yogamat-online.nlReviews

: 3.460Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
yogamat-online.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij yogamat-online.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
yogamat-online.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij yogamat-online.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor yogamat-online.nl

84 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.460 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 okt. 2022
Ik bestelde deze week een meditatiekussen. Dit kwam keurig op tijd binnen. Het kussen voldoet aan mijn verwachtingen. Echter, de doos waar het kussen in verpakt was, was precies passend. Dat brengt een flink risico met zich mee! Als je de doos openritst met een schaar, zou je als je dit niet heel voorzichtig doet, makkelijk de stof van het kussen beschadigen. Mijn advies is om ervoor te zorgen dat dit niet kan gebeuren.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 sep. 2022
I have expected the mat to be "ready" to use and this breakin in time isn't really on hand. I needed yoga mat as my old one is literally destroyed and my feet had no more grip no mention the hands and I can't do my regular practice cos the salt peeling didn't help at all and my hands slipped the moment I did downward dog...therefore the 4 stars. When it comes to service, I'll say spot on as the order arrived the next day.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor yogamat-online.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Precies wat ik zocht. Juiste formaat en redelijk stevig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Duidelijke website en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Heel blij met de yogamat! stevig, glijd niet en mooi oranje!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Very fast and good service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Erg blij met mijn mat. Hij bevalt goed. Goede verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Snelle bezorging.En prima verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Raar dat je na betaling een berichtje krijgt dat je het voor 20 euro verzekerd kan verzenden! Daardoor denk ik dat er dus wel eens wat verkeerd zal gaan. Maar verder ging de bestelling prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Goede mat, snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Super tevreden en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Mooi materiaal en eco vriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2022
Чудесный коврик для йоги! Спасибо большое. При выполнении практики руки и ноги не скользят.
Beoordeling melden