Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren, mede door de klantvriendelijkheid en correcte afhandeling van problemen. Verder worden de scherpe en concurrerende prijzen en aanbiedingen gewaardeerd. Ook het ruime en diverse assortiment aan fietsen, onderdelen en kleding krijgt veel lof. Problemen met bestellingen of producten worden snel en adequaat opgelost, vaak tot volle tevredenheid van de klant. Daarnaast noemen klanten het personeel vriendelijk, deskundig en behulpzaam, zowel in de winkel als online. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWielersport Math Salden Limbricht
Nieuwe fiets, mijn 3e van Salden. De eerste heb ik nog steeds , colnago ct1 ,in 2001 gekocht gaat nog steeds prachtig.nu heb ik gravel bike gekocht fantastische aanbieding. Prachtig opgebouwd. Super frame, willier Jena. Echt alles beter dan ik had verwacht. Service erg goed en super vriendelijk .
Alles tip top!
De bestelling was vlot verlopen en de verzending is op tijd en goed aangekomen.
De 2 bibshorts van Bioracer passen uitstekend (maat M voor 1,73m).
De bibshorts hebben allebij een verschillende zeem en zijn beide super bevonden bij 2 afzonderlijke ritten van 118 Km en 128 Km
Aankopen hier zeker aan te raden!
Webshop is erg overzichtelijk. Bestelproces makkelijk en duidelijk. Levering keurig en snel.
Contact is prettig, snel en vriendelijk. Al met al een zeer prettige ervaring en ik kan een aankoop hier zeker aanraden!
Helemaal goed
De site werkt goed, alles verloopt zoals je mag verwachten. Heel positief was dat de verschillende items allemaal netjes separaat waren ingepakt en vervolgens in een grotere zak waren verpakt.
Na retour sturen fietsbroek ivm gaatje erin gebeld worden dat ze zelf ook niet erg tevreden waren over dit merk/model ivm meerdere klachten
Zonder iets anders op te dringen geld retour gekregen
Goede selectie van artikelen; heb tot nu toe alleen onderdelen besteld. Snelle levering en heldere communicatie over verloop van zending. Voordeel is dat de winkel dichtbij is, indien nodig
Onderdeel niet meegeleverd.
Ik had een schakel/remgreep besteld van Shimano. In de rechter zat keurig een “olive” om de remkabel mee vast te zetten. Maar in de linker zat deze niet. En was er ook niet los meegeleverd. Gevolg: ik kon de kabel niet goed aansluiten en heb een hoop olie verspild. Waarmee het voordeel van een pre-bleed kit eigenlijk meteen verviel. Overigens had ik vooraf geen weet van het bestaan van een “olive”. En als deze was meegeleverd had ik dat mog steeds niet en had ik mijn remmen sneller in gebruik kunnen nemen.
Antwoord van Wielersport Math Salden Limbricht
Had maar even gebeld, dan hadden we hem in een enveloppe na kunnen zenden.
Al jaren een betrouwbaar adres voor kleding en onderdelen voor de racefiets. Als ze wat vaker goede aanbiedingen zouden hebben zou ik denk ik wel vaker bestellen. Salden is niet altijd de goedkoopste.
Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering.
In de aflevermail stond dat er bij de aflevering een handtekeni g gezet moet worden, in de praktijk is dit (terecht) niet het geval.
Ik heb record remnen gekocht.
Ik heb record remnen gekocht voor mijn Colnago Dream die ik begin 2000 bij Math Salden heb gekocht.
Toen was dat al een hele fijne winkel en de goedkoopste in Nederland. En nu zijn ze online nog steeds erg goed en goedkoop.
Top service
Had wielerbroek besteld maar die paste niet. Retour verzonden maar zij constateerde dat er een scheurtje in de broek zat waardoor ze deze niet meer konden verkopen. Of dit bij het transport gebeurd is of waar dan ook was onduidelijk. Na wat op en neer mailen werd het totale bedrag naar me overgemaakt.
Echt top!
Dat is nog eens service.
Super service! Producten werden snel verzonden, waren goed verpakt en helemaal naar wens. Fijn dat je al vanaf 40 euro geen verzendkosten betaald, dat is top. Absoluut een aanrader!
Altijd goede service in de winkel en online. Al een keer probleem gehad met een wielerbroek. Is goed opgelost bleek een productie fout te zijn . Silicone grijper liet los.
Duidelijke website en snelle verzending
Het product dat ik zocht (Dynaplug) was bij vrijwel alle (wieler)shops uitverkocht, gelukkig bij jullie nog voorraad.
Fijne winkel om te kopen, prijzen zijn goed, verzend en eventueel retourproces loopt altijd zonder problemen. een van mijn favoriete winkels.
Scherpe prijzen voor kwaliteitsvolle zaken zoals kledij of fietsonderdelen
Snelle levering van bestelde producten
Meerdere malen wat besteld, altijd tevreden!
Meerdere malen wat besteld, altijd snelle verzending en nette levering. Als ik wat voor de fietsen moet bestellen kijk ik altijd hier eerst!
Prima geholpen op de kledingafdeling. Goed advies over maat shirt etc. Vriendelijk te woord gestaan.
Zeer toegankelijk
Ik had een verkeerde maat besteld voor beenerwarmers, merkte ik een uur later. Maat M is in bijna alle situaties te klein voor mij, maar hier geldt een andere maatvoering.
Ik heb direct een email gestuurd en kreeg een positieve reactie dat mijn bestelling werd aangepast.
liever niet naar pickup point sturen service als het fout gaat of ik extra wilde hebben is fantastisch