vloerkledenopvinyl.nl- Logo - Beoordelingen

vloerkledenopvinyl.nl
Beoordelingen:

48 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden48 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor vloerkledenopvinyl.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top bedrijf

Super fijne klantenservice, snel reactie op de mail. Fout bij post NL werd gelijk opgelost. En mijn inductiebeschermer is geweldig, ook nog extra op maat gemaakt door vloerkledenopvinyl.
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
31 mei 2024
Hoi wat staat hij mooi in je keuken en wat leuk de foto veel kookplezier wist je dat je nu ook deze plek als extra stukje werkblad kan gebruiken of een schaal met fruit kan neerzetten nou ja keuze genoeg met je nieuwe inductie beschermer
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, fijne snelle communicatie. Houden rekening met mijn wensen. En nette prijzen. Aanrader 👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
29 mei 2024
Beste klant wat een aardige woorden super dat u ons product en service waardeert heel erg bedankt met vriendelijke groet team vloerkledenopvinyl
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

TOP service, mooi product

Verkeerde maat besteld. Zonder problemen werd alsnog de juiste kookplaat beschermer besteld. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
25 mei 2024
Beste klant we stellen de leuke reactie erg op prijs dank voor u mooie review en shop ervaring bij vloerkledenopvinyl.nl dank en een vriendelijke groet van team vloerkledenopvinyl.nl
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dnel geleverd mooi van kleur

Snel geleverd mooi van kleur, erg vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
11 dagen geleden
Dank voor de mooie woorden onze nieuwe machine doet het heel goed en zo te horen valt het op dank en veel woon plezier wist je dat de vloerkleden warmte vasthouden en je de thermostaat lager kan zetten scheelt weer iets in de kosten groetjes team vloerkledenopvinyl.nl
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig kwaliteits inductieplaat beschermer
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
28 mei 2024
Hoi wat fijn dat ons product u zo bevalt we hebben veel succes met onze kookplaat een leuk weetje is dat ons product van gerecycled materiaal is en ook recyclebaar is op rolbaar en gemakkelijk schoon te maken is wel even de kookplaat schoonmaken met hg inductie reiniger veel plezier er mee
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niks zo mooi
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
31 mei 2024
Hoi dank voor de mooie woorden we Geven het door aan onze crew dank en veel woonplezier de keuken loper kan gewoon met sop worden schoongemaakt of afgenomen met groet team vloerkledenopvinyl
MV
Marian V.
Hilversum
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
5 jun 2024
Beste klant dank voor de mooie review bij ons staat de klant voorop en is service een groot goed
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
28 mei 2024
Hartelijk dank voor de leuke reactie fijn dat ons product u bevalt we wensen u veel plezier met u aankoop met vriendelijke groet team vloerkledenopvinyl
SR
Sandra R.
Reeuwijk
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
28 mei 2024
Hoi dank voor u reactie fijn dat het product u bevalt en onze after sales waardeert
FP
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi product en snelle levering

De bestelling werd snel uitgevoerd en gecommuniceerd: binnen een paar dagen was mijn vloerkleed al geleverd. Een mooi product !
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
23 apr 2024
Beste klant dank voor deze mooie woorden we doen wat we kunnen om onze klanten tevreden te stellen ook hebben we een hoge na zorg na de aankoop mocht er iets zijn meld het ons veel plezier met u aankoop - team vloerkledenopvinyl
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bescherming inductie kookplaat past precies en voldoet aan de verwachting
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
12 mei 2024
Dank voor het mooie berichtje we doen het nodige om klanten exact te geven wat de wens is super dank namens het vloerkledenopvinyl service team
IB
Ingrid B.
Antwerpen
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlug geleverd, en is wat ik gevraagd heb,
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
3 mei 2024
Beste klant hartelijk dank voor de mooie review over onze producten en levering we staan altijd klaar voor onze klant veel woonplezier met ons artikel groeten team vloerkledenopvinyl.nl
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
7 mei 2024
Beste klant fijn dat u tevreden bent dank voor de mooie rate over ons bedrijf
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wanneer je op zoek bent naar een goed vinyl kleed zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn reageert de klantenservice van het bedrijf snel terug zelfs op zondag. Kortom het is fijn zaken doen met dit bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
9 apr 2024
Hoi dank voor de leuke reactie we staan met ons team altijd klaar en proberen als er iets is dit direct op te lossen veel plezier met je aankoop en wellicht tot een volgende aankoop groeten team vloerkledenopvinyl
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
9 apr 2024
We zijn erg trots op de snelle levering van onze producten. Het is onze topprioriteit om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk ontvangen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de producten efficiënt worden verzonden en dat ze op tijd bij de klant aankomen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons en we hopen dat u blij bent met de snelle service die wij bieden.
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
9 apr 2024
Goedendag, het doet ons genoegen te horen dat u tevreden bent met ons product. Wist u dat onze producten antibacterieel zijn en gemakkelijk op te rollen ook heeft het een 2 mm anti struikel dikte veel woonplezier met ons product team vloerkleden op vinyl
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi vinyl vloerkleed met bamboe motief gekocht. Later voor de inductie kookplaat ook een bescherming gekocht. Beiden snel geleverd. We zijn dan ook tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
23 aug 2023
Dank we zijn blij met blije klanten
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
super product en wat een aardige mensen alles kan daar top fam keur
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
23 aug 2023
Graag gedaan onze service staat hoog in het faandel
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

kwaliteit en prijs verhouding…Meer dan oké

Snelheid kwaliteit en prijs verhouding is meer dan oké
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
14 aug 2023
Ons team staat altijd klaar voor kwaliteit en service
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kleden lijken prima. De bezorging door UPS was rommelig. Het zou eerst op donderdag op 3 verschillende momenten worden bezorgd, maar UPS liet het afweten. De vrijdag erop na een telefoontje naar UPS werd het in de middag bezorgd. We hebben dus een hele dag voor niets zitten wachten en er kwamen geen updates over de bezorging.
Beoordeling melden
Antwoord van vloerkledenopvinyl.nl
7 jan 2024
Hoi dank voor jullie beoordeling helaas en daar hebben veel webshops last van is de levering door post.nl en ups hoe goed we het ook doen de verzending ligt aan hen helaas gaat dit wel fout soms. Gelukkig was er klant contact maar zodra we pakket zoek geraakt hebben sturen we direct een nieuw artikel gelukkig is die van u aangekomen en zijn we blij dat het artikel bevalt mocht er iets zijn staan we altijd voor u klaar groetjes team vloerkledenopvinyl