Als leverancier van energiezuinige LED verlichting veranderen wij ruimtes en ervaringen met licht.
bedrijfsverlichting.nl is er voor zowel de eindgebruiker, als voor tussenpersonen zoals elektriciens, aannemers en (binnenhuis)architecten. Geen bedrijf? Wij staan ook klaar voor verlichtingsprojecten van particulieren.
Attent bedrijf, contr. mijn order nauwkeurig, zocht tel. contact
om de door mij gemaakte fouten de bespreken en corrigeren.
TOP !!!
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
6 maanden geleden
levering was moeizaam en bij de 2e nalevering was niet alles geleverd. hierdoor was ik genoodzaakt om naar hun magazijn te rijden om de werkzaamheden die dag nog te kunnen afronden. zonde van de tijd natuurlijk.
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl
SorterenRelevantie
1 maand geleden
Goede Service en prima producten, altijd vriendelijk
L.s., ik heb meerdere mails moeten versturen om mijn geld terug te krijgen. Maar tot op heden zonder resultaat. Groet Jan Verkuijl 0642726485 verkuijljan@gmail.com
3 maanden geleden
Goedemorgen Jan, een van onze medewerkers heeft meerdere malen mailcontact met jou gehad over de betaling. Volgens onze administratie en het betaalsysteem is het bedrag teruggestort. Als je op een van eerder gestuurde mailtjes wilt reageren kunnen we het met je oplossen! Groet, het team van bedrijfsverlichting.nl.
Snelle levering. Goede service. Ook ervaring met kapotte levering, dag erna opnieuw geleverd. Top!
1 jaar geleden
Wij doen er uiteraard alles aan om de producten zo snel mogelijk bij de klant te leveren! Bedankt voor de beoordeling.
6 maanden geleden
Goede producten, vriendelijke en hulpvaardige ondersteuning, snelle levering en scherpe prijzen!
3 maanden geleden
Bedankt voor deze complimenten, we zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
1 jaar geleden
Dankzij goede service via de chat heb ik precies de goede spotjes kunnen vinden
6 maanden geleden
Super om te horen! Tot de volgende bestelling.
8 maanden geleden
de levering stokte een beetje, moets ik twee keer contact voor opnemen
7 maanden geleden
De betaling was helaas niet goed doorgekomen bij ons waardoor de bestelling nog op afroep stond. Dit had als gevolg dat het inderdaad iets langer duurde dan gebruikelijk. Excuus voor het ongemak!
11 maanden geleden
Bij retour krijg je 75% van het bedrag terug, beetje jammer.
11 maanden geleden
Aangezien de armaturen die u had besteld speciaal geassembleerd worden kunnen wij helaas niets meer met de techniek die hierin zit. Om deze te demonteren worden deze namelijk onbruikbaar gemaakt. Wij hebben eenmalig een uitzondering voor u gemaakt door alleen retourkosten te rekenen. Bij standaard producten is het retourbedrag altijd 100%.
Geïmporteerde beoordelingen: