Beoordelingen voor salden.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 661 Trusted Shops beoordelingen sinds 29-11-2018.
In totaal heeft salden.nl al 661 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Zoals bij iedere bestelling originele verpakkingen,alles netjes verpakt en binnen 24 uur in huis. Chapeau firma Salden. En niet te vergeten uitstekende prijs/kwaliteit.

Tot de volgende bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Heel goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Nooit gezeur; altijd goed.
Snel in verzending; bij problemen bellen ze netjes (ze bellen zelfs als je iets besteld en er is een goedkoper alternatief)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
18-07-2019
Foutje in prijs werd door Salden zelf direct opgemerkt en snel opgelost door extra product te leveren. De gemiddelde prijs werd hierdoor nog scherper. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
Zeer corecte prijzen, en snelle leveringen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Prima assortiment en vlotte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
snelle verzending naar België, had nochtans verscheidene producten gekozen in de shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
15-07-2019
zoals altijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Ik had van mijn vrouw een fietshelm gekregen voor mijn verjaardag en deze was te klein besteld.
Ben dan even snel naar de winkel geweest om deze te ruilen en dit was snel en met vriendelijkheid in orde gebracht, echt een prachtige winkel met de meest sympathieke medewerkers. Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Toppie hoor. Uitstekend product. Crankstel montage kost minder tijd dan losse montage van kettingwielen..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Producten zijn prima, alleen is de aftersale matig. Wij hebben drie fietsen gekocht maar hebben niet het idee dat dit gewaardeerd wordt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
12-07-2019
prima assortiment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
12-07-2019
Bestelling via internet gedaan, prima verzorgd. En mocht het product niet goed zijn dan kan je het makkelijk retour sturen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Prima aanbod, en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
11-07-2019
Snelle levering, goed beschermd ingepakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Prima alles geleverd wat ik besteld heb.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Prima, betrouwbaar gerenommeerd bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
11-07-2019
Perfecte ervaring voor een eerste fiets zeer content
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
goed en tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Prima service, netjes ingepakt en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Op tijd en correct geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
Duidelijke webshop, snelle levering en acceptabele verzendkosten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
15-06-2019
09-07-2019
Snelle levering van goede producten en daarbij een top service. In één woord geweldig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
09-07-2019
Yep
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-07-2019
produckt zou optijd geleverd worden uiteindelijk te laat geleverd waardoor ik het niet meer nodig heb. dit heb ik ook gemaild naar jullie maar nooit reactie opgehad. Pakket ligt ook niet steeds bij afhaal punt.
1.00
Slecht

salden.nl antwoordt: 11-07-2019
Goedendag Frank, we hebben het even voor je uitgezocht. Je bestelling is netjes 4 uur na je bestelling de deur uit gegaan. Ik zie helaas dat postnl er een dag langer als normaal over heeft gedaan. Volgens de regels van Postnl bijft je pakket 2 weken bij je afhaal locatie voordat het wordt terug . gezonden. Zodra je spullen hier binnen zijn nemen we contact met je op!!

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
Math Salden is een mooi bedrijf met passie voor de wielersport en dat stralen ze uit. Ze bieden een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en leveren een goede service voor ieder wat wils. Ik volg ze al jaren en schaf per jaar altijd wel wat aan, omdat ze vaak net even wat scherper prijzen dan de rest. Sjapoo.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
uitstekende service,zeer klant vriendelijk, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
Product ziet er goed uit en is op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
Snelle en nette service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
06-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
06-07-2019
Snelle en goede levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
06-07-2019
Alles netjes gerangschikt , een prima assortiment ,goede snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
06-07-2019
Mooie fiets. Echter voor iemand die geen verstand heeft van het in elkaar zetten van fietsen, erg teleurstellend. Heb de fiets naar een fietsenmaker moeten brengen, en dus extra kosten gemaakt. Ook fietsenmaker vond het voor de prijs die ik heb betaald en de wijze van levering niet kunnen. Geen montage beschrijving, alles zat los (incl remmen) en kabels moesten zelfs nog op maat gemaakt worden.
2.33
Matig

salden.nl antwoordt: 08-07-2019
Goedendag, wat vervelend om te horen. Overal op onze site staat "Kies je er liever voor om de fiets met de post te laten bezorgen dan draag je zelf zorg voor een deugdelijke afmontage." Maar aan de hand van jouw bericht zullen we er voor zorgen dat dit ook op de mail komt te staan die je van ons krijgt nadat je de order hebt geplaatst. Bedankt voor je recensie Anneloes.

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
05-07-2019
Excellent service, delayed delivery sorted by helpful staff.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
04-07-2019
het klopte gewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
04-07-2019
Gewoon topbedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
04-07-2019
Snelle levering, kwalitatieve producten.
5.00
Uitstekend

salden.nl klantbeoordeling

salden.nl

Wielersport Math Salden racefietsspecialist

Wielersport Math Salden racefietsspecialist bij uitstek. Wij bouwen fietsen, hebben de beste wielerkleding en fietsonderdelen. 1000m2 fietsplezier onder 1 dak met een zeer uitgebrebreid gamma aan raceframes die we zelf naar wens opbouwen. Daarnaast ook een heel breed gamma racefietsen van bekende merken zoals Wilier, Colnago, Trek, Carrera, Bianchi en Ridley. Onze mountainbike afdeling is in het souterain waar naast Trek ook de merken Wilier, Ridley en Bianchi vertegenwoordigd zijn. Op onze bovenverdieping is de kledingafelding waar naast fietsbroeken uiteraard ook een heel breed assortiment aan fietsshirtjes, fietsjacks en accossoires zoals armstukken en beenstukken, fietshandschoenen en fietssokken verkrijgbaar zijn. Nóg een verdieping hoger kom je in onze Assos pro-shop, waarnaast ook onze fietshelmen en fietsschoenenafdeling zetelt. Hier werken we met merken zoals Giro, Mavic, Lazer, Zero RH+, Nortwave, Sidi, Shimano en Oakley waar we ook de fietsbrillen fietskleding van hebben. Kledingmerken die we verder hebben zijn Bioracer, Castelli en Sportful. BBB en 100% zijn de andere merken fietsbrillen.

Contact
Provincialeweg 21
6141AA Limbricht
Nederland
info@salden.nl
salden.nl
Winkel-exploitant
Math Salden BV
Provincialeweg 21
6141AA Limbricht
Nederland
Handelsregister
Kvk 14063685
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ralph Salden
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met salden.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.