CasualCases.nl

2.395 reviews in totaal   279 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 17 feb 2020

casualcases.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering, de kwaliteit van de producten en het ruime aanbod. De producten worden vaak als luxe, stevig en mooi ervaren, en het uiterlijk van de hoezen en cases wordt regelmatig als stijlvol en professioneel omschreven. Ook de klantenservice wordt doorgaans als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht gewaardeerd. Verder zijn veel klanten tevreden over het retourbeleid en de afhandeling van ruilen of terugsturen van producten. Er zijn enkele negatieve opmerkingen over de kwaliteit van de producten en incidenteel zijn er minder positieve ervaringen met de klantenservice.

ReviewsCasualCases.nl

Ik ben oprecht verrast door de kwaliteit van mijn aankoop bij Casual Cases. De omslag voor mijn Kobo e-reader is werkelijk prachtig geworden. De kleuren zijn levensecht en komen precies overeen met wat ik had gehoopt. Wat me daarnaast positief verrast, is hoe stevig de opdruk aanvoelt. Natuurlijk heb ik de hoes pas drie dagen in gebruik, maar de afwerking oogt en voelt bijzonder solide. Voor mijn werk reis ik veel en ik sta erom bekend dat ik liever investeer in degelijke producten, omdat ik niet altijd even voorzichtig met mijn spullen ben. Juist daarom heb ik het gevoel dat deze hoes perfect bij mij en mijn levensstijl past. Als de kwaliteit zich op de lange termijn net zo goed houdt als de eerste indruk doet vermoeden, dan is dit zonder twijfel een aankoop waar ik nog lang plezier van ga hebben. Een aanrader!
Hele goede service, foutje qua beschikbaarheid op de site maar dit werd meteen heel professioneel opgelost. Prijs kwaliteit is echt een topper. Originele merkhoesjes à 80 euro van grote smartphonemerken ik doe hier niet meer aan mee. Shop er 4 voor die prijs op casualcases! Ga zo door! Mvg Jordy

Telefoonhoes

Het hoesje wat ik besteld had was toch niet meer nodig. Dus mocht ik hem ruilen voor een ander hoesje. En aangezien ik in Groningen woon mocht ik langskomen zodat ik hem direct in huis had en er niks verstuurd hoefde te worden. Super service dus.

Past perfect en precies zoals op de website

De cover voor mijn IMac Air is prachtig. Past perfect en ziet er in het echt uit zoals op de website. Ook de (transparante) cover voor het toetsenbord werkt prima. Snel verzonden. Erg tevreden.
Mooie kleuren en print. Had bij het uitpakken een vreemde geur maar die verdween gelukkig snel. Jammer dat als ik het boek dubbel open sla de slaap functie geactiveerd wordt, dat is wel een beetje onhandig.
E V
Esther V.
Prachtige case! Mooie kwaliteit leder en netjes afgewerkt. Zacht aanvoelende lijst met uitsparingen voor de knoppen. Een plezier om een boek te lezen!

Bestelling snel geleverd, klacht snel opgelost

Bestelling snel geleverd, powerbank werd dikker bij eerste keer opladen. Is snel en accuraat opgelost, want binnen een paar dagen een nieuwe ontvangen.
Het is een prachtig hoesje! De verzending verliep zonder zorgen en snelle levering, top!
Na een week telefoonhoesje nog niet ontvangen. Emails worden niet echt goed geleze, maar wel snel beantwoord. Helaas legt webshop de verantwoordelijkheid bij PostNL, wat ik ook best begrijp. Maar krijg niet de indruk dat ze er echt iets aan willen doen.

Sterrenwacht Lunso ereader hoesje

De kleuren van het hoesje zijn prachtig . Het past precies. Vlotte levering
Ruime keuze en snelle bezorging. Mooie cases voor de de apple neo.

Super snelle levering en super kwaliteit!

Super snelle levering, eigen ontwerp en drukkwaliteit echt super! Aanrader!
Mooie hoes voor de ereader past goed en ziet er prima uit
alles verloopt vlekkeloos, super content ook met de hoes !
Excellent quality and perfect fit . However I had to search for Casual Cases separately as the bol.com site only serves the Netherlands and Belgium even though it gives the option of the World where you can choose your country. That wasted time and was frustrating, but all turned out well in the end.

Voor verbetering vatbaar

Mooie en olijke hoes. Jammer dat het niet eenvoudig is om de ereader staand neer te zetten om aan tafel te lezen; hij staat niet stevig en glijdt gauw weg.

Prachtig.

Geleverd product: bovenste beste kwaliteit, luxueus, werkelijk schitterend.
Mooie cover met prima pasvorm
Goede informatie mbt voortgang
Het ziet er mooi en professioneel uit. Ook was het zeer snel geleverd.

CasualCases.nl

CasualCases.nl is de webwinkel op het gebied van hoesjes, tassen en accessoires voor Smartphones, Smartwatches, Tablets, MacBooks en E-readers. Wij zijn een gecertificeerde webwinkel en hebben een han...