yogamat-online.nlReviews

: 3.439Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
yogamat-online.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij yogamat-online.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
yogamat-online.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij yogamat-online.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor yogamat-online.nl

78 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.439 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 okt. 2022
Ik bestelde deze week een meditatiekussen. Dit kwam keurig op tijd binnen. Het kussen voldoet aan mijn verwachtingen. Echter, de doos waar het kussen in verpakt was, was precies passend. Dat brengt een flink risico met zich mee! Als je de doos openritst met een schaar, zou je als je dit niet heel voorzichtig doet, makkelijk de stof van het kussen beschadigen. Mijn advies is om ervoor te zorgen dat dit niet kan gebeuren.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 sep. 2022
I have expected the mat to be "ready" to use and this breakin in time isn't really on hand. I needed yoga mat as my old one is literally destroyed and my feet had no more grip no mention the hands and I can't do my regular practice cos the salt peeling didn't help at all and my hands slipped the moment I did downward dog...therefore the 4 stars. When it comes to service, I'll say spot on as the order arrived the next day.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor yogamat-online.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Hele fijne yogamat voor op reis en supersnel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Goede materialen en bestelling super vlot bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Is volledig wat ik ervan verwacht had
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Prima yogakussen, vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Ik bestelde deze week een meditatiekussen. Dit kwam keurig op tijd binnen. Het kussen voldoet aan mijn verwachtingen. Echter, de doos waar het kussen in verpakt was, was precies passend. Dat brengt een flink risico met zich mee! Als je de doos openritst met een schaar, zou je als je dit niet heel voorzichtig doet, makkelijk de stof van het kussen beschadigen. Mijn advies is om ervoor te zorgen dat dit niet kan gebeuren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Goede website, makkelijk te vinden, mooi assortiment en een snelle levering volgens afspraak. De verpakking was wat slap, de doos ging meteen kapot toen ik deze nogmaals moest vervoeren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Zeer snelle levering, na ontvangst bleek de kleur anders dan verwacht. Ik kon het terugsturen en mijn geld retour ontvangen. Correct en vriendelijke klantenservice.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Fijne yoga en meditatie spullen, goede kwaliteit, snelle service en levering 👌🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
goede produktomschrijving.Zeer snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
What you wish is what you get and... a even bit more :-) Fijne site, mooie duurzame producten, genoeg keus, snelle, goede afhandeling. Per-fect. En dat al voor de derde keer :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Yogakussen is van een goede kwaliteit. Snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Alles was prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
I have expected the mat to be "ready" to use and this breakin in time isn't really on hand. I needed yoga mat as my old one is literally destroyed and my feet had no more grip no mention the hands and I can't do my regular practice cos the salt peeling didn't help at all and my hands slipped the moment I did downward dog...therefore the 4 stars. When it comes to service, I'll say spot on as the order arrived the next day.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Heel snelle levering, goede prijs en mijn kurma yogamat is perfect. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Makkelijk te vinden en snelle levering. Yogamat was goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022 
Heel erg blij met de yogamat. Levering zoals verwacht
Beoordeling melden