CasualCases.nl- Logo - Beoordelingen

CasualCases.nlReviews

: 1.484Uitstekend

4,50

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
CasualCases.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CasualCases.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 feb. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
CasualCases.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CasualCases.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor CasualCases.nl

205 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.484 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 nov. 2021
de communicatie met Wouter, nadat ik per vergissing iets verkeerd besteld had. Na slechte ervaringen met een zorgverzekeraar en een brokers-platform was dit contact een verademing, zowel telefonisch als per e-mail. Ja, wat kun je beter doen? Vooral niet te groot worden dat creëert afstand en mis-communicatie. Dus small is prachtig. Uiteraard wel met voldoende business om van te kunnen leven!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 jun. 2022
Ik heb een zwart tablethoesje besteld bij Casualcases. Het bleek dat deze was uitverkocht en aldus heeft men een blauwe gestuurd. Bij ontvangst bleek het de verkeerde hoes te zijn en heb ik deze op eigen kosten teruggestuurd. Inmiddels had ik dus € 33.99 + € 4.66 (verzendkosten) = € 38.59 uitgegeven. Het juiste hoesje van € 37.99 wou Casualcases opsturen, maar ik moest dan weer verzendkosten a' € 2.55 betalen. Dan kost mij dit hoesje van € 37.99 ineens € 41.50. Casualcases levert dus zeer slechte service en heb bij Meerdere instanties melding gemaakt. Bedrag van het hoesje wel retour maar niet de verzendkosten
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor CasualCases.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Highly pleased with my personalized Mac Air case, and the careful customer service of Wout. It’s gorgeous! Great job!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Ik had een foutje gemaakt bij het bestellen en het kon zonder problemen en op heel vriendelijke wijze worden geruild. Fijne ervaring.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
van EJ D.
Snelle levering, product voldoet aan verwachting. Ook fijn dat er nog een case voor mijn oudere maar prima werkende e-reader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Dit kan niet beter: supersnelle en ook duidelijke afhandeling en verzending - in een woord: perfect!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
van C. K.
Ruime keuze, goedkoop en duurdere, met bijbehorende kwaliteit. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Prima kwaliteit - prima prijs en snelle levering. Sterk aan te bevelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
De kleuren vallen hee erg tegen…
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Super mooie cover voor Macbook Air. Op de website is heel goed aangegeven dat je moet kijken naar het type Macbook. Ik ben ontzettend blij met deze vrolijke cover tegen een zeer betaalbare prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Meteen contact hebben en niet uit nummers te hoeven kiezen. Duidelijke uitleg over de vertraging van de levering. Hulp bij zoeken naar het juiste hoesje voor mijn E= reader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Stevige cover voor m'n macbook voor de juiste prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Snelle levering, niks op aan te merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Vlotte levering en een mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Mooi design, mooie uitvoering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Snelle levering. Goed product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Ontbrekende pen, jammer
Beoordeling melden