baptist.nl- Logo - Beoordelingen

baptist.nl
Beoordelingen:

1.419 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.844 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
baptist.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst die ik nog niet gekregen heb. Een medewerkster van Baptist heeft gisteren telefonisch contact met me opgenomen en excuseerde zich omdat 1 van de 3 bestelde items niet meer voorradig was maar dat ze snel een levering van dat item verwachten. Ze vroeg me of ik hierop graag wil wachten en zo de hele bestelling in één keer zou ontvangen of dat ik de twee andere items al wenste te ontvangen en dan het derde later zou krijgen. Ik heb geopteerd om te wachten tot de bestelling volledig was. Nu DAT noem ik klantvriendelijkheid! Zo moet het! Top Baptist!

de meest kritische beoordeling

22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect maar de mindere score… Ik bestel iets bij julie en 2 min later krijg ik een mail of ik het paketje extern wil verzekeren … Geeft een raar gevoel van is het niet gewoon de bedoeling dat het aankomt ? Als ik in de toekomst iets bestel moet ik rekening houden dat het verloren gaat beschadigt wordt en dat dat dat voor mij is …
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor baptist.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van baptist.nl
4 dagen geleden
Goedendag, Bedankt voor uw review. Zou u misschien willen delen wat er niet goed ging aan uw bestelling zodat wij onze service daarop kunnen verbeteren? Met vriendelijke groet, Team Baptist
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verkoop de producten die je op de site zet en geen aftands b-merk
Beoordeling melden
Antwoord van baptist.nl
23 jan 2024
Bedankt voor uw review. We zijn bekend met uw situatie. Dit betrof de Gupfo TS Boy uit uw bestelling. We vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad, daarvoor dus ook onze excuses. De leverancier van de Gupfo TS Boy heeft wegens problemen in de keten een alternatief naar ons verzonden. Dit is ons helaas niet opgevallen. We zijn met de leverancier in gesprek hierover. Van mijn collega begrijp ik dat u het artikel inmiddels retour heeft verzonden. Als deze bij ons binnen is, zullen wij het aankoopbedrag retour storen. Met vriendelijke groet, Team Baptist
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Nooit iets ontvangen ….

Nooit iets ontvangen …. Wel telefonische feedback nadien maar geen resultaat
Beoordeling melden
Antwoord van baptist.nl
27 dec 2023
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw pakket niet goed is aangekomen. PostNL is op 20 december een onderzoek gestart naar uw zending, maar wij hebben helaas nog niets daarover terug gehoord. Dat duurt langer dan gebruikelijk is, maar PostNL zal het extra druk hebben deze periode. Mijn collega neemt contact met u op om samen naar een oplossing voor u te kijken. Met vriendelijke groet, Team Baptist
MH
Marco H.
Loon op zand
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product is van slechte kwaliteit wat geleverd is
Beoordeling melden
Antwoord van baptist.nl
12 dec 2023
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw review. U geeft aan dat het product van slechte kwaliteit was. Ik zie dat u Rustins Danish Oil 500 ml heeft gekocht. We verkopen dit product al jaren en hebben nog nooit een melding ontvangen dat er iets mis was met de kwaliteit. We nemen uw melding daarom graag serieus. Kunt u aangeven wat er volgens u mankeerde aan dit product? U kunt ook contact opnemen met verkoop@baptist.nl of bellen naar 026-3512856, dan kijken we graag samen naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Baptist
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakje nog altijd niet aangekomen.
Beoordeling melden
Antwoord van baptist.nl
27 dec 2023
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog niet is aangekomen. PostNL is vandaag een onderzoek gestart naar uw zending. We houden u op de hoogte als er een update is hierover. Mocht dit te lang duren, dan kijken we graag samen naar een oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Team Baptist
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Send tracking info on time. Answer emails.
Beoordeling melden