tophuid.nlReviews

: 317Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
tophuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tophuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
tophuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tophuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor tophuid.nl

14 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

317 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor tophuid.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
zoals altijd netjes en snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Super fijne online shop. Mooie producten, goede service en snelle verzending. Volgende keer bestel ik mijn skincare hier weer!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Super behulpzaam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Hoef niet meer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
de volgende dag al binnen zoals altijd netjes verpakt gewoon alles naar wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Het was prefect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Snelle service en altijd op tijd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Top service. 👌 De beste producten aan de laagste prijzen met zeer snelle verzendservice incl. tracking. Adviesvragen worden ook heel snel beantwoord, wat uiteraard ook een dik pluspunt is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 apr. 2022
Prima product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2022
snel en goed ( zoals altijd )
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021
Correct en snel verzorgd en bezorgd
Beoordeling melden