bedrijfsverlichting.nl- Logo - Beoordelingen

bedrijfsverlichting.nlReviews

: 422Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
bedrijfsverlichting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bedrijfsverlichting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
bedrijfsverlichting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bedrijfsverlichting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

31 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

422 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dagen geleden
Ik heb diverse spanningsrails met diverse opties en verlichting bij bedrijfsverlichting.nl aangeschaft. Goed en duidelijk persoonlijk contact met de deskundige van de spanningsrails Lianne van Vliet gehad. Snelle reacties na vragen. Meedenken aan oplossingen. Al met al heel positief gelopen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 nov. 2021
levering was moeizaam en bij de 2e nalevering was niet alles geleverd. hierdoor was ik genoodzaakt om naar hun magazijn te rijden om de werkzaamheden die dag nog te kunnen afronden. zonde van de tijd natuurlijk.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Ik heb diverse spanningsrails met diverse opties en verlichting bij bedrijfsverlichting.nl aangeschaft. Goed en duidelijk persoonlijk contact met de deskundige van de spanningsrails Lianne van Vliet gehad. Snelle reacties na vragen. Meedenken aan oplossingen. Al met al heel positief gelopen.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
3 dagen geleden
Goed om te horen dat u tevreden bent met de bestelling. We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
zeer goede communicatie en service, er was wat transportschade maar dat is zeer snel en netjes opgelost. super klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
19 aug. 2022
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht er een probleem zijn, dan doen wij er alles aan dit zo snel mogelijk op te lossen!
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Zeer professioneel bedrijf met een top service zeker als het om garantie gaat. Ik doe nog niet de moeite om ergens anders te zoeken.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
18 jul. 2022
Goed om te horen dat je tevreden bent! We zien je graag terug bij de volgende bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Goed advies, nette prijs, goed telefonisch contact
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 jul. 2022
Bedankt voor de goede review!
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Goed advies en goed benaderbaar
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
18 jul. 2022
Bedankt voor het compliment!
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2021 
Attent bedrijf, contr. mijn order nauwkeurig, zocht tel. contact om de door mij gemaakte fouten de bespreken en corrigeren. TOP !!!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
18 okt. 2021
Bedankt voor deze TOP beoordeling! We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2021
Netjes geholpen. Al bij de aankoop en nu ook in de garantie. (en zeker tijdens garantie-issues, herken je goede bedrijven)
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
14 dec. 2021
Bedankt voor dit compliment!
 Geverifieerde beoordeling
27 mei 2022
Goed advies, mooie lampen en een snelle levering. Ben heel.blij met.mijn lampen en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jun. 2022
Leuk om foto's van het eindresultaat te zien, het ziet er top uit! We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2021
Uitstekende toelichting van de klantenservice op railverlichting en welke spots te gebruiken in een woonruimte.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
19 okt. 2021
Bedankt voor de review!
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022
Vriendelijke klantenservice, snelle levering en super blij met de nieuwe verlichting in onze winkel!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jun. 2022
Super om te horen dat jullie er blij mee zijn!
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Goede producten, vriendelijke en hulpvaardige ondersteuning, snelle levering en scherpe prijzen!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 feb. 2022
Bedankt voor deze complimenten, we zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2021
de levering stokte een beetje, moets ik twee keer contact voor opnemen
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
19 okt. 2021
De betaling was helaas niet goed doorgekomen bij ons waardoor de bestelling nog op afroep stond. Dit had als gevolg dat het inderdaad iets langer duurde dan gebruikelijk. Excuus voor het ongemak!
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022 
Er is altijd ruimte voor verbetering, maar jullie gaan erg goed
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jun. 2022
Bedankt voor het compliment, we doen er uiteraard altijd alles aan om iedereen van passen lichtadvies te voorzien!
 Geverifieerde beoordeling
18 apr. 2022
Goede Service en prima producten, altijd vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jun. 2022
Bedankt voor de goede review! We zien je graag terug bij de volgende bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Nice company with great sense of client service.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 feb. 2022
Thank you for this great review. We hope to see you soon!
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2021
Goede service meedenken en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
23 nov. 2021
Bedankt voor deze goede review!
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Prima advies en eerste klas producten
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 feb. 2022
Bedankt voor de beoordeling!
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2021
contact persoon Jurre Vermeulen een 9
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
10 nov. 2021
Bedankt voor het compliment!