Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

712 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.321 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

7 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belofte was levering in 5-6 dagen. Na twee dagen kreeg ik berichtje dat mijn bestelling klaar stond voor verzending. Na twee weken ben ik gaan bellen omdat track and tracé niets kon vinden. Wachttijd meer dan een half uur. Mail gestuurd. Antwoord: u krijgt binnen drie werkdagen antwoord. Nog eens gebeld. Mijn pakket blijkt gewoon bij het afhaalpunt bezorgd en omdat het niet afgehaald werd weer geretourneerd te zijn. Dat er geen berichten daarover verstuurd zijn als s onverklaarbaar. Op mijn vraag of het pakket weer naar mij kan worden opgestuurd is het antwoord ontkennend. Dat kan niet. Ik krijg mijn geld terug. Bij de afrekening daarvan blijkt dat er een bedrag wordt afgeschreven voor de retourkaarten. Dit huig ik toe voor gevallen waarbij mensen zaken bestellen en terugsturen. Ik vind het in dit geval niet terecht. Ik zit maar te wachten op mijn autostoeltje wat niet komt. Ik probeer te achterhalen waar het is, wat niet lukt. Jullie sturen geen bericht van verzending of aflevering en de track and tracé werkt niet. Alles bij elkaar een dikke onvoldoende
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Flessen warmer dok. Brown

Werd redelijk snel bezorgd alleen retour sturen zijn er kosten aan verbonden en dat vind ik op kleding gewoon maar op elektrische niet , want je kan niets testen zoals de flessen warmer dat ik niets vond
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prénatal
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

retour afgeven in de winkel graag…

Bij retour afgeven in de winkel graag personeel die weet hoe het werkt!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel die met je meedenken.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
25 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webwinkel

Overzichtelijke site, bestelling snel binnen. Enige minpuntje zijn de verzendkosten wanneer je iets wilt retourneren
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel product ontvangen, gemakkelijk bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meer variatie producten bijvoorbeeld.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
15 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben echt tevreden over prenetal.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte verzending,
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prenatal
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden