zusenzomer.nl
Beoordelingen:

147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.560 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Onduidelijke productomschrijving
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering / goede kwaliteit

Snelle levering en de handdoeken van Zus en Zomer zijn van goede kwaliteit en erg fijn in gebruik.
Beoordeling melden
JW
Jolande W.
Capelle aan den IJssel
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prettige website, veel keus, schappelijk geprijsd en snelle levering! De gekochte zomer badjas is heerlijk zacht en door de duidelijke maatinformatie passend
Beoordeling melden
14 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid van bestellen en verzenden is prima. De kleur van de doek wijkt af. Ik bestelde knalroze. Wat ik kreeg is meer lichtrood. Beetje jammer
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijk en fraai product. Daarnaast ook goede service mocht er kleinigheidje zijn.
Beoordeling melden
3 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering van bestelling. Onbeschadigd aangekomen.
Beoordeling melden
18 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie tas, zaten alleen nog veel draden aan
Beoordeling melden
3 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle bezorging, top kwaliteit
Beoordeling melden
PV
P. V.
Den haag
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie website en snelle levering
Beoordeling melden
26 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne stof, fijne pasvorm
Beoordeling melden
25 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden