CMT Online- Logo - Beoordelingen

CMT Online
Beoordelingen:

18 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden112 beoordelingen in totaal  

3,50
Goed

keurmerk
ongeldig


CMT Online is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Aankopen bij CMT Online vallen niet onder de kopersbescherming van Trusted Shops.
Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling bestond uit drie freesjes de 10 mm was niet op voorraad. Dat had op de bon kunnen staan. Dat was niet het geval, ik dacht incompleette levering . Dit geeft wrijving die niet nodig is . Het is allemaal goed gekomen. Groetjes Kees

de meest kritische beoordeling

4 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toolnation heeft een waardeloze aftersale service. Na 1.5 week en 3 x de melding van DHL dat het pakket verkeerd gesorteerd was contact opgenomen met toolnation en verzocht een nieuw pakket op te sturen werd gezegd dat ze contact op zouden nemen en we moesten wachten op antwoord na de 4e melding van DHL heb ik gemeld dat dit gaat niet gaat werken en dat ze een nieuw pakket op moeten sturen maar ik moest wachten Na de melding van DHL dat het pakket onbestelbaar was wilde je nog geen nieuw pakket opsturen en werd mij doodleuk gemeld dat dan maar niet online moest bestellen want dit kon gebeuren. Daarop direct de opdracht geannuleerd maar ook toen werd nonchalant gemeld dat ik op mijn geld moest wachten tot het pakket retour bij hun was. Dus als je pakket niet besteld kan worden omdat hun vervoerder het niet kan sorteren laten ze je gewoon barsten. Nog nooit zo'n onprofessionele organisatie meegemaakt. Inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld. Toolnation NOOIT WEER
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor CMT Online

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Producten samen leveren

Het zou fijn zijn als alle bestelde producten in 1 doos worden opgestuurd. Nu kreeg ik 3 dozen, met een hoop lucht erin thuisbezorgd, verspreid over twee dagen. Dat moet beter kunnen!
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Direct leverbaar bestaat niet, is alleen om je binnen te hengelen
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lange lever tijd terwijl het op voorraad was
Beoordeling melden
4 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
zeer stevig zaagblad
Beoordeling melden
18 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
lever communiceer en factureer onder dezelfde naam. CMT blijkt ineens toolnation te zijn (en andersom?) Dat maakt van terugzoeken een drama. stuur de spullen in een passende verpakking op en het liefst in één keer op als er een dag tussen zit. Ik bestel twee boortjes en krijg twee veel te grote dozen met telkens een pip klein boortje dat gemakkelijk in een envelop had gepast (evt met een plaatje hout oid er bij voor de stevigheid.
Beoordeling melden
8 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne site, snel geleverd een top bedrijf!
Beoordeling melden
2 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering naar verwachting
Beoordeling melden
4 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toolnation heeft een waardeloze aftersale service. Na 1.5 week en 3 x de melding van DHL dat het pakket verkeerd gesorteerd was contact opgenomen met toolnation en verzocht een nieuw pakket op te sturen werd gezegd dat ze contact op zouden nemen en we moesten wachten op antwoord na de 4e melding van DHL heb ik gemeld dat dit gaat niet gaat werken en dat ze een nieuw pakket op moeten sturen maar ik moest wachten Na de melding van DHL dat het pakket onbestelbaar was wilde je nog geen nieuw pakket opsturen en werd mij doodleuk gemeld dat dan maar niet online moest bestellen want dit kon gebeuren. Daarop direct de opdracht geannuleerd maar ook toen werd nonchalant gemeld dat ik op mijn geld moest wachten tot het pakket retour bij hun was. Dus als je pakket niet besteld kan worden omdat hun vervoerder het niet kan sorteren laten ze je gewoon barsten. Nog nooit zo'n onprofessionele organisatie meegemaakt. Inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld. Toolnation NOOIT WEER
Beoordeling melden
AH
Aart H.
Sint-Annaland
6 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Moeilijk vast te stellen wat de exacte verschillen zijn tussen circkelzaag bladen die qua specs en prijs dicht bij elkaar liggen Levertijd is wat aan de lange kant Verder product goed verpakt geleverd
Beoordeling melden
29 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling bestond uit drie freesjes de 10 mm was niet op voorraad. Dat had op de bon kunnen staan. Dat was niet het geval, ik dacht incompleette levering . Dit geeft wrijving die niet nodig is . Het is allemaal goed gekomen. Groetjes Kees
Beoordeling melden