waar ik naartoe zou willen. En wanneer je dan met een vraag het algemene nummer belt hebben de medewerkers geen productinformatie, dit ervaar ik als zeer vervelend

Meest relevante negatieve beoordeling

10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klante service kan echt op de schop Als je klacht heb zou je geholpen moeten worden ! Maar plaats van een fout van Julie Julie verzenden vekeerd pakketje op dan is netjes dat Julie hem weer terug nemen en dan weer genen toe sturen wat er daadwerkelijk besteld was ! Dat heet service Nee ik moest paket zelf weg brengen of even door buuren laten doen ! Aangegeven dat ik dat niet kon Nou dan konden het met uitzondering laten ophalen halllooo Julie willen toch paket terug ! Dus eigenlijk is het meer oplossing voor Julie Of ik moest hem zelf terug brengen na de winkel en dan kreeg ik 20 euro korting! Sorry maar nogmaals dat zijn geen oplossing Oplossing is opnieuw bestelen en korting op geven Of gewoon op nieuw bestelen voor de klant Ik heb heel baby kamers af genomen Meer dan 2300 euro wel gespendeerd Dan word je op handen gedragen maar waneer je voor buggie komt dan hoeft geen moeite in gestoken worden Mijn vriendinnen zijn zwanger heb sterk afgeraden bij Julie te komen en gaan dus nu na baby park Mijn zien Julie niet meer ! En ik hoef absoluut geen antwoord van Julie terug met we zien dat al opgelost is en je voor ophalen ben gegaan JAAAA OM DAT GEEN ANDER KEUZE HAD EN DAT DING TERUG MOEST NA JULIE WANT IK WOU ME BUGGIE ! niemand die mee denk met jou situatie En hier laat ik het bij
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering snel en compleet, slecht retourbeleid

Levering snel en compleet. Helaas paste de universele kinderwagen parasol niet goed. Retourneren zou mij 1/3 kosten van de prijs van het product. Daarnaast ook al verzendkosten betaald dus retourneren had geen zin. Slecht retourbeleid.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg nog geld van jullie terug van een Love zakje en de verzendkosten dat moest ik bestellen omdat jullie vergeten waren om het bij mijn bestelling te doen en ik zou het geld terug krijgen maar nog steeds niks ontvangen 😡😡
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt. Jammer dat dit dr 2e x was dat we iets miste uit onze bestelling. Uiteindelijk ons geld terug gehad maar wilde graag het product hebben.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jun 2024
Hi, bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Niet oké dat je een product mist uit jouw bestelling. Fijn om te vernemen dat het inmiddels opgelost is. Liefs Prénatal.
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Weinig leuks voor jongetjes Maten onvoldoende voorradig
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nvt
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
3 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van 3 sterren! Als we je nog ergens bij kunnen helpen, vernemen wij dat graag. Liefs Prénatal.
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jun 2024
Hi, bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Indien wij nog iets voor je kunnen betekenen vernemen wij dit graag! Liefs Prénatal.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product. besteld, betaald en dan krijg ik te horen tijdelijk niet leverbaar en ik wacht nu al 4 weken zonder ook maar iets te horen. Dat kan veel beter.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
20 mei 2024
Je hebt een bericht ontvangen dat de wipstoel niet leverbaar was uit je bestelling terwijl je eerder al een orderbevestiging hebt gehad. We begrijpen dat dit vervelend is. Wanneer een bestelling is geplaatst, wordt deze zo snel mogelijk klaargemaakt voor verzending. Het systeem verstuurt dan direct een verzendbevestiging. Helaas komt het voor dat tijdens het inpakken blijkt dat een of meerdere artikelen niet leverbaar zijn. Je ontvangt hierover dan een bericht. Ons bestelsysteem is er niet op ingericht om artikelen na te leveren of om een bestelling te laten staan totdat de artikelen wel weer leverbaar zijn. Om deze reden wordt automatisch het bedrag van de niet leverbare artikelen teruggestort op je rekening. Onze excuses voor het ongemak.
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Twee weken moeten wachten, het product was op zich wel naar verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 apr 2024
Hartelijk dank voor het invullen van de review, wij komen graag met je in contact, zou je ons contactformulier in willen vullen? Je mag hier in je ordernummer en e-mail adres plaatsen zodat wij je de juiste service kunnen bieden. Je kan het formulier invullen via de volgende link https://www.prenatal.nl/contact-c22.html
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 mei 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 mei 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
IV
Ilona v.
B en D
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lange levertijd

De artikelen waren oké. Echter het verzenden duurde lang. Pas na een week had ik mijn bestelling binnen. Ik denk dat dat in deze tijd sneller kan. Nodigt niet uit tot een nieuwe bestelling doen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 apr 2024
Hartelijk dank voor het invullen van de review, wij komen graag met je in contact, zou je ons contactformulier in willen vullen? Je mag hier in je ordernummer en e-mail adres plaatsen zodat wij je de juiste service kunnen bieden. Je kan het formulier invullen via de volgende link https://www.prenatal.nl/contact-c22.html
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde spullen geleverd, maar na 1x contact goed opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 apr 2024
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 apr 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 apr 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering kun je niet op vertrouwen

Voor de tweede keer iets besteld bij Prénatal en voor de tweede keer ging het fout met de levering. Deze keer is het helemaal niet aangekomen. Weet niet of de fout bij Prénatal of PostNL ligt maarxwij gaan voortaan wel naar de winkel.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
29 feb 2024
Hartelijk dank voor het invullen van de review, wij komen graag met je in contact, zou je ons contactformulier in willen vullen? Je mag hier in je ordernummer en e-mail adres plaatsen zodat wij je de juiste service kunnen bieden. Je kan het formulier invullen via de volgende link https://www.prenatal.nl/contact-c22.html
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging mag wel wat vlotter.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 feb 2024
Wij vinden het fijn dat je je mening met ons deelt, bedankt daarvoor. Wij wensen je veel plezier met je aankopen. Liefs, Prénatal
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Online bestellen ging soepel, direct een bevestiging vd bestelling per e-mail ontvangen. Maar daarna duurde het lang ongeveer 1,5 week, ik kreeg maar geen e-mail om de bestelling op te halen. Op een gegeven moment vóór het weekend gebeld (vrijdag) met de klantenservice, dame zei: de bestelling ligt al klaar in de winkel, dus ik kon het in het weekend al ophalen volgens haar(nogsteeds geen ophaal bericht/e-mail. gekregen). Ik was helaas niet in de gelegenheid om het zaterdag/weekend op te halen. Op maandag 8 Jan. '23. kreeg ik een e-mail met de mededeling dat ik de bestelling OVER 2 WERKDAGEN kon ophalen in de winkel. Dus de dame vd klantenservice gaf mij verkeerde informatie, de bestelling lag nog hélemaal niet klaar in de winkel!!! Daarom maar 3 sterren, dit had zekerrrrr beter gekund!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal