Hokkendomein.nl- Logo - Beoordelingen

Hokkendomein.nl
Beoordelingen:

62 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden84 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de kliko ombouw die ik gekocht heb mooi, maar jammer dat de planken zelf ingemeten moeten worden. Het zou enorm helpen als dit voorgeboord is. Ook missen de haakjes om de ketting mee te monteren aan de klep. Beetje jammer voor een ombouw van ruim 350 euro. De kliko's passen er ook niet lekker in, omdat ze een extra stuk plastic aan de voorkant hebben voor het laden op de vrachtwagen. Dit is n nadeel van mijn kliko, maar een beetje jammer dat er geen rekening wordt gehouden met n kliko die 3cm dieper is en de deur nu altijd scheef open staat. Voor nu ben ik tevreden, maar als dit hout rot is en ik toe ben aan n andere koop ik niet weer bij deze website

Meest relevante negatieve beoordeling

26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dure kliko ombouw gekocht. Staat wel bij zelf monteren, eenvoudig. Maar je krijgt een volledig bouwpakket, een stapel losse latten met geen enkel voorgeboord gaatje. Hele klus om te doen. Nog moeten mailen voor een handleiding die er niet bij zat. Planken zijn deels verkleurd, niet echt een mooi geheel. Iets meer tekst over het bouwpakket zou niet verkeerd zijn. Wij hadden verwacht dat we aantal voorgemonteerde panelen zouden krijgen bijvoorbeeld. Gezien zeer hoge retourkosten ons verlies maar genomen en een dag ervoor uitgetrokken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Hokkendomein.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en levering, plus meedenken bij de opstelling. De katten (en ik) zijn er blij mee
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering perfect afgeleverd met vriendelijke leverancier!! Voor mij was het perfect !!!
Beoordeling melden
DV
dieter v.
ROESELARE
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie stevige kattenren en op tijd bezorgd met zeer vriendelijk personeel top bedrijf
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Moeilijke constructie, niet alles past direct. VEEL te weinig schroeven.
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima website/webshop

* duidelijke website * goede communicatie * helderheid over leveringstijd
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service en een mooie ren voor de hond
Beoordeling melden
PH
Peter H.
Ouddorp
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet echt voordelig maar wel zeer snel
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer correcte informatie en levering
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bouwpakket

Dure kliko ombouw gekocht. Staat wel bij zelf monteren, eenvoudig. Maar je krijgt een volledig bouwpakket, een stapel losse latten met geen enkel voorgeboord gaatje. Hele klus om te doen. Nog moeten mailen voor een handleiding die er niet bij zat. Planken zijn deels verkleurd, niet echt een mooi geheel. Iets meer tekst over het bouwpakket zou niet verkeerd zijn. Wij hadden verwacht dat we aantal voorgemonteerde panelen zouden krijgen bijvoorbeeld. Gezien zeer hoge retourkosten ons verlies maar genomen en een dag ervoor uitgetrokken.
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuke ombouw, maar toch n beetje jammer

Ik vind de kliko ombouw die ik gekocht heb mooi, maar jammer dat de planken zelf ingemeten moeten worden. Het zou enorm helpen als dit voorgeboord is. Ook missen de haakjes om de ketting mee te monteren aan de klep. Beetje jammer voor een ombouw van ruim 350 euro. De kliko's passen er ook niet lekker in, omdat ze een extra stuk plastic aan de voorkant hebben voor het laden op de vrachtwagen. Dit is n nadeel van mijn kliko, maar een beetje jammer dat er geen rekening wordt gehouden met n kliko die 3cm dieper is en de deur nu altijd scheef open staat. Voor nu ben ik tevreden, maar als dit hout rot is en ik toe ben aan n andere koop ik niet weer bij deze website
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige ombouw, juweeltje in de tuin! Het in elkaar zetten vergt wel wat handigheid. Wij hebben 'm behandeld met speciale douglasbeits. Hij staat er pas een paar weken, dus over het kleurbehoud op de lange termijn kunnen we niet veel zeggen. Wij zijn er wel erg blij mee!
Beoordeling melden
DV
dieter v.
ROESELARE
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel mooie katten ren goed en heel stevig materiaal en mooi op tijd geleverd door een zeer vriendelijk persoon zo zeggen top zaak
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en advies , snelle levering. Ben zeer tevreden en zal in toekomst zeker weer bij hokkendomein bestellen 👍👍
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geleverd alleen jammer geen bouwtekening
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede adviezen en snelle levering. Kwaliteit van de volière is uitstekend!
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne service ook goed bereikbaar en goede kwaliteit!
Beoordeling melden