Redshell.nl- Logo - Beoordelingen

Redshell.nl
Beoordelingen:

95 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden411 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Redshell.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na bestelling afgerond te hebben werd ik telefonisch gebeld of ik ervan op de hoogte was dat er geen besturingsysteem op de computer zat, dit stond ook netjes aangegeven. De Lenovo ideacentre mini 5 keurig op tijd geleverd gekregen en werkt perfect, ook keurig geprijst trouwens.

de meest kritische beoordeling

27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Waardeloze toko. Ze boden een product aan tegen een scherpe prijs. Vervolgens gewoon online besteld. Werd een dag later gebeld dat ik toch zelf ook wel had kunnen bedenken dat die prijs totaal niet klopte, en dat het volledig onrealistisch was. Dit terwijl een korting van +- 40% veel is, maar niet onrealistisch. De overeenkomst hebben ze eenzijdig ontbonden, en op mijn mail reageren ze niet.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Redshell.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Direct bijbehorende track and trace mail versturen als het pakket 8s verzonden. Waarschijnlijk was dit bij ons vergeten. Via WhatsApp geïnformeerd en afgehandeld. Goede service.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
29 mrt 2024
Goedemiddag, Dank je wel voor de vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat je de informatie goed hebt ontvangen, e-mail en Whatsapp ;) Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn! Gr. het RedShell Team
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

5 sterren meer dan waard

Snelle levering, goed geholpen en een nette prijs!
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

volgende keer bestel ik weer (bij redshell)!

snel geleverd. Goed verpakt. Scherpe prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
29 mrt 2024
Goedemiddag, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat wij een goede service hebben geleverd. Hopelijk zien we je snel weer terug! Gr. het RedShell Team
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nakomen van verplichting. Bij aantrekkelijke prijs die fout blijkt te zijn niet wijzen naar je leverancier.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

nieuwe port replicator

Zochten een nieuwe port replicator en met hulp van Chat service een nieuwe gevonden, inmiddels geleverd en werkt perfect. Overigens zelfs goedkoper dan het vorige model
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
14 mrt 2024
Goedemiddag, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Hopelijk zien we je snel terug op onze webshop. Gr. het RedShell Team
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
helaas meestal 2 dagen levertijd
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Scherpe prijs, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
14 mrt 2024
Goedemiddag Marnix, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk zien we je snel terug! Gr. het RedShell Team
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ordered a new Lenovo laptop

After placing the order I got the laptop 3 business days later. I would recommend RedShell.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
12 feb 2024
Goodmorning, Thanks for the nice review :) It took some time, after the RMA was solved, but luckily you are happy now :) Best regards, the RedShell Team
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Inbouwen componenten in pc.

Mooi dat redshell ook geheugenuitbreidingen onder garantie inbouwt en test. Prima service.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
12 feb 2024
Goedemorgen, Dank je wel voor de mooie complimenten. Wij proberen altijd onze service optimaal te benutten waaronder het assembleren. Hopelijk zien we je snel terug! :) Gr. het RedShell Team
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een betrouwbare webshop. goede prijzen en komt keurig z'n afspraken na. snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
12 feb 2024
Goedemorgen, Mooie complimenten op deze morgen! Heb je nog feedback voor ons zodat we 5* kunnen behalen volgende keer? Gr. het RedShell Team
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Refurbished maar goede kwaliteit

Refurbished maar netjes gecontroleerd en schoongemaakt van oude configuraties
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
12 feb 2024
Goedemorgen, Fijn om te horen dat je aankoop bevalt, en nog groen ook! Heb je nog feedback zodat wij de volgende keer 5* mogen behalen? Gr. het RedShell Team
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
12 feb 2024
Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Je weet ons te vinden als ja hardware nodig hebt ;) Gr. het RedShell Team
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
14 mrt 2024
Goedemiddag Sjaak, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wij blijven ernaar streven om natuurlijk snel te verzenden. Hopelijk tot snel! Gr. het RedShell Team
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede communicatie en nette levering

Helaas bleek de headset EPOS 661 toch niet meer voorradig. Daar ben ik netjes over gebeld ivm sinterklaas?. met de keuze wachten of annuleren. Ik heb gekozen voor wachten daar de prijzen inmiddels ook gestegen waren. Netjes voor de kerst kwam de levering binnen.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
12 feb 2024
Goedemorgen, Fijn om te horen dat je order toch, ondanks de lange levertijd, goed en wel geleverd is. Hopelijk zien we je snel weer terug en kunnen we je helpen bij de aanschaf van hardware :) Gr. het RedShell Team
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
qnap nas geleverd voor een scherpe prijs en met een snelle levering, zonder problemen.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
15 jan 2024
Goedemorgen, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk zien we je snel terug! Gr. het RedShell Team
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, jammer dat voor CC extra kosten in rekening worden gebracht.
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
15 jan 2024
Goedemiddag Brain, Bedankt dat je de tijd heb genomen om een review achter te laten.
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en zeer goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Redshell.nl
15 jan 2024
Goedemiddag, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk zien we je snel terug! Gr. het RedShell Team