profipack.nl- Logo - Beoordelingen

profipack.nl
Beoordelingen:

939 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.328 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 mei 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
profipack.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er zijn producten verkeerd geleverd. Daar kan ik een negatieve review over schrijven, maar een fout kan gemaakt worden. Het is echter dan hoe wordt het opgelost? Dat bepaald voor mij de kwaliteit. Na kort mail contact zijn de juiste producten ontvangen. De verkeerd geleverde producten mag ik behouden. TOP! De producten zijn van goede kwaliteit ( dat is uiteraard ook belangrijk)

de meest kritische beoordeling

21 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
A.d.h.v. jullie advertentie en foto's dacht ik een blanco bruine kartonnen doos te kopen. Na ontvangst zie ik dat er op beide flappen (boven en onderkant) jullie bedrukte reclame logo zit. Helaas was dit niet te zien aan jullie advertentie foto's. Daar was de doos zonder jullie bedrukking te zien. Jammer want ik zit nu met 25 dozen met jullie reclame. Dus ongeacht welke kant ik kies voor de boven of onderkant zodra mijn (klant)ontvanger deze doos ook open maakt zal hij/zij als eerste jullie reclame zien. Ik vind het niet netjes dat wij (jullie klanten) ook nog eens reclame voor jullie moeten maken naar onze eigen (klanten)ontvangers. Erg jammer dat jullie foto's niet overeenkomen met het geleverde producten en dat er nergens in jullie tekst omschrijving te lezen valt dat er reclame van jullie op zou staan. Ongeacht deze dozen wel stevig zijn ben ik genoodzaakt ergens anders dozen te moeten kopen. Ik wil voor mijn eigen bedrijf reclame maken en niet voor die van jullie. Een klein logo van jullie aan de onderkant en dan aan de binnenzijde van de flap is geheel normaal. (Zodra mijn klant de doos plat maakt ziet die jullie reclame) maar niet aan de bovenkant van de doos wat de klant het eerste ziet voordat die überhaupt nog geen eens de inhoud heeft kunnen zien is geheel onbegrijpelijk. Jammer dat mijn klacht afgewimpeld werd met van dat is geheel normaal en we krijgen nooit klachten. Ik had iets meer verwacht van jullie en hoopte op een oplossing. Let op deze doos is niet in hoogte verstelbaar wat wel aangegeven is in de advertentie en foto's. Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hebben want het is voor de klant een teleurstelling als het product niet overeenkomt met de foto's en tekst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
PM
P.h. M.
Helmond
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Profipack , voor mij de bekendheid ,van de op dit moment aanwezigheid , daar ik blijkt achter af via een ex-medewerker c.q. vertegenwoordiger ooit het zelfde artikel heb gekocht. Verder is uw service geweldig
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
2 feb. 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top prijs-kwaliteitverhouding en topservice

Een ruim assortiment, een heel duidelijke website, concurrerende prijzen en snelle, correcte levering, helemaal volgens verwachting. Gewoon niets op aan te merken!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 dagen geleden
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Op naar een fijne verdere samenwerking!
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijk en goed (telefonisch) advies, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
6 feb. 2024
Dat is fijn om te horen, we zijn altijd goed te bereiken zowel telefonisch als per e-mail. Bedankt voor je beoordeling!
IH
Irene H.
Den Haag
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De dozen zijn van goede kwaliteit, en werden snel geleverd.
Beoordeling melden
BS
Bram S.
Huizen
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed en snel

Goede keus en goede prijzen en ook nog snelle levering.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Snelle levering, product is wat ik er van verwacht had
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Vrijdagavond besteld en zaterdag meteen verstuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
2 feb. 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
MH
Marc H.
Amsterdam
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, goede prijzen en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor deze fijne beoordeling!
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Dikke 10

Supersnelle levering, keurig verpakt. Dikke 10
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 dagen geleden
Hier worden wij blij van! Fijne avond! :)
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Exact wat we besteld hadden. En snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
3 feb. 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

Levering is snel en ze hebben vele varianten.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en efficiënt

Correct en vlotte levering zoals beloofd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij streven ernaar om de beste klantervaring te bieden, en we zijn blij dat onze levering aan uw verwachtingen voldeed. Wij waarderen uw zaken en hopen u in de nabije toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top en snel geleverd. Duidelijke website.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
6 feb. 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Soepel bestel proces en vlotte levering
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Snelle bezorging, en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
31 jan. 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Steeds correcte en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
5 feb. 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en snelle levering.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Doosje

Prima verpakking snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
31 jan. 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
altijd zeer snelle levering!!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Alvast goed weekend!
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
31 jan. 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!