CasualCases.nl- Logo - Beoordelingen

CasualCases.nl
Beoordelingen:

257 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.818 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 feb. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
CasualCases.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is een mooie map ik ben er blij mee .Maar wanneer ikhem sluit gaat mijn Tablet Niet automatschis op sleep funtie .En wanneer ik de Tablet weer open gaat hij ook niet automatis open vreemd vind ik Ik hoop dat hier een antwoord op kan krijgen BvB Gr H Plugge

de meest kritische beoordeling

22 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De macbook case is goed en mooi echter had ik bij de black stone echt zwart verwacht in plaats van groenig hij is in het donker met klein licht wel zwart maar overdag in normaal daglicht groen/zwart. Kwaliteit vind ik goed had alleen gehoopt dat hij zou zijn zoals de foto. Toch gehouden omdat ik het groen niet heel erg vind maar als je de case wilt aanschaffen wees dus bewust van de kleur dat het niet altijd zoals op de foto is!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor CasualCases.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel omschrijving was helder, je wordt geholpen in de keuze van de hard cover doordat men aangeeft naar welk serienummer je moet kijken zodat je de juiste hardcover voor je laptop besteld
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en een echt mooie cover met eigen foto.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel prettig pennetje met reserve rubbertjes
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en heel snel geleverd.
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie - via email is prima
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stipte en correcte levering
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie hoes voor ereader
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering.
Beoordeling melden
AH
Addy H.
Sint Michielsgestel
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
GEWOON ALLES
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel blij

Snelle levering, goed product. Erg blij mee dat Casual cases nog hoesjes voor 'oude' e-readers heeft.
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goed product tegen goede prijs en verzendkosten. Snelle levering. Zeer tevreden klant!
Beoordeling melden
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had zelf de verkeerde hoes besteld. Deze werd vlot en zonder extra kosten omgeruild.
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed en snel bezorgd

Het pakketje was snel bezorgd! Het sticker past bij mijn MacBook Air
Beoordeling melden