bedrijfsverlichting.nl- Logo - Beoordelingen

bedrijfsverlichting.nlReviews

: 439Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bedrijfsverlichting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bedrijfsverlichting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bedrijfsverlichting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bedrijfsverlichting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

32 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

439 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 sep. 2022
Ik heb diverse spanningsrails met diverse opties en verlichting bij bedrijfsverlichting.nl aangeschaft. Goed en duidelijk persoonlijk contact met de deskundige van de spanningsrails Lianne van Vliet gehad. Snelle reacties na vragen. Meedenken aan oplossingen. Al met al heel positief gelopen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 feb. 2022
L.s., ik heb meerdere mails moeten versturen om mijn geld terug te krijgen. Maar tot op heden zonder resultaat. Groet Jan Verkuijl 0642726485 verkuijljan@gmail.com
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Wat een prettig bedrijf, na mijn eerste bestelling werd ik gebeld om mijn bestellen door te nemen (ik had niet de onderdelen bestel) Met een spoed bestelling stonden ze ook voor mij klaar en dachten mee. Ik kan iedereen deze winkel aanraden
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
5 dagen geleden
Goed te horen dat je tevreden bent! We zien je graag terug bij de volgende bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Goede service Goede telefonische ondersteuning en advies. Het bestelde is volgens verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
5 dagen geleden
Goed om te horen dat je tevreden bent! We zien je graag terug bij de volgende bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Snelle en persoonlijke service!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
5 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Goede
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jan. 2023
Hi Jos, bedankt voor je goede review. We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl!
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Snelle levering, en zeer mooie apparatuur.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
29 nov. 2022
Wat een mooi eindresultaat! Bedankt voor je goede review.
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Uitmuntend advies !
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
22 nov. 2022
Bedankt voor de goede review! We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Snel contact, goede service, korte lijnen
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
25 okt. 2022
Hi Jasper, bedankt voor de goede review!
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Ik heb diverse spanningsrails met diverse opties en verlichting bij bedrijfsverlichting.nl aangeschaft. Goed en duidelijk persoonlijk contact met de deskundige van de spanningsrails Lianne van Vliet gehad. Snelle reacties na vragen. Meedenken aan oplossingen. Al met al heel positief gelopen.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 sep. 2022
Goed om te horen dat u tevreden bent met de bestelling. We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Zeer professioneel bedrijf met een top service zeker als het om garantie gaat. Ik doe nog niet de moeite om ergens anders te zoeken.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
18 jul. 2022
Goed om te horen dat je tevreden bent! We zien je graag terug bij de volgende bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
zeer goede communicatie en service, er was wat transportschade maar dat is zeer snel en netjes opgelost. super klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
19 aug. 2022
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht er een probleem zijn, dan doen wij er alles aan dit zo snel mogelijk op te lossen!