bodystore.nl
Beoordelingen:

610 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.660 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor het eerst gebruikt ondertussen is het nu een maand dat ik het gebruik, was eerst zeer sceptisch over het product... maar het werkt echt. Chocolade smaak is mijn favoriet, ik drink alle dagen 1 Shake van 575 ml met 4 a 5 scheppen poeder. Ben ondertussen op 1 maand tijd 3 kilo aangekomen🙌🏽🙌🏽, mits ik schildklier patiënt bent is het niet van zelf sprekend om bij te komen omdat ik een veel te snelle werking heb. Nu heb ik 4kg besteld om mijn kilo's bij te onderhouden.

Meest relevante negatieve beoordeling

28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn huisnummer is cijfervormig met een letter en die mogelijkheid was er niet online bij het ingeven van mijn adres. Ik heb de letter dan bij toevoeging geplaatst en is dan weggelaten geweest om de één of andere reden dat ik niet begrijp. Dat heeft me bij levering van het pakje veel te veel stress berokkend. Dit had kunnen vermeden worden indien het vakje huisnummer het toelaat een letter toe te voegen aan de nummer. Misschien had ik een spatie tussen cijfer en letter dienen te laten, maar dat heb ik niet geprobeerd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodystore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RF
Ramon F.
BOVENKARSPEL
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BI
Ben I.
Rotterdam
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LH
Lothar H.
Amsterdam
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn huisnummer is cijfervormig met een letter en die mogelijkheid was er niet online bij het ingeven van mijn adres. Ik heb de letter dan bij toevoeging geplaatst en is dan weggelaten geweest om de één of andere reden dat ik niet begrijp. Dat heeft me bij levering van het pakje veel te veel stress berokkend. Dit had kunnen vermeden worden indien het vakje huisnummer het toelaat een letter toe te voegen aan de nummer. Misschien had ik een spatie tussen cijfer en letter dienen te laten, maar dat heb ik niet geprobeerd.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop volgens mij in de eerste bestelling voor 100 euro, van jullie kant vond ik de waardering (matig) geeft niet het gaat onm de producten. En die zijn goed.
Beoordeling melden
DS
DI S.
Waterloo
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
BEDRIJF BODYSTORE IS MISCHIEN GOED MAAR TRANSPORTEUR POST NL VERSCHIKELIJK commande #000075623) N° POST NL 3SDKTN8509812 GEEN PHOTO VAN PAK WANT NIET GEKREGEN
Beoordeling melden