debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

129 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle klantenservice. Het pakketje was in eerste instantiehelaas niet aangekomen of verkeerd bezorgd. De medewerker van bestelbox heeft de nodige naspeuring gedaan, maar nadat DHL kennelijk niet in staat is geweest om het pakketje te traceren heeft de bestelbox meteen een nieuw pakketje geregeld, waarvoor dank. Het contact met de medewerker van de bestelbox was prettig snel en adequaat.

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(91)
(13)
Resetten
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes optijd geleverd en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 jul 2023
Fijn om te horen, bedankt! :)
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Volgende dag geleverd + leuk pakket!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
23 jun 2023
Het Italiaans Luxe Borrelpakket kan ook niet anders dan heel goed 'in de smaak' vallen :) Dank je wel!
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima geregeld,ook de tracing
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
28 aug 2023
Super leuk om te horen! En fijn dat je het zo hebt ervaren en wilt delen met ons 🎁💪🏻
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel te bestellen en keurig bezorgd!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Dank je wel voor je review en enthousiasme over je bestelling. Erg leuk!
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, super mooi verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 jul 2023
Bedankt, hier doen we ook voor!
JS
J S.
Hilversum
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd bezorgd en kwalitatief prima
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Goed om te horen dat het pakket op tijd is gekomen! Geniet van de Oud-Hollandse Snoepbox :)
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede producten.
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 jul 2023
Dank je wel en fijn dat de ontvangers het een lekkere verrassing vonden!
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke box en snelle verzending
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke boxen en prima levering
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 sep 2023
Dank je wel voor je review! Erg leuk om te horen dat het zo bevallen is 💪🏻🎁
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ziet er goed en verzorgd uit!
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Dank je wel voor je enthousiasme en review! Daar doen wij het voor.
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruim aanbod, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
13 jun 2023
Hartelijk dank voor de 5 sterren :)
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ontvanger van de box was🙃
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
21 sep 2023
Super leuk om te horen 😂! Dank je wel voor je bestelling tot een volgende keer.
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Super leuk om te horen! Dank je wel voor je review en bestelling.
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was gewoon goed geregeld 👍
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 jul 2023
Net als de 'Speciale Bierproeverij', gewoon goed :) Dank je wel!
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte staat

Alles was prima ingepakt
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
17 jul 2023
Dank voor jouw fijne bericht! Wij hopen dat de Bierproeverij ook heeft gesmaakt :)
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
goed gevuld lekkere mix
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 okt 2023
Dank je wel voor je review! Super dat je het zo goed hebt ervaren.
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
easy and good service
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
13 nov 2023
Dank je wel voor het delen van je ervaring met ons! Super mooie review 💪🏻🎁
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal goed hoor
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 okt 2023
Leuk om te horen 💪🏻 Dank je wel. 🎁
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen,
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
20 jun 2023
Fijn om te horen dat wij goede service bieden!
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
:)
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
10 jul 2023
Dank voor de 5 sterren :)