baptist.nl- Logo - Beoordelingen

baptist.nl
Beoordelingen:

1.419 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.844 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
baptist.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst die ik nog niet gekregen heb. Een medewerkster van Baptist heeft gisteren telefonisch contact met me opgenomen en excuseerde zich omdat 1 van de 3 bestelde items niet meer voorradig was maar dat ze snel een levering van dat item verwachten. Ze vroeg me of ik hierop graag wil wachten en zo de hele bestelling in één keer zou ontvangen of dat ik de twee andere items al wenste te ontvangen en dan het derde later zou krijgen. Ik heb geopteerd om te wachten tot de bestelling volledig was. Nu DAT noem ik klantvriendelijkheid! Zo moet het! Top Baptist!

de meest kritische beoordeling

22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect maar de mindere score… Ik bestel iets bij julie en 2 min later krijg ik een mail of ik het paketje extern wil verzekeren … Geeft een raar gevoel van is het niet gewoon de bedoeling dat het aankomt ? Als ik in de toekomst iets bestel moet ik rekening houden dat het verloren gaat beschadigt wordt en dat dat dat voor mij is …
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor baptist.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

luchtreiniger van Record Power AC 400

De luchtreiniger van Record Power hing binnen 1 dag. De online winkel van Baptist werkt erg goed, is overzichtelijk en duidelijk met goede omschrijvingen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede retourregeling. Terugbetaling is toegezegd en komt ongetwijfeld, maar duurt langer dan ik zou verwachten.
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sluit voor mij goed aan wat ik zoek echt professioneel gereedschap
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd keurig en op tijd spullen in huis chapo!!!!
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Is snel geleverd
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke winkel met ruime keus. En ik wil best een foto sturen maar niet als ik een week geleden bij Baptist ben geweest.
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke informatie. Heldere beschrijving van product.
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uniek assortiment voor een goeie prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
UITGEBREID ASSORTIMENT, scherper prijzen
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit zoals gebruikelijk
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen vervelende dingen
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden