CasualCases.nl

2.346 reviews in totaal   270 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en nette levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen als goed beoordeeld. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Het bestelproces verloopt eenvoudig en de producten zijn makkelijk in gebruik. Ook worden de duidelijke en juiste productomschrijvingen gewaardeerd en wordt het retourbeleid als eerlijk en soepel gezien. Enkele klanten noemen negatieve uitzonderingen wat betreft de productkwaliteit. Soms worden kleine gebruiksproblemen gemeld. Daarnaast zijn er opmerkingen over onvolledige of misleidende afbeeldingen bij de productomschrijvingen.

ReviewsCasualCases.nl

Excellent quality and perfect fit . However I had to search for Casual Cases separately as the bol.com site only serves the Netherlands and Belgium even though it gives the option of the World where you can choose your country. That wasted time and was frustrating, but all turned out well in the end.

Voor verbetering vatbaar

Mooie en olijke hoes. Jammer dat het niet eenvoudig is om de ereader staand neer te zetten om aan tafel te lezen; hij staat niet stevig en glijdt gauw weg.
Super snelle en vriendelijke service. Hier kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen.
Heel mooi uiterlijk, stevig hoesje, gemakkelijk slot.
Fijne ervaring met deze zaak en fijne klantenservice.
Goede service , snelle levering en juiste hoesjes
Duidelijke beschrijving, snelle levering.

Super klantvriendelijk!

Naast het uitgebreide aanbod ben ik het meest te spreken over de klantenservice. Ik had zelf een fout artikel besteld. Na contact met de klantenservice kreeg ik een retourlabel en heb ik het artikel geretourneerd. Er bestond wat onzekerheid over de afgelegde reis van het retourpakket, maar geheel onbaatzuchtig heeft Casual Cases het bedrag aan mij overgemaakt. En nog snel ook! Dat vind ik grote klasse, een dikke pluim voor de klantenservice. Ik kom zeker nog eens winkelen hier.

Prima product

Snelle afhandeling, keurig verpakt, prima product
Mooi hoesje en sluit goed rondom
Goede webshop met fijne producten. Een een snelle levering.
Snel geleverd. Groot assortiment
Mooi hoesje en vlot geleverd
Snelle levering van een prachtige hoes voor mijn e reader
Snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit!
Prima retour beleid