allesmarine.nl- Logo - Beoordelingen

allesmarine.nlReviews

: 2.443Goed

4,33

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
allesmarine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij allesmarine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
allesmarine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij allesmarine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor allesmarine.nl

319 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.443 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


21 apr. 2022
Wij zijn super geholpen door Alles Marine. De medewerkers hebben er alles aan gedaan om met spoed een nieuwe buitenboordmotor te leveren. De besteldienst nam ook rechtstreeks contact met ons op en middels locatieverkenner konden we precies zien waar de besteldienst was en hoe laat er geleverd zou worden. En het motortje 'n 4 PK Mercury: 1 x trekken en het loopt fantastisch.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 jun. 2022
Als je op je site zet vandaag besteld Morgen in huis moet dat ook zo zijn en moet het 3 of 4 dagen duren en retour sturen moet simpelweg veel makkelijker zijn en ik bestel een impeller kit staat duidelijk bij dat voor een alpha one is en past niet zeer vervelend als ik dan ook nog eens zo lang moet wachten op jullie reactie van mijn retour zending Al met al niet tevreden Mvg A.F.Broekhoven
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor allesmarine.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Fijne webshop, eenvoudig zoeken en mocht het toch niet lukken om jou onderdeel te vinden ,stuur dan een mail met je vraag . Vaak zelfde dag antwoord en waar je moet zoeken .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Snelle levering Overzichtelijke site Ruim assortiment Brievenbuspaketjes zouden ook tegen dat tarief verzonden kunnen worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
iets meer korting geven aan zakelijke klanten ,bestelling snel en goed verwerkt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goede service, denk met de klant mee en niet zo zwart wit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Zeer snelle levering, tussen Kerst en oud en nieuw
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Alles paste en snelle levering perfect!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Goede Service snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Prima service snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Vlot en en snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
snelle servies en betaalbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
gewoon goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden