allesmarine.nl

3.870 reviews in totaal   681 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de zeer snelle levering, vaak al de volgende dag, en prijzen die doorgaans als scherp en schappelijk worden ervaren. Het ruime en complete assortiment aan onderdelen wordt als een sterke troef genoemd. Ook het persoonlijk advies, het meedenken en de klantgerichtheid worden gewaardeerd. Daarnaast is de website duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken, wat het bestellen eenvoudig maakt. Over het algemeen wordt de communicatie als vlot en helder ervaren en zijn klanten tevreden met de oplossingsgerichtheid van de service. Enkele klanten zijn minder tevreden over de afhandeling van problemen en noemen fouten of gebrekkige nazorg als verbeterpunt. De communicatie wordt soms als onvoldoende of onpersoonlijk ervaren, vooral bij vertragingen of fouten. Daarnaast merken sommige klanten op dat de prijzen in bepaalde gevallen nog lager zouden kunnen zijn.

Reviewsallesmarine.nl

Misschien een tip de website aanpassen met producten daar staat 2 tot 3 weken levertijd en het kwam sneller. Dit weerhoud mensen om iets te bestellen als er staat 2 tot 3 weken als jullie wel sneller kunnen leveren. Even als voorbeeld wij hadden dit nodig voor onze vakantie en we waren bang dat ons product niet op tijd binnen was, we hebben het ook nog bij een andere winkel besteld, jullie waren wel op tijd voor onze vakantie.
alles netjes op tijd bezorgd,wel paar keer slechte ervaring met aftermarket-onderdelen(waar in mijn visie niet goed op gereageerd werd,1x clutch van een volvo gx staart,voldeed niet en een keer een iac-sensor van suzuki df250(gaf meteen storing)werd niet opgelost,voorheen ook wel eens problemen met oa brandstofpomp yamaha 115 fourstroke,en toen wel netjes opglost nadat ik artikel terug had gestuurd met begeleidend schrijven(en tekening) van mij wat de constructiefout was,netjes een origineel gehad ter compensatie,maar laatste 2x niemand thuis
Ik had onderdelen voor mijn omc motor nodig, die waren snel op de site gevonden vervolgens heb ik op vrijdag gebeld met de vraag wanneer het verzonden zou worden als ik ze direct bestelde het was immers mooi weer en wij wilde het water op Mij werd beloofd dat het dezelfde dag nog verzonden werd en dat ik de onderdelen dus zaterdag kon verwachten. Dat zou mooi zijn want dan konden we zaterdag middag en zondag het water op , helaas de onderdelen werden pas maandag einde van de dag verzonden en kreeg ik dus pas dinsdag in huis erg jammer dat ze de belofte niet waarmaken, had ik het geweten dan had ik overwogen de onderdelen op te halen zodat ik wel het weekend kon varen . Verder zijn de onderdelen okay.

Antwoord van allesmarine.nl

Beste Manuel, Bedankt voor uw feedback. Ik zie dat u afgelopen vrijdagmiddag inderdaad een bestelling heeft geplaatst, die vervolgens pas op maandag is verzonden. De vertraging werd veroorzaakt doordat één van de door u bestelde tweedehands onderdelen blijkbaar nog van een sloopmotor moest worden gehaald. Mijn collega van de serviceafdeling was hiervan niet op de hoogte en onze monteur was pas maandag weer aanwezig. Onze excuses voor het ongemak. Wij hadden u hierover moeten informeren op het moment dat bleek dat de bestelling niet dezelfde dag meer verzonden kon worden. Wij hopen dat de werkzaamheden inmiddels zijn uitgevoerd en dat u kunt genieten van een zorgeloos en prachtig nieuw vaarseizoen. Vriendelijke groeten, Team Allesmarine
Een naam onder een mailbericht zetten. Het komt heel onpersoonlijk over als je geen idee hebt met wie je te maken hebt in een mailwisseling. Enkel een voornaam is al voldoende. en netjes. Ik vroeg per mail of jullie een shim voor een Bravo III hadden met een bepaalde dikte. In jullie onderdelenlijst staan geen maten, enkel kleuren, hoe weet je dan welke je moet hebben ? Jullie antwoord was dat de dikte die ik zocht er niet bij zat en daarmee was het afgedaan. Ik voelde me niet geholpen en heb uiteindelijk zelf een lijst kunnen vinden met de diktes en op grond daarvan kunnen bestellen. Ik ging ervan uit dat jullie als specialist weten wat de dikte van elke shim is. Ik hoop dat je wat hebt aan deze ietwat kritische opmerkingen. Groet, Peter

Antwoord van allesmarine.nl

Beste Peter, Dank voor uw feedback. Dit is zeker iets wat wij normaliter doen. Wij zijn afgelopen week overgestapt naar een nieuw mailpakket/klantenservicesysteem, maar nog niet alle instellingen stonden goed. Inmiddels zou u weer de naam onderaan de e-mail moeten zien van de collega met wie u contact heeft. Jammer om te lezen dat wij u helaas niet hebben kunnen helpen. Het werkt echter wel zo dat alle onderdelen altijd op basis van onderdeelnummers besteld dienen te worden, die via de tekeningen gevonden kunnen worden. Hiervoor zijn de juiste gegevens van de motor nodig. Vaak krijgen wij namelijk maar beperkte informatie vanuit de leveranciers, waardoor er niet besteld kan worden op basis van lengte-, breedte- of diktematen. Mocht u een serienummer van de motor kunnen doorgeven, dan horen wij dat graag, zodat wij wellicht nogmaals met u mee kunnen kijken. Vriendelijke groeten, Team Allesmarine
Ik denk niet dat er beter kan gedaan worden met mijn ondervindingen. De meeste pakketjes zijn correct, en als er iets mankeer wordt ik op de hoogte gebracht. Indien er andere problemen zijn worden deze ook menselijk opgelost. Meer kan men niet verwachten denk ik. Keep up the good work!
Alles is goed verlopen en alles wat besteld is ook gekomen. Maar ik mis nog 1 mail als bevestiging dat het bestelde artikel een voorraad artikel is en snel geleverd wordt of dat er levertijd op zit en het iets langer duurt. Maar prima service hoor. mvg. Peter.

Verwerkingstijd wat langer dan verwacht

De verwerking van de order liet net een dag langer op zich wachten dan tegenwoordig gebruikelijk is voor een webshop. Besteld en betaald op zaterdag en verzonden dinsdag. Had op maandag al een reactie verwacht. Is maar een klein dingetje natuurlijk maar als ik dan toch een puntje moet noemen :)
Ik had onderdelen nodig voor een 40 jaar oude Mercury 2takt motor en dat was gewoon voorradig, duidelijk beschreven dat ik echt wist dat dit was wat ik nodig had! En snel geleverd!
Ze hebben een vrij uitgebreid assortiment. Maar een korte retour termijn. Me klusje liep anders dan gedacht en toen kwam ik erachter dat ik iets verkeerds had besteld. Kon niet retour meer. Dus check goed je bestelling anders zonde van het geld.

Uitstekende service en snelle levering

Onderdelen besteld voor de buitenboordmotor van mijn zoon. Deze werden snel geleverd, echter bleek er een onderdeel verkeerd te zijn geleverd. Na mail contact werd dit snel opgelost en werd het juiste onderdeel als nog kosteloos na gezonden.
Beter kan niet! Vrijdag besteld en zaterdag het onderdeel binnen! Ik heb even gewacht met het invullen van de beoordeling omdat het onderdeel (CDI) nog geplaatst moest worden. Dit gedaan en wat denk je.....De motor doet het weer!
Altijd juiste onderdelen en op tijd geleverd ! Jammer dat de vervoerder tegenwoordig de pakketjes afleveren aan een ontvangst bedrijf en ze zeggen dat je niet thuis was !! Waa as t absoluut niet waar is !

Breed assortiment motoren en onderdelen en goede vakkennis

Het breed assortiment onderdelen voor vele buitenboord en scheepsmotoren wat jullie op voorraad houden. Suggesties bij oplossen problemen door prima vakkennis.
Topservice. Had verkeerde onderdeel besteld dit is opgelost door direct het juiste onderdeel op te sturen met een retourlabel zodat ik later het foute onderdeel kon terugsturen. Dus een dikke 10 qua service.
Alles tot in de puntjes geregeld, had het adres verkeerd ingevoerd, maar 1 belletje en het werd keurig opgelost. De volgende dag had ik de bestelling thuis. Ga zo door
Artikelen zoals beschreven,Makkelijk onderdelen gevonden via website,Volgens leveringsvoorwaarden snel geleverd.👍
Vriendelijk en deskundig advies aan de telefoon van Harm-Jan, supersnelle levering (volgende dag)! Kennie beter! Thx!
Heel groot bestelbaar assortiment , snelle levering . Alleen als een product niet op voorraad is en het langer duurt als normaal krijg je een mail om akkoord te geven , anders staat je bestelling op hold , dit is vreemd !!!!

Uitstekende service!

Hele overzichtelijke website, hoeft totaal geen moeite te doen om mijn onderdelen te vinden, en daarbij ook nog een snelle levering! Top!
Vragen worden professioneel beantwoord en staan altijd klaar voor advies en denken mee met de klant. Een bedrijf met ouderwetse klantvriendelijkheid zoals het hoort!