bedrijfsverlichting.nl- Logo - Beoordelingen

bedrijfsverlichting.nl
Beoordelingen:

100 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden573 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klantenservice was goed bereikbaar en de dame wist mijn vragen naar mijn tevredenheid te beantwoorden. Vandaag (10/01) is het pakket in goede orde gearriveerd, eerder dan ik had verwacht. Heel blij. De lamp was goed verpakt en ziet er degelijk uit. Nu nog de electriciën waarschuwen dat de lamp kan worden aangebracht. Hoe het de montage verloopt, weet ik nu nog niet

de meest kritische beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op het opgegeven adres afleveren!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(78)
(1)
Resetten
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service perfecte kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
22 mei 2024
Hi, Dat is fijn om te horen. En bedankt voor de 5-sterren review!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
13 dagen geleden
Hi, Bedankt voor de 5 sterren!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
28 mei 2024
Hi, Bedankt voor de positieve beoordeling!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
28 mei 2024
Hi, Bedankt voor de 5 sterren! ⭐
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
28 mei 2024
Hi, Bedankt voor de positieve review!
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gratis vervanging door garantie

Contact gehad met Leanne, ze was erg behulpzaam. 3 jaar geleden had ik lampjes gekocht die kapot waren. Kwam er later achter dat ik nog garantie had. Krijg nu gratis nieuwe. Top service.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
1 mei 2024
Hoi! Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat het contact soepel verliep.
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne persoonlijke service of het nu om een grote of kleine bestelling gaat!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
3 mei 2024
Hi, Dat is altijd goed om te horen. Bedankt voor de positieve review en hopelijk tot een volgende keer!
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg goede service, hoge kwaliteit bestelde lampen
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
15 mei 2024
Hi, Fijn om te horen dat je tevreden bent en bedankt voor de positieve review!
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
3 mei 2024
Hi, Bedankt voor de positieve review!
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
3 mei 2024
Hi, Bedankt voor de 5-sterren review!
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Website gelijk met werkelijkheid.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
15 mei 2024
Hi, Bedankt voor de review! Op onze website stond dat het product op voorraad was, maar dit bleek achteraf niet zo te zijn. Inmiddels hebben we het aangepast en is de voorraadstatus weer helemaal up-to-date. Excuses voor het ongemak.
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

mooie site

mooie, overzichtelijke site en snelle respons op vraag via chat. groot assortiment!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
17 apr 2024
Hi! Bedankt voor het compliment! We proberen de website zo overzichtelijk mogelijk te houden.
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
geweldige service, denken proactief ipv reactief met je mee, DANK!!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
4 apr 2024
Hi, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad.
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel zoals besteld geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
17 apr 2024
Hoi! Fijn om te horen dat de levering is gegaan zoals verwacht!
AM
Anneke M.
Amsterdam
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijk geholpen
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lamp stuk na ontvangst. Prima geregeld.

Na ontvangst van de bestelling bleek dat één van de lampen stuk was. Prima geholpen door klantenservice en de volgende dag een nieuwe lamp. Top!!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
21 mrt 2024
Hi, Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent!