Hokkendomein.nl- Logo - Beoordelingen

Hokkendomein.nl
Beoordelingen:

50 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden71 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 apr 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Hokkendomein.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de kliko ombouw die ik gekocht heb mooi, maar jammer dat de planken zelf ingemeten moeten worden. Het zou enorm helpen als dit voorgeboord is. Ook missen de haakjes om de ketting mee te monteren aan de klep. Beetje jammer voor een ombouw van ruim 350 euro. De kliko's passen er ook niet lekker in, omdat ze een extra stuk plastic aan de voorkant hebben voor het laden op de vrachtwagen. Dit is n nadeel van mijn kliko, maar een beetje jammer dat er geen rekening wordt gehouden met n kliko die 3cm dieper is en de deur nu altijd scheef open staat. Voor nu ben ik tevreden, maar als dit hout rot is en ik toe ben aan n andere koop ik niet weer bij deze website

de meest kritische beoordeling

26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dure kliko ombouw gekocht. Staat wel bij zelf monteren, eenvoudig. Maar je krijgt een volledig bouwpakket, een stapel losse latten met geen enkel voorgeboord gaatje. Hele klus om te doen. Nog moeten mailen voor een handleiding die er niet bij zat. Planken zijn deels verkleurd, niet echt een mooi geheel. Iets meer tekst over het bouwpakket zou niet verkeerd zijn. Wij hadden verwacht dat we aantal voorgemonteerde panelen zouden krijgen bijvoorbeeld. Gezien zeer hoge retourkosten ons verlies maar genomen en een dag ervoor uitgetrokken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Hokkendomein.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie grote en ara proof buitenkooi ,we zijn heel tevreden.vriendelijke chauffeur die het transport van de kooi geleverd heeft. Wel 2 grote schrouven te kort das spijtig. Voor de rest heel tevreden. Onze ara is zelf ook blij met haar grote buitenkooi.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede levering waarbij chauffeur het hondenhok mee helpt op de juiste plaats te zetten.
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
De snelle reacties en de helpende hand bij het in elkaar zetten
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk te woord gestaan en perfecte levering.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed geregeld. Prachtige kattenren.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MG
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer goed gemaakte panelen, die goed getransporteerd werden, onze kat vindt het geweldig deze kattenren, moet nog wel de finishing touch krijgen, dus nog enkele attributen om te klimmen en te liggen
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle oplossing

De handleiding zat er niet bij, na gemaild te hebben binnen 5 minuten reactie. Heel fijn. We moeten onze container ombouw nog in elkaar zetten, maar ik verwacht dat ook dat helemaal goed komt.
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had gebeld, of ik iets nog kon bestellen en dat het diezelfde dag nog mee kon met de bezorger. En ja hoor, de volgende dag was het al bezorgd! supergoede service.
Beoordeling melden
MG
Mevr. G. G.
Enkhuizen
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Materiaal was in orde met 1 uitzondering. Alle schroeven die in het zicht zijn hadden rvs moeten zijn. Om roest te voorkomen zelf rvs schroeven gekocht.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig afgeleverd, duidelijke tekeningen, alles paste, heb alleen de deur scharnieren een zwaarder type genomen. Zeker aan te bevelen
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is prima geregeld, bestelling prima te volgen. Mooi degelijk materiaal. Dus niks veranderen maar ga zo door
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima kwaliteit in alles

Prima kwaliteit. Goede communicatie. Keurige bezorging.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden