CasualCases.nl- Logo - Beoordelingen

CasualCases.nl
Beoordelingen:

247 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.886 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het hoesje dat ik besteld had, bleek toch niet op voorraad te zijn. Er werd netjes contact met me opgenomen en verteld wanneer het hoesje wel weer leverbaar was en of daar op wilde wachten. Keurig een mailtje gekregen dat mijn bestelling op de post ging. Vandaag ontvangen en het hoesje is van een mooie kwaliteit en past goed om mijn (wat oudere) kobo reader. Erg blij mee!

Meest relevante negatieve beoordeling

22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De macbook case is goed en mooi echter had ik bij de black stone echt zwart verwacht in plaats van groenig hij is in het donker met klein licht wel zwart maar overdag in normaal daglicht groen/zwart. Kwaliteit vind ik goed had alleen gehoopt dat hij zou zijn zoals de foto. Toch gehouden omdat ik het groen niet heel erg vind maar als je de case wilt aanschaffen wees dus bewust van de kleur dat het niet altijd zoals op de foto is!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor CasualCases.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel antwoord. Foutief besteld. Mocht vanuit Zuid-Frankrijk terug gestuurd worden. Als t er is krijg ik geld op rekening teruggestort. Geweldige service !!!👍
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets verkeerd besteld. Gelijk mail terug E. T pakketje kon of terug gehaald worden. Super geregeld en de producten waren ook top.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed afgehandeld

Ik had niet de goede ereaderhoes besteld,maar met een paar dagen had ik wel de goede in huis. Bedankt voor de snelle service!!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Men beantwoordde mij op een prettige persoonlijke manier toen ik mijn probleem voorlegde en heeft dat ook opgelost
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, past perfect en ziet er nog mooi uit oom ben er heel blij mee.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel rn goed product met redelijke prijs
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super, vriendelijk en snelle service!!!
Beoordeling melden
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed passend produkt en goed verpakt
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, super mooi hoesje!
Beoordeling melden
HE
hans e.
schiedam
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
pennetjes liggen goed in de hand
Beoordeling melden
FP
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit en snelle verzending
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JV
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden