zusenzomer.nl- Logo - Beoordelingen

zusenzomer.nl
Beoordelingen:

165 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.625 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

Meest relevante negatieve beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(146)
(16)
Resetten
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke zachte stof en de kimono/badjas heeft zakken: halleluja! Ik ben er erg blij mee.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super!

Fijne spullen, snelle verzending en goede service
Beoordeling melden
10 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top levering en kwaliteit

Snelle levering en de kwaliteit is uitmuntend!
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige kwaliteit en mooie hamandoeken.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar en supersnelle levering
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top prijs/kwaliteit/duurzaamheid
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, snel bezorgd.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi materiaal
Beoordeling melden
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Terug voor nieuwe

Nog niet de handdoeken kunnen beoordelen die ik nu heb besteld. Maar jaren terug een handdoek van jullie kado gekregen. Deze is nu na zeer veel gebruik af, maar heel goed bevallen. Vandaar nu terug bij jullie om nieuwe te bestellen!
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site, eenvoudig bestelproces. Leveringstijd was dik in orde en bovenal de hamamdoeken zijn prachtig!
Beoordeling melden