Lioninside

463 reviews in totaal   333 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

De meeste klanten zijn erg te spreken over de hoge kwaliteit, solide bouw en nette afwerking van de producten. Het eenvoudig, snel en soepel kunnen verstellen van de gewichten wordt veelvuldig geprezen. Daarnaast worden de producten als makkelijk te gebruiken, monteren en zeer functioneel ervaren, wat het trainen thuis vergemakkelijkt. De levering wordt doorgaans als snel en correct ervaren en de communicatie rondom bestelling en updates is vaak duidelijk en snel. Ook de klantenservice wordt veelal als vriendelijk, behulpzaam en snel reagerend genoemd, en hoewel de prijs als hoog wordt gezien, vinden veel klanten deze gerechtvaardigd door de kwaliteit. Enkele klanten ervaren vertragingen of communicatieproblemen met de bezorging. Ook zijn er negatieve uitzonderingen in ervaringen met de klantenservice. Tot slot uiten sommige klanten onvrede over kortingsacties of vinden zij de prijs te hoog.

ReviewsLioninside

Mooie producten, aanrader!

Vorige week bij LIONINSIDE in Schiedam geweest om hun producten te bekijken. Ik vind het altijd prettig om bij grotere uitgaven eerst even te testen, zodat ik zeker weet dat het goed is. Ze hebben een soort demoruimte waar alle items staan en uitgeprobeerd kunnen worden. Prima! Uiteindelijk voor de verstelbare Dumbbells 41,5kg in zwart gekozen. Deze maken iets minder geluid dan de uitvoering in zilver en zien er naar mijn mening stoerder uit. Maar dat is een kwestie van smaak. Ze voelen robuust aan, liggen lekker in de hand en verstellen snel en eenvoudig. Wat betreft het rek heb ik de eenvoudige, verstelbare uitvoering gekozen zonder wielen. Deze is wat compacter dan het TitanRack, welke ik nogal fors vond. Ik heb er zelf 5 wielen onder gemonteerd, deze draai je zo in de gaten die er al zitten voor de pootjes. Wieltjes bij de Hornback gehaald, met draagvermogen van 70kg. Maat draadstift is M8. Bankje is de ValorEdge geworden. Het is even een klusje om hem in elkaar te zetten, maar op zich waren de bijgesloten instructies helder en was het goed te doen. Bankje voelt super stabiel aan, verstelt makkelijk en is snel te verplaatsen door de wielen en het beperkte gewicht. Dit bankje kan ook decline ingesteld worden, in tegenstelling tot de duurdere variant. Ik heb ook nog een Kettlebell gekocht. Handig, maar een beetje aan de lichte kant. Zou mooi zijn als daar in de toekomst een zwaardere variant van komt. Bij het rek zit al het benodigde gereedschap, voor het bankje heb je wat verschillende steeksleutels nodig. Ik kon alles direct meenemen (makkelijk!), dus geen ervaring met de transporteur. Inmiddels een paar keer getraind en al met al zeer tevreden. Aanrader!

Antwoord van Lioninside

Hi Jeroen, Super dank voor deze uitgebreide beoordeling. Fijn dat we hebben kunnen helpen en dank voor je verbeterpunten. Veel sportplezier gewenst met de producten en wellicht tot snel! Met sportieve groet, Team Lioninside

Sterke en complete set met kleine verbeterpunten

Ik gebruik deze set (dumbbells, verstelbaar rack en Valoredge fitnessbank) nu ruim een week en ben over het algemeen erg tevreden. De BlackValor dumbbells zijn een groot pluspunt: ze zijn eenvoudig te verstellen, liggen prettig in de hand en voelen goed gebalanceerd aan tijdens het trainen. Ook de prime base waarin je ze terugplaatst werkt naar behoren. Wel heb ik enige twijfels over de duurzaamheid van de kunststof pinnen die de schijven op hun plek houden, dat zal zich op de lange termijn moeten bewijzen. Het verstelbare rack is stevig en functioneert zoals verwacht. Helaas was één van de base plates bij levering verbogen. Ik heb dit zelf grotendeels kunnen herstellen, maar dit zou natuurlijk niet mogen voorkomen. Daarnaast ontbraken de straps om de prime base extra te bevestigen aan het rack. Gezien de prijs van de set is dat wel een minpunt. De Valoredge fitnessbank maakt veel goed: deze is degelijk, stabiel en biedt veel verstelmogelijkheden voor verschillende oefeningen. Hier ben ik erg over te spreken. Al met al een mooie en complete mooie uitrusting waar je zeker jaren mee vooruit kunt.

