debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

129 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle klantenservice. Het pakketje was in eerste instantiehelaas niet aangekomen of verkeerd bezorgd. De medewerker van bestelbox heeft de nodige naspeuring gedaan, maar nadat DHL kennelijk niet in staat is geweest om het pakketje te traceren heeft de bestelbox meteen een nieuw pakketje geregeld, waarvoor dank. Het contact met de medewerker van de bestelbox was prettig snel en adequaat.

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(91)
(13)
Resetten
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een mooi origineel cadeau. Leuk om te geven en heel leuk om te krijgen!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
De Hertog Jan Bierproeverij is een onwijs leuk cadeau en zeker ook heel lekker :)
CT
c t.
den haag
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is netjes bezorgd alleen erg duur in verhouding wat je krijgt...
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 jul 2023
Dank voor je reactie en uiteraard het bestellen van de 'Jij bent Goud waard' Deluxe box! De donuts, muffin én de gouden bonbons worden handgemaakt door onze partners en voor deze ambachtelijke bereiding betaal je vaak iets meer. Daarom smaakt het ook vaak beter dan wanneer het massaproductie betreft :)
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super leuk pakket en snel verzonden. Zal hier snel weer bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Heel leuk om te horen. Daar doen wij het voor. Samen Boxen Wij Het Voor Elkaar 👊
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op afgesproken tijd bezorgd en zag er goed uit. Zelf niet geproefd
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Top dat het pakket op tijd was! Het is echt het proeven waard voor de volgende keer ;)
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een heerlijke opkikker. Goede communicatie en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 nov 2023
Super bedankt voor de mooie review! 💪🏻🎉 Fijn te horen dat het goed is ontvangen.
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, leuk pakket..ontvanger was er erg blij mee
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Superleuke box!

Superleuke boxen! De ontvanger was er ook erg blij mee:-).
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Ons doel is om een glimlach te toveren op de ontvanger zijn/haar gezicht met onze boxen :)
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Superbehulpzaam, hebben rekening gehouden met allergien!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
12 jul 2023
Dank je wel :) Het bieden van persoonlijke service is heel erg belangrijk voor ons!
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en op de juiste dag geleverd. Was een groot succes
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
Leuk om te lezen dat de jarige van de Borrelbox heeft genoten!! Dank je wel :)
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
- Kwaliteit on point ✅️ - Leveringsbetrouwbaarheid ✅️
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 jul 2023
Dit zijn gouden complimenten voor ons. Dit is waar we het voor doen :)
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd, gratis kaartje erbij, ziet er leuk uit.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
12 jul 2023
Dank voor de complimenten én de foto's :)
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk geregeld, volop keuze en snelle bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
27 dec 2023
Super leuk om te horen! Dank je wel voor het delen van je ervaring. 🎁
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen toelichting prima idee, inhoud box en service
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 jul 2023
Kort en krachtig, dank voor jouw positieve beoordeling :)
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen fruit maar snoep! Echt een leuke verrassing
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
23 jun 2023
Een opkikkertje voor de ontvanger maar dan net even anders :) Dank voor de leuke reactie!
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuk pakket

Dit was een kado, snel geleverd en leuk pakket.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 dec 2023
Dank je wel voor je mooie review. Hier doen wij het voor 💪🏻🎁
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en het product ziet er netjes uit
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 okt 2023
Dank je wel! Erg leuk om te horen. Fijn dat je je bestelling bij ons zo goed hebt ervaren.
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles per stuk verpakt en mooi op tijd bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
14 aug 2023
Fijn om te horen dat de box vol lekkernijen op tijd is aangekomen, geniet ervan!
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als cadeau gegeven en ontvanger was enthousiast
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
19 jul 2023
Super dat de Hertog Jan Bierproeverij de juiste keuze is geweest!!
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een heel blij meisje met haar verrassing !!!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
26 aug 2023
Super leuk om te horen! Dank je wel voor het delen van jullie ervaring 💪🏻🎁
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi op tijd geleverd en leuke verrassing!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 jul 2023
Een 'Borreltje voor twee' is ook altijd leuk om te geven :) Dank voor de bestelling!