Lucardi Juwelier Assen

854 reviews in totaal   198 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel en voelen zich welkom en gewaardeerd tijdens hun bezoek. De service wordt als uitstekend ervaren, waarbij medewerkers graag een stap extra zetten voor de klant. Klanten waarderen de snelle hulp en de korte wachttijden, zelfs tijdens drukte in de winkel. Het personeel wordt als zeer behulpzaam ervaren, denkt mee met de klant en zoekt samen naar oplossingen. Klanten geven aan waarde te hechten aan het deskundig advies en de kennis van de medewerkers tijdens hun aankoop. Het team wordt geprezen om hun oplossingsgerichtheid bij defecten, ruilingen en andere klantproblemen. Klanten voelen zich gewaardeerd doordat medewerkers de tijd nemen, geduldig zijn en rustig uitleg geven, vooral bij kinderen.

ReviewsLucardi Juwelier Assen

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en het is ook nog eens betaalbaar. Wat wil je nog meer. Beslist een aanrader. Ik heb geen verbeterpunten. Gewoon zo doorgaan.
Werd snel en vakkundig geholpen. De medewerker hielp ons opweg met het kiezen van de gravering voor in onze trouwringen en een uur later waren ze al klaar en gingen we tevreden weer naar huis
ik vroeg om hulp en dat kreeg ik gelijk. ook informatie over het artikel was prima. oorbellen voor een 13 jarige

Gezellig en vriendelijk personeel

Wanneer ik bij Lucardi Assen ben wordt ik altijd vriendelijk bij binnenkomst begroet en gevraagd of ik ergens naar op zoek ben of gewoon wil rondkijken. Dat is altijd fijn, vooral als je zelf niet naar personeel durft te stappen/dat lastig vindt. Sowieso gegroet worden bij binnenkomst voelt altijd verwelkomend en zet de toon neer voor je bezoek! Erg belangrijk naar mijn mening. Collecties en kortingen zijn daarbij ook altijd leuk en zit vaak variatie in, zo hou je iedereen tevree!

Gaatjes schieten kind

Dochter van 6 jaar liet gaatjes schieten voor haar eerste oorbelletjes. Een spanend moment natuurlijk. Ze werd heel lief geholpen bij Lucardi in Assen, er werd echt even een momentjes van gemaakt inclusief een diploma en knuffeltje. De gaatjes werden tegelijk geschoten, wat ook heel prettig was. Al met al een heel goede ervaring voor haar!
2 piercings laten zetten. 3e gaatje en me neus piercing Allebij prima! Goede service en snel
Goed personeel, altijd goede uitleg en advies en veel meedenkend Als ik klaar was oorbellen schieten en nu inmiddels hele3maal vol
Vlotte en prettige bediening. Dacht goed mee met wat ik nodig had. Oplossingsgericht.
Super service vooral zo doorgaan twee hele vriendelijke medewerkers
Werd vriendelijk en goed geholpen bij mij aankoop dus ik zal nog zeker vaker langs gaan
Ik vondt de hulp die je kreeg heel fijn en ze namen ook wel de tijd
Alles is fantastisch, de service is spectaculair, jullie hebben er nu al een vaste klant bij.
Zoals het nu is hoeft er voor ons niets te veranderen
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door medewerkster.
Hele prettig en behulpzaam personeel. Goed advies👍
Vriendelijk en behulpzaam, personeel,

Vriendelijke en meedenkende medewerkster

De medewerkster was vriendelijk, hielp bij het omruilen van producten en pakte de nieuwe producten weer netjes in. Daarbij maakte ze er twee bij elkaar horende pakketjes van, omdat ze uit zichzelf al begreep dat ze als setjes bedoeld waren. Voelde als een vriendin die mee dacht.
Mijn horloge werd snel gemaakt.
Goedemorgen service
Wat ik voor ogen had lag ook echt in de winkel. Lieve medewerkster.