Lucardi Juwelier Assen- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Assen

233 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden480 beoordelingen in totaal

15 sep 2024
Ik ben blijkbaar allergisch voor een (ver) zilver(de) kettingen, dus ik heb informatie gevraagd en de deskundige medewerkster raadde me staal aan. Ik wilde graag een mooie dunne ketting (zoals ik had en waar ik mijn bestaande hangers aan kon hangen) ik werd goed en duidelijke geadviseerd. De ketting die ik heb gekocht is eenvoudig en niet te opvallend, maar dat is ook precies wat ik wilde. Hopelijk krijg ik hier geen uitslag van!

6 jan 2024
Ik werd niet erg vriendelijk geholpen. Iets wat erg verkleurd was ( verzilverd) in de vitrine, dus al heeeel lang had gestaan kreeg en poetsdoekje en daar zou ik het mee moeten doen. Nee dus. Nieuwe laten bestellen. Ik had mijn kaart niet bij me, dus kon ze de nummers niet gebruiken. Klantenkaart staat bij veel winkels in de computer, hier dus niet. Minpuntje. Vond mijn aankoop( kinderkopje) best prijzig vergeleken met verschillende sites. En nu komt het. 9,95 voor 3 letters graveren. Bij meeste juweliers is dit gratis. Kost me dus 20 euro voor 2 x graveren. Ik kom dus zeker niet weer bij Lucardi. Sorry.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Assen

Resetten
18 okt 2024
2 okt 2024
15 sep 2024

Stalen ketting.

9 sep 2024
Fantastische service. De verkoopster was erg vriendelijk en wist wat ze deed. Ik heb 4 gaatjes in mijn oren en 1 piercing in mijn neus laten schieten. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ik ga zeker weer naar hun in de toekomst.
14 sep 2024

Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Vriendelijke en zeer behulpzame dame in de winkel, prettige sfeer, zeer goede prijs / kwaliteit verhouding en prima service.
28 sep 2024

Herenhorloge

Mooi herenhorloge gescoord en keurig ter plekke op maat gemaakt. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
19 sep 2024
Werd zeer vriendelijk geholpen. Ondanks dat er maar 1 medewerker werd er alle tijd genomen.
14 sep 2024
Ben goed geholpen maar doe een personeel meer in de winkel WAND JE MOET BEST LANG WACHTEN
24 sep 2024
Nette winkel bediende. Drong zich niet aan en als je vragen had hielp ze netjes.
27 sep 2024
Goed geholpen en kregen de online korting ook in de winkel
23 sep 2024
Nette bediening en erg meelevend en adviserend!
17 sep 2024
Heel vriendelijk geholpen mooie winkel
27 sep 2024
Ik ben goed en vriendelijk geholpen
14 sep 2024
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
30 sep 2024
Zeer vriendelijk personeel