debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

154 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 aug 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
debestelbox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie was de bezorging van een verrassing voor een vriendin vertraagd, daarna kreeg ik steeds opnieuw bericht van de vervoeder over een ander bezorgmoment, verwarrend en onwenselijk want het ging om verse producten. De bestelbox heeft dit super goed opgelost, mij goed geïnformeerd en bleef de bestelling volgen totdat bevestigd werd dat de verrassing goed ontvangen werd. Er kan altijd iets mis gaan, de manier waarop het wordt opgelost is dan belangrijk!

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(105)
(17)
Resetten
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke cocktailbox cadeau gedaan. Zij vond het super leuk om zo door de brievenbus te krijgen. Of het ook smaakte weet ik nog niet. Die cocktailparty komt nog. Het pakketje werd in ieder geval op de aangegeven datum bezorgd en dat is top!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle reactie op vraag en meedenkend

Had een vraagje over hetgeen ik wilde bestellen. Daarop werd ik gelijk gebeld. Ook had diegene nog een tip. Er wordt dus ook meegedacht. Super
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi pakket en snel geleverd

Mooi pakket. Had het nog beter gevonden als er opties voor aanvullende producten kan worden gekozen.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke boxen om uit te kiezen en super geregeld. Diegene die ze ontvingen waren blij!
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid van leveren
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Originele cadeautjes, prima prijzen en perfecte levering!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 mrt 2024
Dank je wel voor deze mooie review Birgitta! Erg leuk om te lezen. Daar doen wij het voor.
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 mrt 2024
Dank je wel voor je bestelling en mooie review.
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super oplossing voor vertraagde bezorging!

In eerste instantie was de bezorging van een verrassing voor een vriendin vertraagd, daarna kreeg ik steeds opnieuw bericht van de vervoeder over een ander bezorgmoment, verwarrend en onwenselijk want het ging om verse producten. De bestelbox heeft dit super goed opgelost, mij goed geïnformeerd en bleef de bestelling volgen totdat bevestigd werd dat de verrassing goed ontvangen werd. Er kan altijd iets mis gaan, de manier waarop het wordt opgelost is dan belangrijk!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
12 jun 2023
Dank voor de beoordeling en je brengt precies goed onder woorden waar wij voor staan wanneer er onverhoopt iets misgaat. Wij proberen altijd service van het hoogste niveau te leveren en in oplossingen te denken en handelen!
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice

Goede en snelle klantenservice. Het pakketje was in eerste instantiehelaas niet aangekomen of verkeerd bezorgd. De medewerker van bestelbox heeft de nodige naspeuring gedaan, maar nadat DHL kennelijk niet in staat is geweest om het pakketje te traceren heeft de bestelbox meteen een nieuw pakketje geregeld, waarvoor dank. Het contact met de medewerker van de bestelbox was prettig snel en adequaat.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en wij de juiste service kunnen bieden! :)
SV
sarah v.
woerden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige zomergeschenken besteld bij De Bestelbox voor al onze collega's. Fijne communicatie, korte lijntjes en vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug en zullen De Bestelbox aanraden bij vrienden en familie!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Heel fijn om te horen dat de zomergeschenken goed in de smaak zijn gevallen bij jullie collega's. We zijn erg gericht op persoonlijke hulp en het hebben van korte lijntjes met de klanten.
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was top! De eerst mogelijke datum was 4 juli, maar in de opmerking gevraagd of het nog 3 juli bezorgd kon worden en we hadden het pakketje binnen op 3 juli. De ontvanger was ook erg blij met de inhoud.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jul 2023
Wanneer je de boodschap over wil brengen dat iemand 'Goud Waard' is, doen wij er natuurlijk alles aan om de box op tijd te laten bezorgen :)
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een doosje met brownies besteld en er stond dat het geleverd zou worden in een mooi zwart brievenbuspakje….. Het was helaas een gewoon bruin brievenbuspakje:( De brownies waren wel om op te eten;)
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Fijn om te horen dat de brownies lekker waren :) Het klopt inderdaad dat we geen zwarte brievenbus doosjes meer gebruiken. We hebben een aantal weken geleden een switch gemaakt naar duurzame verpakkingen. Dit omdat een full colour doosje minder duurzaam is dan kraft. Wel hebben we om het cadeau gevoel perfect te maken een leuke sluitsticker om elk doosje!
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd verzonden zodat ik er zeker van was dat mijn beste vriendin en haar vriend heerlijk van het borrelcadeau konden genieten op de eerste avond in hun nieuwe huis. Ik ben zeer tevreden 😃
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 jul 2023
Wij bieden graag persoonlijke hulp! Leuk dat de borrelbox in de smaak is gevallen. :)
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed advies van de klantenservice!

Fijn dat ik met de klantenservice kon bellen en zij mij direct adviseerden n.a.v. mijn input, om zodoende de best passende box uit te kiezen. Ook is alles netjes op tijd geleverd. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Wij willen altijd zo snel mogelijk schakelen om de gepaste box voor onze klanten in orde te maken. Fijn om te horen dat alles netjes op tijd is aangekomen!
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mijn ervaring met De Bestelbox was top

Mijn ervaring met De Bestelbox was uitstekend! Ik ben super goed geholpen met mijn vetraagde box. Er is gelijk actie ondernomen door de klantenservice. Ik raad het iedereen aan!!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Wij willen er altijd voor zorgen dat onze klanten gelijk op de hoogte gebracht worden van hun vertraagde box. Gelukkig heeft de klantenservice de beste service aangeboden!
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super snel bezorgd en heel vers

Super snel bezorgd. Ik had een snoepbox besteld met allemaal Oud Hollands snoep. Het snoep was super leuk ingepakt en ook heel erg vers. Complimenten!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Oud-Hollandse Snoepbox is altijd een leuk cadeautje om te krijgen en zeker erg lekker!! Bedankt voor de complimenten :)
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service, telefonisch bereikbaar, snel antwoord op mijn vraag en denken met je mee, zodat je bestelling, in deze drukke maand op tijd in huis is!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
11 dec 2023
Bedankt voor deze top review! Wij zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service! :)
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super leuk en lekker cadeautje om te geven

Het was een cadeautje en diegene vond het een super leuk, lekker en gevarieerd pakket. Het zag er goed verzorgd uit en diegene heeft ervan genoten.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
31 okt 2023
Super leuk om te horen! 💪🏻🎁
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was netjes op tijd allemaal. En wij werden erg goed geholpen door de klantenservice en Sales afdeling bij het samenstellen van onze zomerboxen.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Fijn dat alles op tijd was. De klantenservice helpt je graag met elke vraag! :)