debestelbox.nl- Logo - Beoordelingen

debestelbox.nl
Beoordelingen:

129 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden866 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle klantenservice. Het pakketje was in eerste instantiehelaas niet aangekomen of verkeerd bezorgd. De medewerker van bestelbox heeft de nodige naspeuring gedaan, maar nadat DHL kennelijk niet in staat is geweest om het pakketje te traceren heeft de bestelbox meteen een nieuw pakketje geregeld, waarvoor dank. Het contact met de medewerker van de bestelbox was prettig snel en adequaat.

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is lastig om contact te krijgen. En ook vooral reactie te ontvangen op je klacht/vraag. Bij een bestelling op dinsdag met het verzoek voor levering op zaterdag, op de verjaardag van mijn zus gaat het nog mis. Waarschijnlijk (wat ik uit de track en trace kon halen is het pakketje vrijdag te laat afgegeven op een DHL-servicepunt, waardoor het pakketje niet zaterdag maar pas op maandag is bezorgd. En daarna ook geen tegemoetkoming ontvangen voor in mijn ogen mijn gegronde klacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor debestelbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(91)
(13)
Resetten
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 mrt 2024
Dank je wel voor je bestelling en mooie review.
JS
Jolanda S.
Leeuwarden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
19 dec 2023
Dank je wel voor je mooie review 💪🏻🎁
PB
Pieter B.
Sterksel
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
5 dec 2023
Dank je wel voor de mooie review!
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
3 nov 2023
Dank je wel voor de mooie review. Daar worden wij heel blij van 👍🎁.
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 okt 2023
Dank je wel voor je mooie review! Daar zijn wijn enorm blij mee. Super dat je je bestelling bij ons zo hebt ervaren.
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 okt 2023
Dank je wel voor je mooie review! Daar zijn wijn enorm blij mee. Super dat je je bestelling bij ons zo hebt ervaren.
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
26 sep 2023
Dank je wel voor je mooie 5 sterren review! Hier zijn wij erg blij mee. 🎁
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
24 sep 2023
Dank je wel voor de mooie 5 sterrem review! 🎁
20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
21 sep 2023
Dank je wel voor je mooie review! Erg leuk om te zien dat je je ervaring met De Bestelbox met 5 sterren hebt beoordeeld.
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
7 sep 2023
Dank je wel voor je bestelling en goede review. Wij hopen je in de toekomst weer te mogen helpen 🎁.
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
4 sep 2023
Dank je wel voor de mooie review! 💪🏻
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
25 aug 2023
Dank je wel voor je mooie review!
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Dank je wel voor he mooie review!
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
1 aug 2023
Fijn om te horen dat ons assortiment genoeg keuze heeft!
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
9 aug 2023
Super bedankt voor jullie mooie review. Hier zijn wij erg blij mee.
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BV
Betty V.
Wijk Bij Duurstede
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van debestelbox.nl
18 jul 2023
De Borrelbox is een succes geweest aan de sterren te zien, geweldig!!