profipack.nl- Logo - Beoordelingen

profipack.nl
Beoordelingen:

837 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.412 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 mei 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
profipack.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er zijn producten verkeerd geleverd. Daar kan ik een negatieve review over schrijven, maar een fout kan gemaakt worden. Het is echter dan hoe wordt het opgelost? Dat bepaald voor mij de kwaliteit. Na kort mail contact zijn de juiste producten ontvangen. De verkeerd geleverde producten mag ik behouden. TOP! De producten zijn van goede kwaliteit ( dat is uiteraard ook belangrijk)

de meest kritische beoordeling

21 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
A.d.h.v. jullie advertentie en foto's dacht ik een blanco bruine kartonnen doos te kopen. Na ontvangst zie ik dat er op beide flappen (boven en onderkant) jullie bedrukte reclame logo zit. Helaas was dit niet te zien aan jullie advertentie foto's. Daar was de doos zonder jullie bedrukking te zien. Jammer want ik zit nu met 25 dozen met jullie reclame. Dus ongeacht welke kant ik kies voor de boven of onderkant zodra mijn (klant)ontvanger deze doos ook open maakt zal hij/zij als eerste jullie reclame zien. Ik vind het niet netjes dat wij (jullie klanten) ook nog eens reclame voor jullie moeten maken naar onze eigen (klanten)ontvangers. Erg jammer dat jullie foto's niet overeenkomen met het geleverde producten en dat er nergens in jullie tekst omschrijving te lezen valt dat er reclame van jullie op zou staan. Ongeacht deze dozen wel stevig zijn ben ik genoodzaakt ergens anders dozen te moeten kopen. Ik wil voor mijn eigen bedrijf reclame maken en niet voor die van jullie. Een klein logo van jullie aan de onderkant en dan aan de binnenzijde van de flap is geheel normaal. (Zodra mijn klant de doos plat maakt ziet die jullie reclame) maar niet aan de bovenkant van de doos wat de klant het eerste ziet voordat die überhaupt nog geen eens de inhoud heeft kunnen zien is geheel onbegrijpelijk. Jammer dat mijn klacht afgewimpeld werd met van dat is geheel normaal en we krijgen nooit klachten. Ik had iets meer verwacht van jullie en hoopte op een oplossing. Let op deze doos is niet in hoogte verstelbaar wat wel aangegeven is in de advertentie en foto's. Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hebben want het is voor de klant een teleurstelling als het product niet overeenkomt met de foto's en tekst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor deze beoordeling! We proberen elke zending zo snel mogelijk te leveren!
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

gewoon goed

besteld en snel geleverd, zoals verwacht. 2e keer besteld en wederom goed.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
4 apr 2024
Fijn dat u tevreden bent met onze artikelen! Tot een volgende keer!
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en de levering van een goed product. Ik ben er blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Wat een mooie beoordeling, bedankt! Fijne dag!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service Prima prijs, snel geleverd Dankjewel!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
10 dagen geleden
Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze services! Fijne dag!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service en een snelle levering.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en levering! Fijne dag!
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor de beoordeling! We doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden.
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en fijne service
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en zeer vlot bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
6 dagen geleden
Wat fijn dat jullie tevreden zijn met onze snelle levering! Fijne dag!
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en snelle service.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!
RP
Roos P.
Heerenveen
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levertijd
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
5 dagen geleden
Wat fijn dat jullie tevreden zijn met de levertijd van jullie bestelling! Fijne dag!
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en compleet
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
10 dagen geleden
Fijn dat u tevreden bent! Tot een volgende keer!
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfecte levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
4 apr 2024
Fijn dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling! Fijne dag!
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
28 mrt 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon super
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
4 apr 2024
Geen gewone, maar zeer fijne beoordeling! :) Fijne dag!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
perfect
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
5 dagen geleden
Perfecte beoordeling! Fijne dag!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
2 dagen geleden
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!