zusenzomer.nl
Beoordelingen:

147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.561 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(126)
(16)
Resetten
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service: een overzichtelijke site, de makkelijke manier van bestellen en de vlotte levering, waarvan ik op de hoogte ben gehouden.
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie badjas , zit comfortabel.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website, mooie producten💜
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onduidelijke productomschrijving
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Was vlgs de beschrijving
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service, top product!

Mijn eerste bestelling was wat te klein en ik belde voor advies over een ander model. Heel vriendelijk geholpen en heb intussen een ander model waar ik heel erg blij mee ben. Een bijzonder mooie badjas, mooie kwaliteit. Retour ook zo gepiept. Aanrader!
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel antwoord via mail!! Heel fijn!! 2 mooie sauna badjassen besteld.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige hamamdoeken en mooie badjas ontvangen Ik ben blij
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en het product komt de verwachting na.
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service prachtige kwaliteit
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen , betalen en ontvangen !
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product en snelle levering
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering! Mooi product.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige hamamdoek!
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bleek niet de gewenste kleur doek te hebben besteld. Snel met jullie gebeld, en het kwam helemaal goed. Bedankt!
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling werd vlot bezorgd. Artikel nog niet uitgeprobeerd in de sauna, maar jas ziet er mooi uit.
Beoordeling melden
NV
Noor V.
Antwerpen
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kamerjas mooi van kwaliteit/ kleur en de fair trade gedachte vind ik nog mooier.
Beoordeling melden