CasualCases.nl- Logo - Beoordelingen

CasualCases.nlReviews

: 1.544Uitstekend

4,59

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
CasualCases.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CasualCases.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
CasualCases.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CasualCases.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor CasualCases.nl

174 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.544 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 okt. 2022
Ik bestelde twee hoesjes voor wat oudere e-readers. Via de website kon je gemakkelijk het juiste type vinden. En bovendien waren het top hoesjes. Heel tevreden mee.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 jun. 2022
Ik heb een zwart tablethoesje besteld bij Casualcases. Het bleek dat deze was uitverkocht en aldus heeft men een blauwe gestuurd. Bij ontvangst bleek het de verkeerde hoes te zijn en heb ik deze op eigen kosten teruggestuurd. Inmiddels had ik dus € 33.99 + € 4.66 (verzendkosten) = € 38.59 uitgegeven. Het juiste hoesje van € 37.99 wou Casualcases opsturen, maar ik moest dan weer verzendkosten a' € 2.55 betalen. Dan kost mij dit hoesje van € 37.99 ineens € 41.50. Casualcases levert dus zeer slechte service en heb bij Meerdere instanties melding gemaakt. Bedrag van het hoesje wel retour maar niet de verzendkosten
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor CasualCases.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Fijn contact bij her omruilen. Snelle reacties en meedenkend. Kan het nieuwe product nog niet beoordelen, nog niet ontvangen. Wel snel verstuurd, maar post nl heeft veel tijd nodig om te bezorgen ( kan webshop niet veel aan doen)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Nadat er eerst een verkeerd hoesje werd geleverd, kreeg ik alsnog zonder al teveel problemen een juist passend hoesje voor mijn e reader opgestuurd. Vriendelijke mailwisseling. Dank je wel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Prettige persoonlijke correspondentie. Snelle reactie op e-mail. Problemen met onjuiste levering werd prima opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Prachtig hoesje en een volgens afspraak verzonden!!! Ontzettend bedankt!!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Duidelijke omschrijving product en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023 
levering ok verpakking perfect product perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Snelle levering en kwaliteit product goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Supersnel en handig volgsysteem
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Mooi en kwalitatief goed hoesje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
mooi en goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
duidelijke informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Klasse service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden