CasualCases.nl

2.453 reviews in totaal

2.453 reviews since 7 feb 2020

Gecertificeerd sinds: 17 feb 2020
casualcases.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en probleemloze levering van hun bestelling. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en het ruime aanbod aan keuzemogelijkheden wordt gewaardeerd. Ook wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Enkele klanten geven aan dat de pasvorm of afwerking soms beter kan.

ReviewsCasualCases.nl

Prima maar retourkosten betaal je zelf.

Ik kocht een telefoonhoesje bij deze webwinkel. Deze werd dezelfde dag verstuurd en 2 dagen later door Postnl bezorgd. Helaas voldeed het product niet (qua ontwerp/kleur) dus moest ik retourneren. Waar ik geen erg in had (vooraf) is dat de webwinkel de retourkosten in mindering brengt op de terugbetaling. Dus houd hier rekening mee als je iets koopt bij Casualcases.nl. Retourmelden gaat middels een email waarbij je moet aangeven waarom je het product niet wilt vervangen. Daarna stuur je retour, krijg je bevestiging en krijg je je geld teruggestort. Dit ging allemaal prima verder.
Ik ben oprecht verrast door de kwaliteit van mijn aankoop bij Casual Cases. De omslag voor mijn Kobo e-reader is werkelijk prachtig geworden. De kleuren zijn levensecht en komen precies overeen met wat ik had gehoopt. Wat me daarnaast positief verrast, is hoe stevig de opdruk aanvoelt. Natuurlijk heb ik de hoes pas drie dagen in gebruik, maar de afwerking oogt en voelt bijzonder solide. Voor mijn werk reis ik veel en ik sta erom bekend dat ik liever investeer in degelijke producten, omdat ik niet altijd even voorzichtig met mijn spullen ben. Juist daarom heb ik het gevoel dat deze hoes perfect bij mij en mijn levensstijl past. Als de kwaliteit zich op de lange termijn net zo goed houdt als de eerste indruk doet vermoeden, dan is dit zonder twijfel een aankoop waar ik nog lang plezier van ga hebben. Een aanrader!

mijn nieuwe e-reader cover Lunso voor Kobo Glo HD

om mijn vorige versleten cover te vervangen voor mijn Kobo Glo HD en in de winkels geen of weinig keus had, heb ik op het internet Cusual Cases ontdekt, en een bestelling geplaatst. Toen het pakje binnenkwam, (gratis verzending!) was ik heel blij verrast met de uitvoering, nl. mooi, prettig vast te houden, en perfecte afwerking! Ga zo door!
De sleepcover voor mijn e reader paste niet. Na herhaaldelijk mailen met Wout en het nalezen van verschillende product omschrijvingen zijn we eruit gekomen. De volgende dag lag een goede maat cover in de bus. De mijne is teruggestuurd en een deze dagen wordt het bedrag van nr . 1 teruggestort. Opgelost!!
Hele goede service, foutje qua beschikbaarheid op de site maar dit werd meteen heel professioneel opgelost. Prijs kwaliteit is echt een topper. Originele merkhoesjes à 80 euro van grote smartphonemerken ik doe hier niet meer aan mee. Shop er 4 voor die prijs op casualcases! Ga zo door! Mvg Jordy

Afhandeling bestelling was okay, product minder

Afhandeling bestelling was okay.... Het product zelf is matig. Wordt verkocht als luxe leren bookcover voor de Kobo Klara BW. De pasvorm is goed, de afwerking met leer zeker niet luxe te noemen, afdrukken van gewicht bobbels en randen waaronder blijkbaar lijm te dik is aangebracht. Heb het gemeld, maar kreeg als reactie dat dit allemaal vanzelf weg zou trekken, omdat het echt leer is. Nou, niet dus. Al met al een wat armetierig product voor bijna €35.....geen aanrader

Telefoonhoes

Het hoesje wat ik besteld had was toch niet meer nodig. Dus mocht ik hem ruilen voor een ander hoesje. En aangezien ik in Groningen woon mocht ik langskomen zodat ik hem direct in huis had en er niks verstuurd hoefde te worden. Super service dus.

Past perfect en precies zoals op de website

De cover voor mijn IMac Air is prachtig. Past perfect en ziet er in het echt uit zoals op de website. Ook de (transparante) cover voor het toetsenbord werkt prima. Snel verzonden. Erg tevreden.
Mooie kleuren en print. Had bij het uitpakken een vreemde geur maar die verdween gelukkig snel. Jammer dat als ik het boek dubbel open sla de slaap functie geactiveerd wordt, dat is wel een beetje onhandig.
Makkelijk product te bestellen. Kwaliteit goed! Misschien klein pakketje met de post verzenden ipv met pakketdienst.
T S
Thomas S.

Nice case

Fits well, Looks Good, Fine quality. Just one Point of Critic: The coin Storage flap should Open to the other side (same as the zipper)
De snelle bezorging en fijn dat ik niet speciaal thuis moest blijven, toen ik thuis kwam lag het pakketje keurig op de deurmat.
Fantastisch mooi lederen tefoonboesje. Luxe verpakt en een geweldige uitstraling.

prima verlopen

Snelle verzending en perfect passende hoes voor mijn Kobo e reader.
Supersnelle levering ! Fantastisch product ! Erg blij mee
E V
Esther V.
Prachtige case! Mooie kwaliteit leder en netjes afgewerkt. Zacht aanvoelende lijst met uitsparingen voor de knoppen. Een plezier om een boek te lezen!

Bestelling snel geleverd, klacht snel opgelost

Bestelling snel geleverd, powerbank werd dikker bij eerste keer opladen. Is snel en accuraat opgelost, want binnen een paar dagen een nieuwe ontvangen.
Ziet er uit zoals beschreven, even wennen aan lipje wat niet in het midden zit.
Het contact met de servicedesk was erg prettig.
Groot assortiment en snelle levering. Helemaal goed!

CasualCases.nl is de webwinkel op het gebied van hoesjes, tassen en accessoires voor Smartphones, Smartwatches, Tablets, MacBooks en E-readers. Wij zijn een gecertificeerde webwinkel en hebben een han...