pansitenederland.nl
Beoordelingen:

107 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.829 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie site, netjes verpakt en snelle levering (incl weekend en feestdag). Klantenservice was goed bereikbaar en werd netjes te woord gestaan. Prima juwelier en ben erg blij met mijn Seiko horloge.
MH
Mike H.
Almere

Meest relevante negatieve beoordeling

13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na bestelling geen communicatie meer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LN
Linda N.
Hoogezand
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
mooie betaalbare bedel
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

bestellen en bijna direct ontvangen

Het is bestellen en bijna direct ontvangen. Geweldig snel en makkelijk. Ik hoef er mijn deur niet vooruit! Goede service !!!! Ik ben helemaal happy
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en goed verzorgde verzending.
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LN
Lenie N.
Uden, Noord-Brabant
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service, snelle levering. Echt een aanrader.
Beoordeling melden
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LN
Lenie N.
Uden, Noord-Brabant
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super service en snelle levering!

Hele goede service. Had een kortingscode gebruikt en daardoor geen recht op een gratis schoonmaakset t.w.v €34,95 die wel op de bon stond. Heb alsnog het schoonmaakset gekregen al hadden ze dat niet hoeven doen. Ik ga zeker reclame maken voor deze fantastische website.
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima winkel

Snelle verzending!
Beoordeling melden
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service en heel snel verstuurd. Mooievpanfora armband in de sale
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending, zorgvuldig ingepakt.
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
My friend really liked the charm I bought as a gift. It was sent in a special gift box as I requested. Thanks.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is ten eerste is het heel fijn dat wat op de site staat ook altijd voorradig is. snelle verzending , en mijn persoonlijke ervaring een heel vriendelijke en mee denkende klanten service ,voor mij persoonlijk de betere website .ook zeer betrouwbaar. dus een verbetering ik zou niets kunnen bedenken
Beoordeling melden
IS
Ingrid S.
Hoogvliet,iet
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk te bestellen Super snel geleverd Voldoet aan de verwachting
Beoordeling melden