stempels.comReviews

: 2.387Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
stempels.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stempels.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
stempels.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stempels.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor stempels.com

114 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.387 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


29 jul. 2022
De site werkt intuïtief en de producten zijn scherp geprijsd. Helaas klopte de afbeelding en de beschrijving allebei niet met het product dat ik kreeg (ze klopten wel met elkaar). Gelukkig werd ik door de klantenservice goed geholpen per mail. De missende onderdelen (beschermkapjes op de stempels) zijn snel nagezonden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 feb. 2022
Bezorging van de stempel via pakketdienst GLS was zwaar onder de maat. Er is gefraudeerd met ondertekenen van de ontvangstbevestiging. Er is eerst op een later moment dan in het e-mailverkeer gesteld is bezorgd. En het pakketje lag in de struiken. Er is niet aangebeld, noch verzocht om een handtekening te zetten. De betrokken pakketbezorger dient hier op aangesproken te worden! mtvrgr, R.J.A. Verhoeven
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor stempels.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023 
van Ed V.
Prachtige stempel van goede kwaliteit. Zeer snel verzonden en geleverd. Ik kan het iedereen aanbevelen deze winkel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Uitstekende servicen, ondanks foutje van mijn kant (vergeten huisnummer,) toch nog snel opnieuw verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
sjabloon bestellingen in verleden kunnen opslaan op persoonlijk profiel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Product volledig naar wens Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Heel snelle levering en mooie stempels
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Correcte en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Ga zo door
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Perfect!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 nov. 2022
Geweldig snel en accuraat geleverd. Zelfs door mijn eigen verkeerde opgave een nieuwe gekregen, zonder kosten. Top dus.
Beoordeling melden