pansitenederland.nlReviews

: 3.671Uitstekend

4,77

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
pansitenederland.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pansitenederland.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
pansitenederland.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pansitenederland.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

87 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.671 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 aug. 2022
Op zaterdag kreeg ik een bericht van mijn schoonmoeder. De poes van mijn schoonzus was overleden. Gezien dit haar gezelschap in het huis was, viel haar dit dan ook zwaar. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij het bedeltje van een kat met passende tekst. Binnen no-time was het bedeltje mooi ingepakt binnen. Tijd om het kadootje te onthullen aan mijn schoonzus. Mijn kinderen renden enthousiast met het bijgeleverde zakje naar haar toe. Toen ze het eenmaal had uitgepakt sprongen de tranen in haar ogen en heeft ze een tijdje gehuild. Dit was precies het goede kade. Ze heeft nu altijd haar 'paw' een beetje bij zich. Bedankt!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 dagen geleden
Bedel Heart & Stars Dangle Charm besteld. Op de foto prachtig maar in werkelijkheid heel klein. Alleen You is te lezen. Afmetingen staan erbij heb zelf niet goed gekeken dus mijn fout. Snelle levering. Bedel in plastic zakje met plat kartonnen doosje erbij geleverd in enveloppe. Naar mijn idee het bedeltje iets groter maken.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(72)
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Bestelde producten kon niet binnen aangegeven termijn geleverd worden. Netjes hierover gebeld. Vriendelijk, meedenkend. Bestelling uiteindelijk een paar dagen later ontvangen. Top gedaan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Snelle levering, geschenkdoosje en stickertje Pandora om het cadeautje compleet te maken!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
Uitstekende snelle levering en heel mooi ingepakt. Top!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Snelle levering en netjes verzonden in een doosje.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snelle service, goed contact en leuke prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De goede service en het snelle leveren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Ze doen alles supergoed en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Veel keus en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snel reactie en versturen !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Snel ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Gratis verzending en retour is top! Helaas moest de bedel terug, degene voor wie hij was het hem al. Snelle verzending ook
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022 
informatie van verzending en netjes aangekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Een prettige geen onzin web winkel. waar alles zo moeilijk gaat, wat je besteld ligt binnen heel korte tijd in de brievenbus zonder moeilijk gedoe, en betrouwbaar dus kijk ik zeer regelmatig of er weer bij iets staat op de site en zo ja bestellen dus ik vind het prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Snelle verzending en netjes ingepakt
Beoordeling melden