Redshell.nl- Logo - Beoordelingen

Redshell.nlReviews

: 238Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Redshell.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Redshell.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Redshell.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Redshell.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Redshell.nl

90 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

238 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 okt. 2021
Via de website een open box-toetsenbord besteld, maar iemand had hem tegelijk met mij besteld dus was erg geen open box meer. Vervolgens werd ik gebeld door Redshell en zij boden mij vervolgens een spiksplinternieuw exemplaar aan voor de prijs van een open box. Heel netjes.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dagen geleden
Fantastische prijzen die na te betalen ineens niet kloppen. Daarna smeekbeden om de opdracht te cancelen want de fout komt door hun leverancier. Vreemd want volgens de site is het op voorraad. Het blijkt dus een tussen stationnetje te zijn. Daarna wachten op je geld. Dus NIET doen er zijn velen die beter zijn en wel hun beloften na komen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Redshell.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Overzichtelijke productinformatie en snelle levering. Producten in goede verpakking verzonden. Na ontvangst zijn resterende i.v.m. installatie helder beantwoord. Fijne leverancier
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Alles goed en snel verzonden, verkeerde kabel meegeleverd heel snel en gemakkelijk een nieuwe gekregen, super tot de volgende keer !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snel en duidelijk antwoord bij het stellen van vragen, eenvoudig bestellen, bezorging volgens verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Snelle reacties op vragen en deskundig advies. Snel verzonden. Prijzen zijn ook prima. Aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Snelle verzending. Persoonlijk contact en nakomen van gemaakte afspraken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Vriendelijke customer service, snelle levering, goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede prijs en snelle levering. Gewoon no-nonsense.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
de snelheid van handelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
alles verliep correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Top product Top prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Delivered as expected
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Fantastische prijzen die na te betalen ineens niet kloppen. Daarna smeekbeden om de opdracht te cancelen want de fout komt door hun leverancier. Vreemd want volgens de site is het op voorraad. Het blijkt dus een tussen stationnetje te zijn. Daarna wachten op je geld. Dus NIET doen er zijn velen die beter zijn en wel hun beloften na komen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden