zusenzomer.nl- Logo - Beoordelingen

zusenzomer.nl
Beoordelingen:

176 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.611 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging slecht, liever betere bezorgpartner zoeken

Er wordt goed gecommuniceerd over de verwachte bezorgdatum, maar wanneer een pakket eenmaal onderweg is, kom je in een wereld van onduidelijkheid terecht, kan nog niet van het produkt genieten.
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De stof valt tegen en ook het patroon! Om teleurstelling te voorkomen zouden jullie misschien meer detail foto’s van de stof kunnen plaatsen. Dan had ik misschien een ander motief gekozen.
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging goed met bestellen en leveren. Bij uitpakken bleek het een andere kleur dan besteld te zijn. Vanwege kerst niet teruggestuurd, want daar was geen tijd meer voor.
Beoordeling melden