893 reviews in totaal   191 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

893 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijke en warme benadering van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. De snelle, efficiënte en klantgerichte service wordt veelvuldig genoemd als reden voor tevredenheid. Klanten ervaren het personeel als behulpzaam, meedenkend en geduldig, zelfs in drukke situaties. Deskundig en duidelijk advies, zonder opdringerig te zijn, wordt gewaardeerd door klanten. Veel klanten waarderen dat ze snel geholpen worden en dat handelingen vlot worden uitgevoerd. Personeel wordt gezien als oplossingsgericht en bereid om extra moeite te doen bij reparaties of speciale verzoeken. Klanten voelen zich gezien; hun wensen worden serieus genomen en het personeel neemt de tijd voor een persoonlijke benadering.

ReviewsLucardi Juwelier Assen

Vriendelijke en zeer behulpzame dames.

Vriendelijke en zeer behulpzame dames in de winkel. Voorzagen mijn dochter (9 jaar) goed van advies, hielpen haar mee, maar waren absoluut niet opdringerig. Hielpen haar met het bij elkaar zoeken van een leuk setje sieraden en lette daarbij ook op de prijs. Ook haar nieuwe horloge mooi op maat gemaakt.
Netjes geholpen bij kiezen sieraden als kado voor mijn vrouw, werd echt geluisterd wat ik aangaf en niet pushen. Heel fijn, echt idee dat ik zelf heb gekozen.
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en het is ook nog eens betaalbaar. Wat wil je nog meer. Beslist een aanrader. Ik heb geen verbeterpunten. Gewoon zo doorgaan.
Werd snel en goed geholpen door de medewerkster. Ze gaf me alle tijd ook member te worden. Blij met mn nieuwe horloge
Was nu een fijn bezoek. Dochter goed geholpen met 3de gaatje. Wel tegenstrijdige berichten over zwemmen. Direct of pas na 3wk. En de spray gelijk gebruiken, maar op de spray staat na 24u …
Vriendelijke medewerkster. Ze legde alles goed uit en heeft me goed geholpen. Blij ermee!
Werd snel en vakkundig geholpen. De medewerker hielp ons opweg met het kiezen van de gravering voor in onze trouwringen en een uur later waren ze al klaar en gingen we tevreden weer naar huis
Vandaag een horloge gekocht, goed geholpen, mooie winkel met fijn personeel.
ik vroeg om hulp en dat kreeg ik gelijk. ook informatie over het artikel was prima. oorbellen voor een 13 jarige

Vriendelijk

We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en zijn ook eerlijk als je om hun mening vraagt
Goed en vriendelijk geholpen met alles. Top verkopers in Assen.

Gezellig en vriendelijk personeel

Wanneer ik bij Lucardi Assen ben wordt ik altijd vriendelijk bij binnenkomst begroet en gevraagd of ik ergens naar op zoek ben of gewoon wil rondkijken. Dat is altijd fijn, vooral als je zelf niet naar personeel durft te stappen/dat lastig vindt. Sowieso gegroet worden bij binnenkomst voelt altijd verwelkomend en zet de toon neer voor je bezoek! Erg belangrijk naar mijn mening. Collecties en kortingen zijn daarbij ook altijd leuk en zit vaak variatie in, zo hou je iedereen tevree!
Even binnenwippen, batterij vervangen, zo klaar!
Snel en vriendelijk geholpen. Zo doorgaan
Hele fijne service van de jonge dame die ons geholpen heeft, des ondanks de warmte was ze erg gezellig en zette een mooie glimlach op
Mevrouw bleef erg geduldig,ondanks 2 drukke tienermeisjes. Heel fijn!
Fijne mensen.En goeie service 😎

Gaatjes schieten kind

Dochter van 6 jaar liet gaatjes schieten voor haar eerste oorbelletjes. Een spanend moment natuurlijk. Ze werd heel lief geholpen bij Lucardi in Assen, er werd echt even een momentjes van gemaakt inclusief een diploma en knuffeltje. De gaatjes werden tegelijk geschoten, wat ook heel prettig was. Al met al een heel goede ervaring voor haar!
Super goede service! En hele mooie sieraden voor een mooie prijs.
2 piercings laten zetten. 3e gaatje en me neus piercing Allebij prima! Goede service en snel

Lucardi Juwelier Assen

Assen is een stad waar je top kunt shoppen! De Asser binnenstad is dé winkelstad van Drenthe en dat zie je aan alles. De leuke speciale winkels, unieke plekjes in zijstraatjes en uiteraard de oude bek...