prettyplants.nl- Logo - Beoordelingen

prettyplants.nl
Beoordelingen:

170 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden430 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jun 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
prettyplants.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij jullie is de prijs - kwaliteit verhouding is super! Ik heb heel wat sites afgestruind en de plant die ik bij jullie heb besteld is op bijna alle sites bijna dubbel zo duur,en dan was hij niet eens zo realistisch. Het gaat om de bananenplant van 1,80 meter van 125 euro, maar ook andere planten zijn bij jullie veel goedkoper, en nog mooier ook. Zeker een aanrader! Ik kan echt geen verbeteringen bedenken. Verzending gaat ook super snel en de plant is goed verpakt.

de meest kritische beoordeling

18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed : het product (een heel mooie, bijna "echt' Monstera 80cm (verpakking!) de prijs ronduit slecht : - de te nauwe verpakking waardoor de grote bladeren van een Monstera in een 90° hoek geplooid worden. Deze scherpe rechte plooien zijn moeilijk, soms niet, uit de bladeren te verwijderen. oplossing : in plaats van dozen 15x15x90 dozen gebruiken die aanmerkelijk breder zijn zodat de bladeren niet onder een rechte hoek dienen geplooid te worden (desnoods hogere 'transport' kost voor grootbladerige planten)
BV
Bob V.
Ekeren Antwerpen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor prettyplants.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product (olijfboom) valt tegen maar retour sturen is voor eigen rekening, daarmee is die optie eigenlijk geen optie vanwege de kosten.
Beoordeling melden
Antwoord van prettyplants.nl
2 dagen geleden
Goedemorgen, Jammer dat je niet tevreden bent met je aankoop. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice, zo kunnen we samen kijken naar een passende oplossing. We horen graag van je. Groet Sergio
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de bananenboom ziet er realistisch uit, de palmboom minder maar toch nog redelijk tot goed
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LM
lesley m.
Loosdrecht
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Voir 4 uur besteld volgende dag in huis !!Ze doen wat ze beloven .
Beoordeling melden
Antwoord van prettyplants.nl
5 dagen geleden
Bedankt voor delen van je goede ervaring met ons! Groetjes Julia
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, prijzen redelijk, snelle levering.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden met mijn eerste order!!

Na lang zoeken naar een betaalbare kunstplant en een pot uiteindelijk bij Pretty Plants uitgekomen. Nergens zo goedkoop kunnen spotten. Ik zag een aantal reviews en foto's van klanten en die vielen beslist niet tegen. Ik besloot daarom toch de gok te wagen en een kunstplant hier te bestellen zonder deze in het echt gezien te hebben. (Strelitzia 210cm / pot Elho 41cm) Binnen 2 dagen had ik de bestelling al in huis en ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Echt bizar goedkoop voor de kwaliteit die ze leveren en met een leuke kortingscode was ik helemaal blij! Het blijft een kunstplant (ik moet de pot op de foto nog mooi opmaken ook) maar dit stoort mij absoluut niet, je gaat er toch niet op een cm bovenop staan de hele dag. Op mails wordt ook snel en behulpzaam gereageerd, dus ik ben zeer tevreden over deze hele gang van zaken met mijn eerste orde hier. Hier kun je met een gerust hart bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van prettyplants.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor de uitgebreide review en natuurlijk de positieve woorden en de foto! Groetjes Johnny
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het is een mooie boom
Beoordeling melden
Antwoord van prettyplants.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor het delen van het resultaat. Staat erg mooi :) Groetjes Johnny
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles is al tot in de puntjes perfect!

Jullie kunnen niks beter doen. Alles is al perfect. Mooie planten van goede kwaliteit, mooie prijzen, snelle levering, snelle reactie op vragen en ook nog eens 5% van het aankoopbedrag retour en een kortingscode van 12% na plaatsen van foto en review. Ik zou zeggen ga zo door!
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en goed
Beoordeling melden
Antwoord van prettyplants.nl
5 apr 2024
Dank voor de review. Veel plezier van de plant :) Groetjes Johnny
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een prachtige kunstplant.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet van echt te onderscheiden.

Snelle levering in de goede verpakking. Echt een super mooie plant waarbij je echt heel goed moet kijken om te zien dat hij niet echt is. Super blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van prettyplants.nl
4 apr 2024
Bedankt voor de mooie review. Geniet van uw aankoop. Groetjes Johnny
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klantvriendelijk. Pretty Plants is goed bereikbaar. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en flexibel in meedenken en advies.

Klantvriendelijk, flexibel en goede producten
Beoordeling melden
Antwoord van prettyplants.nl
30 mrt 2024
Dankjewel voor de mooie review Groetjes Sergio!