profipack.nl

5.858 reviews in totaal   627 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 mei 2019

profipack.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levertijden en de vlotte afhandeling van bestellingen. De klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en het oplossend vermogen van de klantenservice worden gewaardeerd. Ook de kwaliteit van de producten en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding worden positief genoemd. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Er zijn enkele opmerkingen over variatie of mindere kwaliteit bij specifieke producten. De bezorgervaringen zijn gemengd: terwijl de snelheid wordt geprezen, zijn er klachten over externe vervoerders zoals DHL. Tot slot zijn er enkele opmerkingen over de verzendkosten.

Reviewsprofipack.nl

Gelukkig toch nog op tijd de boekverpakking ontvangen!

Goede informatie op de site en hele stevige boekverpakkingen ontvangen voor een stevig boek dat naar Frankrijk verstuurd diende te worden. Op tijd besteld, gezien de te maken reis van zeker een week (of langer door de Pinksterdagen). Dan is het lastig als de vervoerder de leveringsafspraak niet haalt en met een dag verlengt. Uiteindelijk is het boek heelhuids - dat was de prioriteit - gearriveerd op haar bestemming en was de jarige ermee in haar nopjes. Door de vervoerder een ster minder voor profipack; anders waren het er 5 geweest.

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je mooie uitgebreide en tevens eerlijke review! Wat fijn dat alles goed verliep alleen dat enkel onze externe vervoerder het net even minder maakte. Graag helpen wij de volgende keer weer bij een nieuwe bestelling, tot snel! Met vriendelijke groet, Team Profipack
Super snelle verzending van de bestelde spullen. 1 dingetje vergeten, werd gelijk netjes de volgende dag bezorgd. Een dikke pluim voor dit bedrijf. Met vriendelijke groet het team van Autodemontage De Graaf B.V te Leiden

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je prachtig uitgebreide review! Top dat het snel geleverd werd. Foutje kan gebeuren, maar belangrijker nog dat we het snel zonder problemen oplossen. Tot ziens bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
Verkeerde puinzakken geleverd (te grote maat en slechts 50 ipv 300).. na melding wel meteen de juiste zakken nagezonden. 1 ster voor de initiale orderpicking, 5 sterren voor de opvolgende service om de fout te corrigeren.

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je prachtige review! Ik snap je volledig. Dit had in 1 keer goed moeten gaan. Ik wil jou ook bedanken nogmaals voor jouw bestelling en 't fijne contact. Graag help ik je weer bij een volgende bestelling. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Profipack

Fantastische service!

Mijn bestelde pakket van verhuisdekens was niet op de beloofde dag door DHL afgeleverd. De klantenservice van profipack hebben vervolgens alles in het werk gesteld om het pakket de volgende afgeleverd te krijgen, en gelukt! Top service!!

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je mooie review! Wij hebben je graag geholpen en doen dit uiteraard weer bij een volgende bestelling. De bestelling is op tijd verzonden alleen liep DHL door vertragingen er een potje van te maken. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Profipack

Goede prijs en denken mee!

Goede prijs, goede kwaliteit, helaas verkeerd bij ons zelf gegaan waardoor onze sleeves er niet om heen past. Zij hebben meteen met ons mee gekeken en omdat er helaas niet een geschikt item was zijn ze zo aardig geweest om de helft terug te storten. Ze denken echt mee en zullen bij de volgende keer ook de partij zijn waar wij zouden bestellen.

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je mooie review! Wij hebben je graag geholpen. We begrepen het verhaal en waar kan helpen we dan direct, zoals je hebt gemerkt. Graag helpen wij weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
Uitmuntende service!! DHL was het pakket kwijtgeraakt en Profipack stuurde direct kosteloos een nieuwe zending op! Echt super!
transportkosten zijn bij kleinere bestellingen vrij fors. Dan bestel ik toch sneller bij een ander. Materiaal is goed verder
Snelle levering en ook een berichtje als de zending eventueel vertraging oploopt in verband met de voorraad.
Snel geleverd, goed verpakt. Goede kwaliteit En door de klantenservice super geholpen bij mijn vragen.
Een bestelling van verhuisdekens: deze waren goed en groot. Goede kwaliteit en ontvangen zoals in de omschrijving beschreven.

Goede service

De bestelling was precies op de juiste dag aangeleverd en netjes verpakt.
Marc v.
Eindhoven
Mooi optijd geleverd er waren wat problemen maar geen enkel probleem gebeld en het is netjes opgelost zou dit bedrijf zeker aanbevelen

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je mooie review! Veel inpak plezier met jouw bestelling. Graag help ik je weer bij een volgende bestelling, tot snel! Met vriendelijke groet, Team Profipack
Snel opnieuw geleverd en geholpen na afwezigheid. Goede service! Zal opnieuw bestellen bij Profipack!!!
Snelheid van verzending is perfect, kwaliteit producten sons minder en variabel.
Prima webbedrijf veel keuze goede produkten voor leuke prijzen en heel snel geleverd top

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je prachtige review! Wat een mooie woorden, dankjewel! Zien we je snel weer bij een volgende bestelling? Met vriendelijke groet, Team Profipack

Top service !

Pakket was "bezorgt" maar niet aangekomen. Eenmaal gebeld naar het klantenservice en de volgende dag was er al een nieuw pakket naar mij gestuurd. Echt super.

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je mooie review! Wij hebben jou graag geholpen. Bedankt voor jouw fijne communicatie. Tot snel bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Profipack
Het hele proces verliep geweldig, de bestelling goed te volgen en razendsnel in huis.

Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Team Profipack
Goede snelle afhandeling. Verbeterpunten: ?? geen.

Antwoord van profipack.nl

Bedankt voor je 5-sterren review! ⭐Fijn dat alles zo naar wens is verlopen. Graag helpen wij weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
snelle levering, Altijd op tijd en goed verpakt!
Zeer snelle en nette levering. Alles was duidelijk qua maten en dergelijke. Kwaliteit van de bestelde producten is top. Zeker een vaste afnemer erbij 💪

profipack.nl

Profipack, meer dan verpakkingsmateriaal alleen! Op zoek naar verpakkingen, beschermingsmaterialen, interne transportmiddelen of kantoorartikelen? Dan bent u bij Profipack Verpakkingsmaterialen bij he...