baptist.nl- Logo - Beoordelingen

baptist.nl
Beoordelingen:

1.419 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.844 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
baptist.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst die ik nog niet gekregen heb. Een medewerkster van Baptist heeft gisteren telefonisch contact met me opgenomen en excuseerde zich omdat 1 van de 3 bestelde items niet meer voorradig was maar dat ze snel een levering van dat item verwachten. Ze vroeg me of ik hierop graag wil wachten en zo de hele bestelling in één keer zou ontvangen of dat ik de twee andere items al wenste te ontvangen en dan het derde later zou krijgen. Ik heb geopteerd om te wachten tot de bestelling volledig was. Nu DAT noem ik klantvriendelijkheid! Zo moet het! Top Baptist!

de meest kritische beoordeling

22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect maar de mindere score… Ik bestel iets bij julie en 2 min later krijg ik een mail of ik het paketje extern wil verzekeren … Geeft een raar gevoel van is het niet gewoon de bedoeling dat het aankomt ? Als ik in de toekomst iets bestel moet ik rekening houden dat het verloren gaat beschadigt wordt en dat dat dat voor mij is …
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor baptist.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BD
Bert D.
Amsterdam
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
het boek wat ik bestelde was bij bol.com. ongeveer 5 euro goedkoper.Dus kijk uit voordat je koopt.
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling duurt erg lang voor dat het er is..
Beoordeling melden
Antwoord van baptist.nl
3 jan 2024
Bedankt voor uw review. Wegens de drukte van de feestdagen is het bij uw bestelling helaas niet gelukt deze in de standaard bezorgtermijn te verzenden. Ik begrijp van mijn collega's dat uw bestelling op 30 december alsnog succesvol geleverd is? Met vriendelijke groet, Team Baptist
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling is acht dagen geleden besteld maar nog niet ontvangen. Volgende keer kies ik niet voor Baptist.Sorry.
Beoordeling melden
Antwoord van baptist.nl
14 nov 2023
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u 8 dagen heeft moeten wachten op uw bestelling. Ik ben even in uw order gedoken en zie dat deze gelukkig inmiddels wel geleverd is. Het product wat u heeft besteld heeft een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Dit is een artikel wat we niet standaard op voorraad hebben en moeten nabestellen bij onze leverancier. Doorgaans lukt dit met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, maar helaas is dit voor uw bestelling niet gelukt. Hiervoor willen we graag onze excuses aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Baptist
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bsteling is na een week nog steeds niet binnen, de tijden die worden aan gegeven voor de levering worden niet nagekomen, nu twee dagen voor niets thuis gebleven. Dit is echt ver onder de maat
Beoordeling melden
Antwoord van baptist.nl
2 mei 2023
Wat vervelend om dit te horen. Ik kan me goed voorstellen dat u hier van baalt, vooral als u hiervoor thuis bent gebleven. Van onze vervoerder begrijp ik dat de bestelling vandaag gelukkig wel succesvol is afgeleverd. Het is goed dat u dit aan geeft zodat wij ook kritisch kunnen blijven naar onze verzendpartners.
20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
We wachten nog op de levering terwijl op de website stond als voorradig stond in de bevestiging na betaling dat het nalevering wordt zonder een datum.
Beoordeling melden