Antwoord van Lioninside

Hi Dave, Hartelijk dank voor je uitgebreide review, dat waarderen we enorm! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de dumbbells en de Valoredge fitnessbank. Wat betreft de straps: we zijn recent overgestapt op een nieuwe bevestigingsmethode met schroeven in plaats van straps. Als het goed is heb je hiervoor 8 schroeven ontvangen. Deze kun je via de onderkant bevestigen aan de base, wat zorgt voor een strakkere en meer afgewerkte uitstraling. Indien gewenst kunnen we de nieuwe instructies opnieuw naar je toesturen. Wat betreft de verbogen base plate: dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht deze nog niet volledig hersteld zijn, dan sturen we uiteraard graag een nieuwe naar je op. Mocht je verder nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via 085 0606 291 of klantenservice@lioninside.nl. We helpen je graag. Veel sportplezier gewenst! Sportieve groet, Ric – Team Lioninside

Gym towel handdoek

Ik heb sport handdoek besteld en netjes binnengekregen. Ik heb het daarna in sportschool gebruikt en hij was heel handig. Je kan de gehele bank bedekken met een handdoek en hij zat altijd goed vast en hij viel nooit weg naar beneden. Ik heb geen zweet achtergelaten op de stoel door deze mooie handdoek. Hier dus 5 sterren

Antwoord van Lioninside

Zeer dank voor deze mooie beoordeling! Blij dat je tevreden bent. Heel veel sportplezier gewenst komende jaren. Mocht je nog iets nog hebben staan we voor je klaar. Groetjes, Ric - Team Lioninside

Een top bedrijf met potentie!!

We hadden het op zondagmiddag besteld en op maandag middag al binnen. Ook een heel vriendelijke bezorger! En de dumbells zijn echt fijn te gebruiken. Neemt zo weinig plek in bezit en je kunt toch thuis gymmen. Ook het bankje is erg stevig en fijn om op te trainen! Echt heel erg positief!

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor deze fantastische 5-sterrenreview! Wat geweldig om te lezen dat zowel de bestelling, levering als de producten zo goed zijn bevallen. Een levering binnen één dag, een vriendelijke bezorger én producten die bijdragen aan een complete homegym-ervaring: dat is precies waar wij naar streven. Ook fijn om te horen dat zowel de dumbbells als het bankje aan de verwachtingen voldoen. Het ruimtebesparende ontwerp gecombineerd met de mogelijkheid om thuis serieus te trainen, is voor veel sporters een groot voordeel. Wij wensen je heel veel trainingsplezier en mooie resultaten toe. Bedankt voor het vertrouwen in LIONINSIDE! Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Jullie zijn niet te bereiken. Heb al 3 x gebeld en niemand neemt ooit de telefoon op. Ik krijg ook geen reactie op het bericht dat ik via jullie website heb gestuurd. Transmission is ook niet te bereiken, die heeft niet eens een telefoon en die reageert ook niet op het bericht dat ik heb gestuurd. Ik heb gisteren uren op m’n zending gewacht en krijg vervolgens de melding dat de ontvanger (ik dus) niet thuis was. De TomTom stuurt de bezorger waarschijnlijk naar een verkeerd adres. De bezorger heeft mij ook niet gebeld wat erg vervelend is. Hij wordt opnieuw bezorgd dus ik zit nu al ruim een uur op straat in m’n auto te wachten, want ik weet niet of hij het weer verkeerd gaat leveren en me dan weer niet gaat bellen. Ik ben niet blij met deze slechte bereikbaarheid van jullie, terwijl dit om een zeer duur product gaat (de 41,5 set black dumbell set). Ik hoor graag van jullie terug hierover. Mijn ordernummer is 216428. Chauffeur moet naar nummer 9, niet 9A. Laat hem a.u.b. bellen! Bedankt.

