Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. De meeste klanten zijn positief over de kwaliteit van de geleverde producten. Klanten waarderen de vriendelijke en behulpzame service, zowel online als telefonisch. De communicatie over bestellingen en leveringen wordt vaak als duidelijk en prettig ervaren. Klanten zijn meestal tevreden over de nette en zorgvuldige verpakking van hun bestellingen. Veel klanten vinden het bestellen via de website eenvoudig en het gebruik van de producten praktisch.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsverenadierenartikelen.nl
Fijne zachte herstelkraag!
Met deze herstelkraag heeft onze kleine poes het relatief comfortabel na haar operatie. De kleinste kraag was niet geschikt om de wond onbereikbaar te houden, maar de grotere wel. Het zal afhangen van de plek van de wond en de grootte van de kat of deze kraag geschikt is: onze poes kan zichzelf met kraag wel wassen aan de zijkant ongeveer vanaf haar heupbot tot en met de staart. Buik en billen zijn ontoegankelijk.
Ze heeft meer vrij zicht en minder bewegingsbeperking dan met de plastic kraag van de dierenarts. Ze heeft wel extra knuffels nodig op de plekjes waar ze nu niet bij kan, maar verder hebben we een tevreden patiënt.
Het ziet er fijner uit dan het plastic alternatief: geen harde randen maar comfortabel materiaal. Er zitten al wel wat sporen op van tandjes en nageltjes, na één herstelperiode is de kraag waarschijnlijk wel 'op'.
Verder snelle bezorging en netjes verpakt! Wij zijn tevreden.
Goede producten en levering. Alleen de beoordeling en wat ik van het product vind e-mail kwam eerder dan ik het product in huis had. Dus jullie zijn erg snel. Ga zo door
De bestelling heb ik super snel ontvangen.
De bestelling die ik had geplaatst is supersnel en naar tevredenheid afgehandeld. Netjes op de hoogte gehouden. Ik ben erg tevreden!
Snelle levering - goede communicatie over de bezorging en ook nog eens een uitstekend product.
Blijf zo doorgaan !
Super fijne comfortabele hondenmand besteld. Super snel heroverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen
Verzending goed op te volgen. Prima in orde. Bandje heeft wel een sterke geur. In't begin wou hij het uit. Schuurde overal tegen. Maar nu houdt hij het goed aan.
Zeer goeie ervaring! Product in perfecte staat en stipt geleverd
Goede service
Snel geleverd, goede kwaliteit en prijs
Goed en netjes geholpen door de telefoon.
Product is zoals verwacht. Prima kwaliteit.
Eerste bestelling bij Verena. Bestellen via website goed en simpel. Communicatie over bestelling en levering was prima. Het artikel moet ik nog uitproberen maar ziet er goed uit.
Prima producten en snelle levering!
Prima kwaliteit en prettige service top
Mooie hondenmand
De hondenmand is precies zoals omschreven, mooi stevig en zacht materiaal. Snelle verzending zoals altijd, wij zijn zeer tevreden.
Snelle reactie en klantvriendelijk
Ecologische vlooien teken bandjes makkelijk besteld, snel bezorgd en een goed product. Katten hebben er geen last van!👍
Vloeien band gekocht werkt prima
Eindelijk een lichtgewicht, wasbaar, gezellig uitziend kraagje gevonden!
Snelle levering!
Snel geleverd