baptist.nl- Logo - Beoordelingen

baptist.nl

1.557 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.813 beoordelingen in totaal

5 apr 2024
Bijzonder fijn bedrijf met uitstekende service en kennis van zaken. Je weet zeker dat ze goede gereedschappen en machines verkopen, dus geen goedkope rommel. En als er dan een keer iets mis is, word je uitstekend uit de brand geholpen. Baptist is niet geschikt voor houtbewerkers die liever met slechte gereedschappen werken. Ik kom er inmiddels al vele jaren en heb nog nooit spijt gehad van een aankoop. Dat is bij andere winkels wel anders.

15 mrt 2024
Ik heb niet het idee, dat ik een nieuw product heb gehad. Dit vanwege de verpakking, de beschadiging van een begeleidende waarschuwingsfolder en de beschadiging op het product ter hoogte van schaalverdeling verticale beweging. Zie foto’s. Ondanks de waarschuwing op een begeleidende folder heb ik de unit waar je de boormachine inklemt met een korte inbussleutel stuk gedraaid. Mijn fout uiteraard! Op jacht naar vervanging van het beschadigde onderdeel kwam ik bij Wabeco Remscheid terecht. Dat was weer schrikken! De BF1240 wordt bij hen aangeboden voor ca. 165 euro + 8,90 euro verzendkosten (173,90). Ik heb bij Baptist 248 euro + 4,90 euro verzendkosten (252,90) betaald! Ik vind 79 euro wel een erg groot verschil, vindt u niet? En dat zeker voor een tweede-kans-product. Graag reactie!

Beoordelingen voor baptist.nl

Resetten

Een webshop zoals dat het hoort!

Een webshop zoals dat het hoort: - Duidelijk beschreven artikelen - Duidelijke kostprijs - Eenvoudige en snelle levering in enkele dagen - Goede communicatie over tijdstip van levering - Zorgvuldig ingepakte artikelen - Kwaliteitsvolle artikelen. Hartelijk bedankt!
Antwoord van baptist.nl
14 uur geleden
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens was.
MV
Manon v.
Schiedam
30 sep 2024
Enorm tevreden. Helaas is de winkel te ver weg om "even" langs te rijden, maar de online winkel maakt dat ruimschoots goed! Heel blij dat ik goede messen heb kunnen kopen!

Super service

De snelheid van de levering is fantastisch. De website is super duidelijk en men heeft een enorm groot gamma. Hier koop ik met zekerheid opnieuw.
16 sep 2024
Ben al jaren een online-klant. Mooi en uitgebreid assortiment. Nog nooit problemen ondervonden. Steeds snelle en correcte levering.
RV
R. V.
België
20 sep 2024

Slechts 1 dag na bestelling al ontvangen!

Slechts 1 dag na bestelling al ontvangen in België. Nog nooit meegemaakt, een voorbeeld voor elk bedrijf. Perfect verpakt, top.
QV
Q v.
Leusden
16 sep 2024
Snel en goed Via die website en een kort telefonisch contact kon ik dezelfde dag mijn Tormek 4 afhalen.
2 okt 2024
Proffesioneel advies, vriendelijk personeel en een goede keuze aan gereedschappen en andere producten.

Topwinkel!

veel keuze, altijd correcte levering, vriendelijke service gebaseerd op veel ervaring, topwinkel!
18 sep 2024
Goede kwaliteit en snel geleverd. De extra’s die zijn meegeleverd weet ik altijd te waarderen
JD
Jan D.
Den Haag
Beste professionele gereedschapswinkel die je kunt vinden in Nederland. Uitstekende service.
27 sep 2024
Lekker snel, Baptist komt zijn belofte na. Kwaliteit vanzelfsprekend goed.
MW
M W.
Enschede
17 sep 2024

Top winkel.

Word goed geholpen, word fijn meegedacht, vriendelijk. Goede kwaliteit.
21 sep 2024
Snel, handig en duidelijk. Precies ook wat ik nodig heb aan materialen
MB
Mieke B.
Deurnej
20 sep 2024
Bestelt en 2 dagen daarna geleverd en een top machine geleverd …..
17 sep 2024
Professioneel, zeeeer veel keus, mensen denken met je mee. Top
MM
Marije M.
Zoetermeer
16 sep 2024
Snel geleverd, leuk tijdschrift erbij en een notitie blokje 👍
24 sep 2024
Alles was netjes ingepakt. Pakket was niet beschadigd.
Prachtig assortiment en snelle afhandeling voor België
SO
S. O.
Woerden

Duidelijke site, goede kwaliteit.

Duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit.
24 sep 2024
Beste winkel op dit gebied in Nederland en verder!