Antwoord van Lioninside

Hi Lens, Wat vervelend om te horen dat de levering niet goed is verlopen en dat de chauffeur bij 9A stond in plaats van nummer 9. We begrijpen heel goed dat dit ontzettend frustrerend is. We hebben je vanmiddag telefonisch gesproken en direct contact opgenomen met Transmission om dit zo snel mogelijk op te pakken. Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak dat hierdoor is ontstaan. We hopen natuurlijk dat je je bestelling nu snel ontvangt, zodat je er eindelijk van kunt genieten en de komende dagen lekker kunt gaan sporten. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben of als we ergens mee kunnen helpen, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. We zijn op werkdagen bereikbaar van 12:00 tot 17:00 uur, via het contactformulier op de website of per e-mail via klantenservice@lioninside.nl. Met vriendelijke groet, Ric – Lioninside

uitstekende service

pasgeleden heb ik een verstelbaar dumbellrack ontvangen waarvan 1 houder verbogen was. hier had ik een mail over gestuurd en kort erna heb ik direct een mail ontvangen dat ik nieuwe onderdelen toegestuurd krijg, dit vind ik echt uitstekende service! mijn vertrouwen is hersteld en als ik weer iets nodig heb ga ik hier zeker weer bestellen.

Antwoord van Lioninside

Hi Michel, Super fijn om te horen! We helpen graag. Mocht er nog iets zijn kan je ons bereiken via 085 0606 291 of via mail; Klantenservice@lioninside.nl. Heel veel sportplezier gewenst. Richard - Team Lioninside

Kwaliteit zoals beloofd en snel en makkelijk binnen gekregen

Altijd een beetje huiverig om dit soort aankopen te doen. Het is een relatief grote aankoop en er zit online veel troep tussen. Dit was niet het geval hier. Ik had besteld en het stond de volgende dag voor de deur. Ook de kwaliteit van de dumbells zijn goed en zoals beloofd makkelijk te gebruiken.

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je mooie review! ⭐ Heel begrijpelijk dat je bij dit soort aankopen even twijfelt des te leuker om te horen dat het zo goed is bevallen 😊 Fijn dat de levering snel was en dat de dumbbells doen wat ze beloven. Daar staan we voor! Veel trainingsplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in LIONINSIDE Sportieve groet, Team LIONINSIDE

Wij gebruiken de Lion Inside Verstelbare dumbbells 4-41,5 kg nu enkele maanden in de homegym, na jaren met halterstangen en losse schijven getraind te hebben. Inmiddels een 2e set aangeschaft. Behalve het gemak van zeer snel het gewicht te kunnen aanpassen, liggen de Lion dumbbells voor ons ook beter in de hand, omdat het gripgedeelte wat dikker en ook wat langer is dan wij gewend zijn. Zo raak je bijvoorbeeld niet snel je pols met een wrist curl. Het was in het begin wat wennen omdat het zwaartepunt iets anders ligt dan bij gewone dumbbells en er wat beweging in de gewichtschijven zit. Maar dit hindert het gebruik niet tot nauwelijks. De tijd zal leren hoe lang het mechanisme meegaat, maar tot nu toe geen problemen. Als je met wat lichter gewicht traint, moet de dumbbell soms iets worden aangedrukt om het gewicht te verstellen, maar ook dat levert weinig ongemak op. Kortom, erg tevreden over de Lion Inside dumbbells. Scheelt een berg ruimte en rondslingerende halterschijven.

Antwoord van Lioninside

Wat een geweldige en uitgebreide review, Mooi om te lezen dat jullie na jaren trainen met halterstangen en losse schijven zijn overgestapt op onze verstelbare dumbbells én zelfs een tweede set hebben aangeschaft. Dat is echt een groot compliment Fijn ook dat de grip en het gebruiksgemak zo goed bevallen en dat het snelle wisselen van gewicht jullie trainingen makkelijker maakt. Bedankt ook voor je eerlijke toelichting over het wennen aan het zwaartepunt en het mechanisme waardevolle feedback waar anderen zeker iets aan hebben. Super om te horen dat jullie er in de praktijk nauwelijks hinder van ervaren. We wensen jullie nog heel veel fijne en sterke workouts toe in jullie homegym! Team Lioninside
Het geheel maakte een verzorgde indruk, goed verpakt en ziet er goed uit. Helaas was een van de bakken die je vastmaakt aan de plaat van de draagstoel maar voorzien van vier plekken met de, in het plastik, gedraaide moeren. Deze paste niet op de platte plaat. De moeren zelf verplaatst. De andere bak voor de dumbels was voorzien van 8 moeren in het palstik en gaf geen probleem. Puntje van aandacht.

Antwoord van Lioninside

Hi Hans, Bedankt voor je review en voor de mooie foto, dat helpt ons enorm en waarderen we zeer! We zijn nog even benieuwd wat je precies bedoelt met de moeren, ik denk dat je de kunststof base bedoelt. Als daar nog iets niet helemaal in orde is, neem gerust contact op met onze technische dienst via 085 0606 291 of via klantenservice@lioninside.nl, we kijken graag met je mee en lossen het snel voor je op. Mocht het inmiddels al opgelost zijn, wat ik begrijp uit de tekst, dan is dat natuurlijk helemaal top! Fijn om te horen dat de producten verder een goede en verzorgde indruk maken. We wensen je veel plezier en succes met je trainingen! Groetjes, Ric - Team Lioninside 💪
Snelheid en vriendelijkheid van de levering was super👌🏻ik vind het wel wat aan de dure kant er had best nog een extraatje bij gemogen Of een dumbell workout schema om het leuker te maken voor de klanten

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de vriendelijkheid van onze bezorging. Dat waarderen wij enorm! Ook bedankt voor je eerlijke feedback. We nemen suggesties zoals een dumbbell workoutschema zeker mee. Wij zijn continu bezig om onze producten en de totale ervaring voor onze klanten verder te verbeteren. Wij wensen je veel plezier en succesvolle trainingen toe met je nieuwe LIONINSIDE-producten! Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Ik had wat besteld en paar dagen was het product met korting lager ze hebben het verschil teruggebracht Ik ben ook heel goed geholpen en dat vindt super van dat bedrijf en heel mooi product Super bedankt

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je niet alleen tevreden bent met het product, maar ook met onze service. Wij vinden het belangrijk dat klanten met vertrouwen bij ons kunnen bestellen en zijn daarom blij dat we je hebben kunnen helpen toen de actieprijs veranderde. Daarnaast is het geweldig om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Wij wensen je veel plezier en succesvolle trainingen toe met je nieuwe LIONINSIDE-product! Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
T D
Tjeerd d.
Echt top dumbells, snel geleverd! Twijfelde al enige tijd over de aanschaf, het is toch een behoorlijk bedrag. Maar ben blij dat ik het toch gedaan heb, laatste stukje om volledig thuis te kunnen trainen.

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview! Wat mooi om te lezen dat je na enige twijfel toch de stap hebt gezet en nu zo tevreden bent met je aankoop. Een kwalitatieve set verstelbare dumbbells is inderdaad een investering, maar wel eentje waar je jarenlang plezier van hebt. Geweldig dat je nu alles in huis hebt om volledig vanuit huis te kunnen trainen. Wij wensen je veel succesvolle trainingen en mooie resultaten toe! Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Bijzonder: snelle en duidelijke communicatie Annuleren artikel: moeiteloos, team is erg behulpzaam Geld terug: geen probleem van dagen of weken, binnen 3 dagen terug op rekening Bezorging: in een woord top! Vervoerder geeft je een belletje wanneer hij voor de deur staat. Zou ik hier opnieuw kopen: Ja Opmerking: Zorg dat jij of iemand anders thuis is, zeker als jouw bestelling een behoorlijk gewicht heeft. Dit wil je jouw buren niet aan doen of je haat ze😂

Antwoord van Lioninside

Super dank voor de mooie beoordeling! Veel info, dit helpt ons enorm. Veel sportplezier met de Lion BlackValor Dumbbells! Groetjes, Ric - Team Lioninside

Dumbell set

Ik was al een tijd op zoek naar nieuwe dumbells omdat mijn oude niet meer voldeden. Ik heb deze set gekocht en ben meer dan tevreden. Je kan in een handomdraai van gewicht wisselen, wat aansluit bij jouw training behoefte. De dumbells voelen kwalitatief goed en liggen lekker in de hand. Ik kan dit iedereen aanraden. Zie het als een investering! Ook de service en verzending waren goed geregeld. Ik ben meer dan tevreden!

