graszaaddirect.nl- Logo - Beoordelingen

graszaaddirect.nl

634 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden634 beoordelingen in totaal

2 apr 2024
Direct geleverd ,misschien foutief graszaad gekozen staat bij voor koude temperatuur ´maar groeit nog steeds maar matig tot niet.

13 mrt 2024
Op de website stond 1-2 dagen levertijd vanwege drukte, dus daar had ik al rekening mee gehouden. Het werk uiteindelijk 4 dagen levertijd. Geef dat dan gewoon eerlijk aan.
IK

KJ
Koen J.
Schoten
28 sep 2024
Levering was snel, kiemkracht van het gekozen graszaad bedroevend nochtans voldoende ingezaaid en vochtig gehouden na 4weken enkele frêle sprietjes volgende keer andere aankopen
9 sep 2024
1 dag te laat
26 sep 2024
26 aug 2024
eerder reageren en track and trace verzenden.
17 aug 2024
IK
I K.
Wehl
13 mrt 2024

Verwachte levertijd klopte helemaal niet

18 jul 2024
Dat is vervelend om te lezen dat u zo lang moest wachten. We zagen in het systeem dat u woensdag 06-03-2024 heeft besteld. En u had een voorkeur afleverdatum ingesteld op vrijdag 08-03-2024. En uit eindelijk is uw bestelling maandag 11-03-2024 ingepakt omdat wij in het weekend niet werken. U heeft de bestelling dinsdag 12-03-2024 ontvangen. Maar we geven inderdaad toe dat uw bestelling een paar dagen te laat is binnengekomen bij u. De periode halverwege februari tot halverwege april is het bij ons ontzettend druk. Dan hebben wij ook de grootste moeite om de bestellingen op tijd weg te werken.
1 apr 2024

Verzendverpakking kan veel beter

De 20kg zak ijzersulfaat heeft aan de bovenkant een vulopening die open blijft. Als je die zo in een kartonnen doos stopt dan loopt het in de doos en via de kieren naar buiten. Toen de postbode het bracht, liep het via de hoeken al uit de doos, op de stoep en de vloerbedekking. Ijzersulfaat geeft blijvende roestvlekken, dus ik denk dat de postbode er ook niet blij mee is. Tip: zak eerst dichttapen of extra zak er omheen en dan in de doos doen.
2 aug 2024
Best M, we begrijpen heel goed wat je bedoelt. Het is regelmatig voorgekomen dat zakken met ijzersulfaat 20 kg open gingen. De lijm waarmee de zakken werden dichtgelijmd, was niet goed genoeg. Op dit moment zijn de 20 kg zakken vervangen door 15 kg ijzersulfaat zakken.
RR
Raf R.
Oosteeklo
29 mrt 2024
Dag. Het eindresultaat moet ik nog afwachten. Het graszaad zag er wel prima uit. Ik bestelde online omdat ik me dan niet moet verplaatsen, maar ik kreeg bericht van postNL, dat ik het moest afhalen in een ophaalpunt 7 km van mijn deur. Ik was die dag thuis en men deed blijkbaar de moeite niet. Spijtig en geen goede service.
2 aug 2024
Best Raf, Dat is heel verveeld dat je een aantal km moest rijden voor je pakket. Wanneer wij de pakketten aan de PostNL overdragen, zijn we afhankelijk van de vervoerder. In het geval dat mensen niet thuis zijn, hebben we ook geen invloed op het PostNL-punt waar het pakket aan wordt toevertrouwd.
20 apr 2024
Het pakje is véél te laat toegekomen. Waarschijnlijk heeft PostNL het op een fout adres afgeleverd, heb Mulder retail daarvan per mail op de hoogte gebracht. Zij hebben nog niet gereageerd. De inhoud van het pakje komt overeen met wat ik besteld heb.
26 apr 2024
Wat jammer om te horen dat het zo is gelopen bij u. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven.
HR
Hans R.
Wekerom
1 okt 2024
Bestelling was blijkbaar weggeraakt. Werd niet proactief op gereageerd.zelf maar na een week gebeld. Na een belletje wel snel een nieuwe zak met graszaad ontvangen.
3 apr 2024
Normale gang van zaken, ik heb iets besteld, vooruitbetaald en op tijd ontvangen niets bijzonders dus, eogenlijk geen reden om te reageren
21 jun 2024
Geachte Jannes, dank je wel voor je complimenten. Wij streven ernaar snel te leveren en een uitstekende service te bieden. Wij doen ons best de normale gang van zaken te volgen. Besteld, betaald en snel te verzenden.
22 mrt 2024
Levering gebeurde paar dagen na de oorspronkelijk aangegeven tijd. Geen mogelijkheid om bij Post NL levering uit te stellen of te wijzigen
2 aug 2024
Beste Gerard, wij bieden onze welgemeende excuses aan voor het ongemak dat de bestelling later kwam dan de aangegeven tijd. In die periode was het een ware drukte bij ons. Dit kan echter niet de oorzaak zijn van het feit dat je order later is verzonden.
12 mrt 2024
Relatief duur, bezorging iets later dan gehoopt en gecommuniceere maar dat kan ook aan de post liggen :)
2 aug 2024
Hoi Ruben, we hadden gezien dat je order in ons ordersysteem na 16:59 is binnengekomen. Op die manier kwam de order de volgende dag in ons ordersysteem terecht. En die dag ingepakt en verzonden. Wij zijn de laagste aanbieder van Nederland op het gebied van prijzen. Wanneer je elders lagere prijzen vindt, laat het ons dan weten. Hopelijk zien we je terug voor een volgende aankoop.
MD
1 apr 2024

Bestelling laat lang op zich wachten.

Op de website staat: voor 16.00 uur besteld vandaag verzonden. Ik heb 3 dagen moeten wachten.
21 jun 2024
Dat is vervelend om te lezen dat u lang moest wachten. Alleen voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden klopt niet. Bij ons is op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
6 apr 2024
Brievenbus pakketje maken ipv doos die ik moet ophalen 15 minuten rijden hier vandaan.
8 jul 2024
Dat is jammer om te lezen, dat ze uw pakket naar dichtstbijzijnde PostNL punt hebben gebracht. Wat ongeveer 15 minuten bij u vandaan is. We hebben tegenwoordig een brievenbus pakket in plaats van een klein doosje.
21 mrt 2024
Prijs prima, duurde wel 1 week voordat levering binnen was. Netjes geleverd
5 aug 2024
Dank je wel, Robbert, voor je beoordeling. Het spijt ons dat we niet eerder hebben kunnen leveren. Tijdens de periode dat je besteld hebt, is het erg druk bij ons. Een week is inderdaad te lang. Het was prettig om te lezen dat het netjes was afgeleverd.
PD
Peter d.
Heemstede
20 apr 2024
Betaling wordt steeds moeilijker via Paypal Kosten Goede aflevering
24 apr 2024
Dat is heel vervelend om te horen dat het steeds moeilijker wordt via Paypal. Maar daar kunnen we niks aan doen. Fijn dat de rest wel goed verlopen is.
30 mrt 2024

Langzaaaaaam

Besteld op voorraad en dan nog een week wachten op de bestelling.
20 mrt 2024
Duurde te lang via post nl heb gisteren pas ontvangen