8 jan 2024
De meeste sieraden zijn betaalbaar. En de klantvriendelijke verkoopsters die je goede informatie geven. Ik heb vlot achter elkaar 2 armbanden gekocht, 1 zilver en 1 gold plated, 1 paar gold plated oorknoppen en 1 gold plated ketting. Ben er blij mee.
Wat ik wel mis zijn meer oorhangers die je zo in je oren kan schuiven en met een plastic schuivertje kan sluiten.
Ben deze week in uw winkel geweest voor een baterij in mijn horloge. Toen ik thuis kwam bleek het glas aan de binnenkant beschadigd te zijn. Ik weet zeker dat ik hem onbeschadig heb gebracht 2 dagen later terug naar de winkel gegaan en heb het euvel voor gelegt. Horloge achter gelaten en zou de volgende dag gebeld worden. Is gebeurd met de medeling dat het niet hun schuld is . Sorry verder nooit geen klachten over jullie gehad maar dit neem ik dus niet. Sorry maar zal na dit euvel dus echt geen sieraden bij jullie meer kopen.
We werden begroet en er werd aangegeven of ze konden helpen, ons antwoord was op dat moment we kijken nog even rond. Zeer vriendelijk en vrolijk later alsnog netjes geholpen om bij de kassa met gegevens invoeren.
6 okt 2024
Kleine winkel, groot aanbod
Ik vind de lucardi in hoogeveen aardig klein waardoor je niet rustig een sieraad kunt uitzoeken. Voor de rest zijn de medewerkers erg vriendelijk en ben ik goed geholpen en ben ik ook geslaagd in mijn aankoop.
Prettig geholpen, geen idee wat beter kan, maar altijd wat te wensen overlaten 😉
9 aug 2024
Vriendelijke verkoopster nam alle tijd was behulpzaam
16 aug 2024
Goed geholpen
17 aug 2024
8 aug 2024
2 aug 2024
10 jul 2024
Mooie producten en heel vriendelijk en behulpzaam.personeel ze geven ook goed advies.
Foto kan nog niet onze klein dochter is nog niet jarig we zijn eerst nog op vakantie.
5 jul 2024
goeie kwaliteit en hele mooie prijzen, wel zeggen ze voor 22:00 besteld morgen in huis en dat is bij mij echt nog nooit gebeurd.
26 jul 2024
Te klein als je er met meerdere mensen bent
8 jul 2024
De kassamedewerker was erg gastvrij
12 jul 2024
5 jul 2024
8 jan 2024
29 feb 2024
De sfeer in de winkel is prettig en vriendelijk
De sfeer in de winkel was prettig en vriendelijk . Hoefde niet lang te wachten en werd zo snel mogelijk geholpen. Alles werd goed opgenomen en er word altijd gekeken na een oplossing!! De producten zijn ook geweldig je hebt van goedkoop tot duur voor iedereen zit wat bij. Ik kom graag in de lucardj