Redshell.nl- Logo - Beoordelingen

Redshell.nlReviews

: 282Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Redshell.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Redshell.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Redshell.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Redshell.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Redshell.nl

101 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

282 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 mrt. 2022
Klantenservice reageerde erg snel en belde mij zelfs op om te melden dat het pakket naar een pickup point was gebracht omdat ik niet thuis was, erg fijn!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 sep. 2022
Fantastische prijzen die na te betalen ineens niet kloppen. Daarna smeekbeden om de opdracht te cancelen want de fout komt door hun leverancier. Vreemd want volgens de site is het op voorraad. Het blijkt dus een tussen stationnetje te zijn. Daarna wachten op je geld. Dus NIET doen er zijn velen die beter zijn en wel hun beloften na komen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Redshell.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Processor besteld met levertijd van 3a4 dagen, na 4 werkdagen even gemaild en heel net antwoord terug ontvangen, dag later bestelling ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Nette prijs, snelle levering, gebruiksaanwijzing was compact.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Prima klantenservice en snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Alleen maar positieve ervaringen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Een week na de bestelling een verzoek voor beoordeling ontvangen, blijkt bij navraag wat de status is, het product niet leverbaar door " Een fout bij de leverancier " Hier had veel eerder een status update op moeten komen, nu zit je een week te wachten voor niets.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
13 jan. 2023
Bedankt voor je review. We hebben je geprobeerd te bellen. . Helaas kregen wij pas op het laatste moment te horen dat de distributeur een fout met de geplande levering had gemaakt en hebben je toen direct op de hoogte gebracht. Nogmaals excuses!
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Product besteld, dagen later gebeld dat het item later geleverd werd. Aangegeven dat het een upgrade betrof en we wel wilden wachten. Paar dagen later gemaild dat de bestelling geannuleerd werd, vanwege eventuele nieuwe vertraging. Ditmaal zonder overleg.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Ik krijg een vraag om de webshop te beoordelen. Maar ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
13 jan. 2023
Wij hebben inmiddels contact met je gehad. Helaas kregen wij van de distributeur op het het laatste moment te horen dat ze een fout hadden gemaakt met de leveringsdatum. Nogmaals onze excuses!
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Geen poespas, bestellen, betalen, inpakken, bezorgen, zonder treuzelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
 
van F.. S.
Snel reageren op vragen, Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden