verenadierenartikelen.nlReviews

: 546Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
verenadierenartikelen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij verenadierenartikelen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 2 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
verenadierenartikelen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij verenadierenartikelen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor verenadierenartikelen.nl

255 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

546 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


29 jun. 2022 
In de webshop van Verena vind je werkelijk ,bijna, alles. Allemaal kwaliteits artikelen voor heel betaalbare prijzen. Je huisdier verwennen en verzorgen hoeft dus niet echt zo duur te zijn . Als hobby kweker van Maltipoms gewoon gezellig bij ons in de woonkamer kan ik steeds terecht bij Verena dierenartikelen. Het uitgebreide puppy pakket wordt ook samengesteld uit hun shop , zie foto in bijlage.waar nog maar een deel te zien is . Voor een betaalbare prijs kan ik hier een heel uitgebreid pakket samen stellen. Ook hun op is op actie is super , snel zijn is de boodschap. Een ander geweldig voordeel is hun snelle levering. Ik woon in België en max 2 dagen na de bestelling wordt alles netjes verpakt geleverd. Een aanrader
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 dec. 2021
Service en verpakking super dikke 10. Totaal wel 10 mails ontvangen over account aangemaakt account geactiveerd. Bestelling gedaan, bestelling in behandeling, factuur ontvangen bestelling onderweg. Bestelling komt morgen besteld vertraagd etc. Qua verpakking en service ga zo door qua mails mag t echt veel minder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor verenadierenartikelen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022 
Pakketje ontvangen, goed verpakt. Door een fout van PostNL had ik het pakketje later. Verenadierenartikelen.nl een mail gestuurd, men heeft het uitgezocht en bleek al een paar dagen bij het PostNL ophaalpunt te liggen. Goede service van Verenadierenartikelen.nl. Krijgt van mij ***** .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Product kwam niet helemaal juist aan, er was iets stuk. Daarna één snel belletje gepleegd en direct werd er een nieuwe geleverd! Echt top service en een topzaak. Ben erg blij met het product nu!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Alles wat tot nu toe besteld heb bevalt prima. De dekentjes, de etensbakjes voor de schrokoppen👍 nu doen ze iets langer over hun eten. Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goede communicatie over verzending, het product zelf oogt van heel goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Netjes geholpen, duidelijke site, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Snelle levering. Content met product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Super snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
niet duur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022 
Alleen verkeerde kleur balletje ik wou een paars balletje en geen gele balletje dat vind ik wel een min punt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Geen fijn flesje veel te kleine speen enn zuigt vast
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Artikel was niet wat ik er van verwachtte
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Goede service snelle verzorgde levering Raad het iedereen aan die iets nodig hebben voor hun huis dier.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022 
Dat mijn bestelling op mijn verzoek geannuleerd werd, heel meelevend (kitten overleden) en vriendelijk!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022 
Alles was goed ze spelen met de speeltjes en vinden de botten en kluiven lekker!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022 
Snelle levering en milieuvriendelijk ingepakt ! Goede producten.
Beoordeling melden