Elektrawebshop.nl
Beoordelingen:

36 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden74 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 jun. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Elektrawebshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk overzichtelijke site (moet wel zeggen dat ik wist wat ik hebben moest) , makkelijk bestellen en een snelle afhandeling. Goed verpakt aangekomen , dus zeer tevreden
RV
Robin v.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
vandaag besteld, morgen in huis, is nu 2 keer op rij niet waargemaakt, vandaar 2 sterren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Elektrawebshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en exact zoals omschreven
Beoordeling melden
13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kontaktdoos ziet er goed uit. Fijn dat er voor de bedrading schroefjes worden gebruikt. In verband met ziekte van de gebruiker nog niet geplaatst.
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
17 jul. 2023
Bedankt! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
24 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling, mag controle van compleetheid bestelling beter
Beoordeling melden
20 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd, prima webshop
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
27 jun. 2023
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl