twinkels.nl- Logo - Beoordelingen

twinkels.nlReviews

: 3.584Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
twinkels.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij twinkels.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
twinkels.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij twinkels.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor twinkels.nl

190 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.584 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 okt. 2022 
Snelle service, alleen jammer dat wat ik besteld had niet meer leverbaar was, maar ik kon een ander gelijkwaardig artikel bestellen. En dat werd snel bezorgd, en netjes mijn geld terug ontvangen van het artikel wat niet meer leverbaar was.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 aug. 2022 
Had wat besteld online, betaald. Maar bleek er niet meer te zijn. Ik baalde had getwijfeld tussen 2, voor deze gekozen. De andere was er toen ik het te horen kreeg ook niet meer. Balen. Ik zei, wil meteen mijn geld terug. Er werd gezegd het is al terug naar je overgemaakt. Dat was 26-8 en 29- 8 pas op mijn rek. Dit gaat altijd meteen. Dus gelogen is mijn beleving
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor twinkels.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(4)
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
7 nov. 2022
Dankjewel voor de 3 sterren Nancy, nieuwsgierig als we zijn, hoe kunnen we de volgende keer voor 5 sterren zorgen? Liefs Candice
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Nog niets maar geef nooit bij een 1ste bestelling een goed of uitstekend
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
26 okt. 2022
Hi Jolanada, bedankt voor je review! We hopen je gauw nog eens bij ons te zien:) Liefs Candice
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
2 dezelfde broeken besteld een rode en ren zwarte. De zwarte is 10 cm korter. Zou fijn zijn als dat op de website wordt vermeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van twinkels.nl
26 okt. 2022
Dankjewel voor de 3 sterren, hopelijk heb je de volgende keer een 5-sterren ervaring! Tot snel. Liefs, Candice