Goede prijs, snelle levering en goede telefonische ondersteuning.
Alleen ging ik daarna op hun website kijken, maar die is voor een gemiddelde consument een beetje ondoorzichtig. Bijna nergens staan prijzen bij en veel is niet direct leverbaar. Ik heb daarom deze website niet als favoriet ingesteld. Jammer, want mijn eerste ervaring met hun, zijnde de bestelling van 10 stuks Windows Sculpt toetsenborden, is helemaal prima!
Wel zijn ze telefonisch goed bereikbaar en heb ik ook alle informatie gekregen die ik nodig had.
Op 7 maart twee geheugen modules (V7 V72560016GBS geheugenmodule 16GB 1 x 16GB DDR4 3200 MHz) gekocht en betaald. Levertijd 5 tot 6 dagen.
Tijdens een telefoontje wordt er medegedeeld dat ze de modules al aan iemand anders verkocht hadden. Toen ik ze kocht was de voorraad 50 stuks. Na mijn aankoop was de voorraad nog 48 stuk, wat ook juist is. Ik heb gewoon pech, alle 50 stuks zijn aan iemand anders verkocht. Je krijgt je geld terug en tot ziens...............
Prima communicatie. Goede prijs. Duurde wel ff voordat pakketje binnen was. En het was een wel hele grote doos die om het pakketje heen zat, dat kan kleiner, dus milieu vriendelijker.
4 mei 2023
Bestelling was iets vertraagd maar werd daar netjes van op de hoogte gebracht.
Product snel en goed geleverd.
Ingepakt met plastic tegen de regen.
Snel geleverd, sneller dan verwacht. Nette prijs.
17 mei 2023
Prima service en snelle levering
Correcte service
11 mei 2023
2 mei 2023
Als je zeker weet wat je wilt hebben wordt dit prima afgehandeld, snel en goed verstuurd. Als je echter tot de ontdekking komt dat wat je besteld hebt niet het juiste is kost je dat 25% van het aankoop bedrag + de verzendkosten van het retour pakket
Hi Bram,
Zodra je bij een zakelijke webshop besteld gelden er zakelijke voorwaarden en dus ook andere RMA voorwaarden.
In dit geval hanteren wij een re-stocking fee wanneer er producten verkeerd worden besteld.
Wat betreft je RMA, dit is een product welk specifiek is ingekocht voor je order, het is geen eigen voorraad geweest.
Jammer om te horen dat je ons beoordeelt op de RMA voorwaarden, het enige wat ik je kan aanraden is de volgende keer ons vooraf om advies te vragen zodat je wel het juiste product besteld.
10 apr. 2023
Goede prijs, snelle levering en goede telefonische ondersteuning.
14 apr. 2023
Goede prijs! Snelle
levering. Verzending via UPS ben ik wat minder over te spreken, want die zijn nooit zo precies met hun indicatie-tijden.
25 apr. 2023
Wil je service, reactiesnelheid, kwaliteit en dat voor de laagste prijs ... redshell is het antwoord
Goedemorgen,
Wat een mooie woorden op deze ochtend, hier worden wij blij van!
Hopelijk zien we je snel terug bij ons voor een nieuwe bestelling.
11 apr. 2023
Leuke paas-attentie in de doos: een Dopper met choco eitjes. Erg leuk idee!
25 apr. 2023
Snelle levering en een mooie prijs voor het product
Goedemorgen,
Fijn om te horen dat je naar tevredenheid een bestelling hebt geplaatst bij ons!
Heb je voor ons nog feedback zodat wij de volgende keer 5 * behalen? :)
Gr. het RedShell team.
12 apr. 2023
Goede produkten voor goede prijs. Snelle levering.
24 apr. 2023
Top bedrijf. Snel handelen en goede afspraken
Goedemorgen,
Dank je wel voor deze mooie review!
Heb je voor ons nog feedback om te verbeteren zodat wij de volgende keer 5 * mogen krijgen? :)
1 mei 2023
Persoonlijk contact, goed geprijsd
Goedemorgen,
Bedankt voor je leuke reactie! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.
We zien je graag terug!
18 apr. 2023
Snel, mooi aanbod, goeie prijzen.
26 apr. 2023
Goede prijs, snel verzonden.
Goedemorgen,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.
Wij doen ons uiterste best om je de meest scherpe prijs te geven en natuurlijk ook snel te verzenden.
We zien je graag terug!
Geïmporteerde beoordelingen: