Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

771 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.651 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prenatal heeft een groot assortiment en zeer behulpzame medewerkers. Een verbeterpunt zou zijn wanneer je iets online besteld dit indien nodig dit kosteloos kan worden teruggestuurd. Tevens zou het prettig zijn om zelf contact op te kunnen nemen met de winkel waar ik naartoe zou willen. En wanneer je dan met een vraag het algemene nummer belt hebben de medewerkers geen productinformatie, dit ervaar ik als zeer vervelend

Meest relevante negatieve beoordeling

10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klante service kan echt op de schop Als je klacht heb zou je geholpen moeten worden ! Maar plaats van een fout van Julie Julie verzenden vekeerd pakketje op dan is netjes dat Julie hem weer terug nemen en dan weer genen toe sturen wat er daadwerkelijk besteld was ! Dat heet service Nee ik moest paket zelf weg brengen of even door buuren laten doen ! Aangegeven dat ik dat niet kon Nou dan konden het met uitzondering laten ophalen halllooo Julie willen toch paket terug ! Dus eigenlijk is het meer oplossing voor Julie Of ik moest hem zelf terug brengen na de winkel en dan kreeg ik 20 euro korting! Sorry maar nogmaals dat zijn geen oplossing Oplossing is opnieuw bestelen en korting op geven Of gewoon op nieuw bestelen voor de klant Ik heb heel baby kamers af genomen Meer dan 2300 euro wel gespendeerd Dan word je op handen gedragen maar waneer je voor buggie komt dan hoeft geen moeite in gestoken worden Mijn vriendinnen zijn zwanger heb sterk afgeraden bij Julie te komen en gaan dus nu na baby park Mijn zien Julie niet meer ! En ik hoef absoluut geen antwoord van Julie terug met we zien dat al opgelost is en je voor ophalen ben gegaan JAAAA OM DAT GEEN ANDER KEUZE HAD EN DAT DING TERUG MOEST NA JULIE WANT IK WOU ME BUGGIE ! niemand die mee denk met jou situatie En hier laat ik het bij
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke kleertjes en de stapelkorting is top. Bij retouneren in de winkel kan een nieuw artikel niet verrekend worden dat zou anders mogen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging

Ik kan niet goed trappenlopen,het pak werd beneden neergezet Voor mij jammer
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
26 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was precies wat ik verwacht had..
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed gegaan
Beoordeling melden
SD
Simone d.
Hoogvliet
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
14 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De meeste artikelen waren op voorraad op enkele na. Wat ik wel vervelend vind, is dat je geen mail of iets ontvangt dat de zending bij de winkel ligt. Alleen een mail dat die over 2 dagen afgeleverd wordt, helaas gaat dat vaak fout. En een mail van bevestiging dat het pakket opgehaald kan worden zou fijn zijn.
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk personeel in winkel van Utrecht centrum. De levering had wat sneller gemogen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kwam keurig op tijd.
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke collectie v de babys ,mooie prijsjes
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
6 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
24 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
11 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
11 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.