yinger.nl
Beoordelingen:

20 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden406 beoordelingen in totaal  

4,15
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 nov. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
yinger.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooie kleurtjes, goede service. Super dat het niet op dieren getest is en er geen troep in zit. Ik haal wel nooit 2 weken. Als het meevalt een week.
LD
Lynn D.
Destelbergen

de meest kritische beoordeling

25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levertermijn niet wat ze beloven Ze zeggen voor 23u besteld, volgende dag geleverd. Ik heb 21 juni besteld en zou mijn bestelling pas morgen, 26 juni, krijgen. Ik had de producten al in het weekend nodig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor yinger.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
LD
Lynn D.
Destelbergen
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooie kleurtjes, goede service. Super dat het niet op dieren getest is en er geen troep in zit. Ik haal wel nooit 2 weken. Als het meevalt een week.
Beoordeling melden
10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling kwam netjes verpakt en op tijd aan. De lamp bleek iets kleiner dan verwacht.
Beoordeling melden
10 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede kwaliteit, soms wat moeilijk dekkend.
Beoordeling melden
9 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden