Elektrawebshop.nl
Beoordelingen:

36 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden74 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 jun. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Elektrawebshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk overzichtelijke site (moet wel zeggen dat ik wist wat ik hebben moest) , makkelijk bestellen en een snelle afhandeling. Goed verpakt aangekomen , dus zeer tevreden
RV
Robin v.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
vandaag besteld, morgen in huis, is nu 2 keer op rij niet waargemaakt, vandaar 2 sterren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Elektrawebshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en juiste levering. Niks aan veranderen.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en exact zoals omschreven
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed en betrouwbaar .

Het contact was gelijk goed Door een misverstand ,mijn schuld , ging iets niet helemaal goed maar ze loste dit heel netjes op . er ontbrak ook iets aan de bestelling kreeg ik er gratis bijgeleverd . Zou daar direct weer aankloppen als het nodig is . Ook de prijs was heel goed .
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, alleen zonder track en trace
Beoordeling melden
HS
H J S.
Koekange
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering zoals toegezegd
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering met scherpe prijzen
Beoordeling melden
RV
Robin v.
Hellevoetsluis
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk overzichtelijke site (moet wel zeggen dat ik wist wat ik hebben moest) , makkelijk bestellen en een snelle afhandeling. Goed verpakt aangekomen , dus zeer tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
27 jun. 2023
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kontaktdoos ziet er goed uit. Fijn dat er voor de bedrading schroefjes worden gebruikt. In verband met ziekte van de gebruiker nog niet geplaatst.
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
17 jul. 2023
Bedankt! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
26 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke website

Overzichtelijke en duidelijke website. Alles kunnen vinden wat ik nodig heb, kom hier zeker terug als ik meer nodig heb!
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
27 jun. 2023
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

snelle levering

Ondanks dat de aardlekschakelaars aanvankelijk niet voorradig waren toch een snelle levering.....chapeau!
Beoordeling melden
7 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
9 mei 2023
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
11 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
voortreffelijk te woord gestaan
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
9 mei 2023
Bedankt voor uw bestelling en super beoordeling! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer snelle serice en bezorging

Zeer snelle service en bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
9 mei 2023
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
12 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima, niks meer aan doen ;-)
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
14 mrt. 2023
Bedankt voor uw bestelling en beoordeling, fijn dat alles na wens verlopen is! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en snel geleverd. Helaas was het te laag en terug moeten sturen maar verder super service
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
17 jul. 2023
Bedankt voor de beoordeling! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
22 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er was iets mis gegaan bij de levering. dat is keurig en professioneel opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
22 aug. 2023
Bedankt voor de 5 ⭐️ beoordeling! 💡 We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! 😁 Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
24 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling, mag controle van compleetheid bestelling beter
Beoordeling melden
27 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruim assortiment voor een goede prijs/kwaliteit! Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Elektrawebshop.nl
17 jul. 2023
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! We zien u graag terug bij uw volgende bestelling! Met energieke groet, Elektrawebshop.nl
13 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles snel en voor een redelijke prijs in huis.
Beoordeling melden
23 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima dienstverlening en eerlijk advies
Beoordeling melden