Redshell.nl- Logo - Beoordelingen

Redshell.nlReviews

: 258Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Redshell.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Redshell.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Redshell.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Redshell.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Redshell.nl

93 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

258 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 mrt. 2022
Klantenservice reageerde erg snel en belde mij zelfs op om te melden dat het pakket naar een pickup point was gebracht omdat ik niet thuis was, erg fijn!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 sep. 2022
Fantastische prijzen die na te betalen ineens niet kloppen. Daarna smeekbeden om de opdracht te cancelen want de fout komt door hun leverancier. Vreemd want volgens de site is het op voorraad. Het blijkt dus een tussen stationnetje te zijn. Daarna wachten op je geld. Dus NIET doen er zijn velen die beter zijn en wel hun beloften na komen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Redshell.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
snel reacties.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Monitor arm snel geleverd en uitstekend advies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
afspraken qua levertijd worden nagekomen. uitstekend product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Mn pakketje is zoek, maar wel goede customer service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Snelle levering (veelal binnen 2 dagen), goed advies en vriendelijk. Tevens goed advies na gedetailleerd uitzoekwerk over bepaalde producten door medewerker van Sales.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Nette webshop, was me niet duidelijk dat de levering een paar dagen duurde en niet uit hun eigen voorraad kwam.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Snel en correct geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Snelle reactie en levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Ik had het verkeerde bestel. En werd nog voor deze verzonden werd door hun zelf gecontacteerd omdat zij mijn bestelling al raar vonden. Waardoor ik gezien had dat ik het verkeerde heb besteld. Dus dit was toch weeral wat tijd bespaard van het heen en weer terugsturen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Snelle levering, goede voorraad zo niet komen ze met een goed alternatief. Goede service
Beoordeling melden