bedrijfsverlichting.nl- Logo - Beoordelingen

bedrijfsverlichting.nl
Beoordelingen:

96 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden539 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bedrijfsverlichting.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klantenservice was goed bereikbaar en de dame wist mijn vragen naar mijn tevredenheid te beantwoorden. Vandaag (10/01) is het pakket in goede orde gearriveerd, eerder dan ik had verwacht. Heel blij. De lamp was goed verpakt en ziet er degelijk uit. Nu nog de electriciën waarschuwen dat de lamp kan worden aangebracht. Hoe het de montage verloopt, weet ik nu nog niet

de meest kritische beoordeling

8 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betaalsysteem op orde maken ideal geeft bij bedrijfsverlichting heel vaak server niet gevondwn aan
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(17)
(0)
Resetten
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Inbouwledverlichting geen plug en play, en past niet in doos.

Ik heb bij u een inbouwledverlichting voor de trap gekocht, drie onderdelen werden samen als set aangeboden. Helaas geen plug en play. Het lampje had een stekker halverwege het draadje, de voeding van het led had een andere stekker. Alles samen te veel voor een inbouwdoos van 40mm diep.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle reactie en levering. Een verbeterpunt zou zijn de klant een berichtje te sturen als de bestelling wordt verzonden. Dit ook omdat we dan de klant kunnen inlichten waar het afgeleverd gaat worden.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is netjes geleverd zoals overeengekomen
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GV
G. v.
Utrecht
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd.
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke website plus aangenaam onderhoud

Duidelijke website. Geen gezeur van wij doen alleen zaken met installateurs. Aangename chat met Marlous den Besten. Mijn probleem met flikkerende spots kreeg geen oplossing. Koerier DPD geen track & trace de datum van levering en tijd was dus verassing maar desondanks tijdig in huis.
Beoordeling melden
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon mijn product op de site goed vinden , was alleen niet zeker of het de juiste was . Daarom telefonisch contact gezocht en ook direct te woord verstaan en vakkundig geholpen . Moest alleen 2 weken op mijn product wachten , terwijl ik vooraf betalen moest
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
18 apr. 2023
Bedankt voor het nemen van de tijd om je feedback te delen. We zullen ons best blijven doen om onze service te verbeteren.
24 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en netjes de volgende dag geleverd gekregen. Prima!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
30 aug. 2023
Bedankt voor de beoordeling!
12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijk, hulpvaardig en kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
1 jun. 2023
Bedankt voor de mooie review!
18 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Accuraat contact en conversatie
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
2 aug. 2023
Bedankt voor de mooie review!
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
3 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden