Lucardi Juwelier Assen

932 reviews in totaal

932 reviews since 30 sep 2020

Klanten waarderen de uitermate vriendelijke en hartelijke houding van het personeel, waardoor zij zich welkom voelen in de winkel. De goede, snelle en klantgerichte service wordt vaak genoemd als een groot pluspunt. Het personeel is altijd bereid te helpen, geduldig en denkt actief mee met de wensen van de klant. Daarnaast ontvangen klanten deskundig en persoonlijk advies dat helpt bij het maken van een keuze. Ook de snelle afhandeling en efficiënte hulp bij aankopen en reparaties worden geprezen. Het personeel wordt als vakkundig en kundig ervaren, met veel kennis van zaken, bijvoorbeeld bij piercings, horloges of sieraden. Klanten voelen zich gewaardeerd omdat er ruim de tijd voor hen wordt genomen en er aandacht is voor hun wensen, zelfs bij drukte.

ReviewsLucardi Juwelier Assen

Lucardi is top

De medewerkers zijn professioneel en nemen de tijd om je te helpen hoe druk het ook is. Ik heb een Helix laten zetten en het was heel snel en bijna pijnloos en ik heb doormiddel van een soort desinfectiespray geen last meer En gaat het heel goed. Ook heeft een jongen medewerker aan het eind van haar Shift mij nog even fijn geholpen super
Ik werd vriendelijk geholpen door de medewerker. De medewerkers kunnen het niet beter doen, misschien dat een eigenaar kan zorgen dat er iemand extra in de winkel staat, er waren best lange rijen. Zodra iemand oorbellen of een piercing laat zetten, is een medewerker lang bezig. Als er een andere medewerker met klanten bezig is, kan het best wel lang duren. Maar verder een fijne winkel!

Vriendelijke en zeer behulpzame dames.

Vriendelijke en zeer behulpzame dames in de winkel. Voorzagen mijn dochter (9 jaar) goed van advies, hielpen haar mee, maar waren absoluut niet opdringerig. Hielpen haar met het bij elkaar zoeken van een leuk setje sieraden en lette daarbij ook op de prijs. Ook haar nieuwe horloge mooi op maat gemaakt.

Goede service!

Ik had een ketting aangeschaft. Deze bleek uiteindelijk te kort te zijn, dus heb ik die terug gebracht en heeft een medewerkster een langere maat voor mij besteld. Dus ben wel tevreden.

Medewerkers 👌🏻

Medewerkers doen super hun best om het iedereen naar de zin te maken. Mooie sierraden aanbod in de winkel aanwezig. Voor ieder wat wils.
Heerlijk rustig rondgekeken keuze gemaakt en vervolgens jongedame gevraagd voor hulp en klaar was het dus dat was snel geregeld
Werd goed geholpen en zeer vriendelijke personeel. Kan niet iets bedenken wat jullie beter kunnen doen.
Netjes geholpen bij kiezen sieraden als kado voor mijn vrouw, werd echt geluisterd wat ik aangaf en niet pushen. Heel fijn, echt idee dat ik zelf heb gekozen.
De juffrouw in Assen had alle tijd en aandacht om me zo goed mogelijk te adviseren. Wat een topper echt een aanwinst voor jullie filiaal!
Heel goed geholpen voor een ring voor mijn dochter! Ben zelf ook met een ring vertrokken!
Zeer vriendelijke dames in Assen! Goed geholpen om een keus te maken. Leuk tasje erom. Top!
Ontzettend vriendelijke medewerkster, attent en meedenkend.
Mooie winkel en leuke mensen die er werken zeer vriendelijk
Goed geholpen en netjes te werk met de piercing.
Prima geholpen, Zoals altijd prima geholpen in Assen
Goed en netjes geholpen, ze heeft de tijd genomen
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en het is ook nog eens betaalbaar. Wat wil je nog meer. Beslist een aanrader. Ik heb geen verbeterpunten. Gewoon zo doorgaan.
Kennis van wat er in de winkel aanwezig is en waar.
Werd snel en goed geholpen door de medewerkster. Ze gaf me alle tijd ook member te worden. Blij met mn nieuwe horloge
Was nu een fijn bezoek. Dochter goed geholpen met 3de gaatje. Wel tegenstrijdige berichten over zwemmen. Direct of pas na 3wk. En de spray gelijk gebruiken, maar op de spray staat na 24u …

Assen is een stad waar je top kunt shoppen! De Asser binnenstad is dé winkelstad van Drenthe en dat zie je aan alles. De leuke speciale winkels, unieke plekjes in zijstraatjes en uiteraard de oude bek...