Antwoord van Lioninside

Wat een geweldige review, dank je wel! Super om te horen dat de dumbbell set precies biedt wat je zocht en dat het snelle wisselen van gewicht aansluit bij jouw trainingen. We vinden het fijn dat de kwaliteit en het gebruikscomfort zo goed bevallen. Ook bedankt voor je complimenten over onze service en verzending dat betekent veel voor ons. We wensen je heel veel plezier en vooruitgang met je workouts! 💪🔥 Met sportieve groet, Team Lioninside
We hadden al de verstelbare dumbells en nu ook 2 losse gewichtschijven en de fantastische verstelbare kettlebell ontvangen. Fantastische klantenservice. Goed bereikbaar en meedenkend. Ik kan het iedereen aanraden 💪

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je geweldige review! ⭐ Super om te horen dat jullie inmiddels meerdere producten van ons gebruiken en zo tevreden zijn dat waarderen we echt enorm 💪 Fijn dat ook de service als prettig wordt ervaren, daar doen we het voor! Veel trainingsplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in LIONINSIDE Sportieve groet, Team LIONINSIDE
Het overtreft mijn verwachting. Dumbells zijn gebruiksklaar afgeleverd. Makkelijk te verwisselen en een heerlijke grip. Perfect gewoon, kost even wat, maar dan kan je weer goed vooruit!

Antwoord van Lioninside

Zeer dank voor deze mooie beoordeling! Dat helpt ons enorm. Heel veel sportplezier gewenst komende jaren. Mocht je nog iets nog hebben staan we voor je klaar. Groetjes, Ric - Team Lioninside
Goeie winkel en een mooi product. De verstelbare dumbells van 41,5 kg besteld en iets later ook nog een standaard. Ondanks dat het twee aparte bestellingen waren is alles toch een dag later geleverd. Mail contact word snel op gereageerd en telefonisch ook erg behulpzaam en vriendelijk. Deze winkel zeker een aanrader ga hier zeker meer bestellen.

Antwoord van Lioninside

Hi Nick, Dank je wel voor deze mooie beoordeling, dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je onze klantenservice zo positief hebt ervaren. Dat is precies waar we het voor doen. We wensen je een heel goed en sportief 2025, en vooral veel plezier en motivatie tijdens het trainen. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag weer verder. Hartelijke groet, Ric Team Lioninside
Zeer netjes verpakt en op een pallet geleverd. Tijdens mijn eerste training viel er een gewicht uit waarop ik diezelfde avond nog contact heb opgenomen via e-mail. Iets later ontving ik een duidelijke reactie met de oplossing: ik had een buitenplaat verkeerd geplaatst. (Handleiding was nochtans duidelijk). De set is van uitstekende kwaliteit, soepel instelbaar en voelt robuust aan. Een plezier om mee te trainen. Bedankt, Lioninside!

Antwoord van Lioninside

Goedenavond Tom, Zeer dank voor deze prachtige beoordeling. Blij dat we dit snel hebben kunnen oplossen. Veel sportplezier gewenst en mochten we toch nog ergens mee kunnen helpen, doen we dat graag! Hopelijk tot snel. Groetjes, Steven - team Lioninside.

Dumbells en bankje - top!

Dumbells en bankje besteld. En al gebruikt. Kwalitatief hoogwaardige producten. Een echte aanrader en hoewel geen koopje echte value for money!

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview! Geweldig om te lezen dat zowel de dumbbells als het bankje al goed bevallen. Kwaliteit, gebruiksgemak en echte value for money zijn precies waar wij met LIONINSIDE voor staan. Veel trainingsplezier gewenst! Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Eerste bestelling gedaan, levering vertraagd. Status opgevraagd en heel snel een duidelijke feedback per mail. Transporteur moet nog veel zendingen inhalen nav de problemen met het winterweer vorige week. Duidelijk en prima. Klantenservice en bereikbaarheid top. Levering en product afwachten meer goede eerste indruk.

Antwoord van Lioninside

Dank voor je 5 sterren wat betreft de klantenservice! Wij zijn erg benieuwd wat je nu van de dumbells vind :) Team Lioninside